אהבה אמיתית

אהבה אמיתית

מאמר מקסים שפרסמה אחת מהמשתתפות בפורום אחר בתפוז: אפילוג אהבה אמיתית הינה המתנה אשר העניק האל לגבר הבודד תחת השמיים; זוהי לא אשליה , אשר עם הזמן תחלוף היא לא קיימת כתשוקה משולחת כל רסן, היא לא תימוג כשהתשוקה אימתנית היא הינה האהדה הנסתרת, הזיקה הכסופה, הקשר המשיי, אשר בו מאוגדים יחד לב אל לב, ונפש אל נפש כפי שהגוף והנשמה בניהם מחברים.. (סיר ולטר סקוט "משכבו של הפייטן האחרון", קטע חמישי מהפואמה, בית 13 )

והאהבה האמיתית שלי

גבר בודד אתה, ולא פוקח את עינייך לרווחה. אהבה אמיתית מעניקה אני לך, מרגשות לבבי, רוצה שתכיל אותה בליבך. אהבתי אליך היא כחוט השני, הנרקם אל ליבך, יוצא מעמקי נשמתי, עוטף את ליבך בכורים של תקווה, לחיבה, להתבשלות פירות של אהבה. אהבתי אליך כה עמוקה, ולא מכילה בתוכה אך ורק תשוקה, אלא המון רצון לתת לך את כולי, להיות איתך, ושאתה תהיה איתי, להיות חברים לחיים, להנות מהיחד, אם בבית או בטיולים, אהבתי אליך חזקה מרצוני, אוהבת אותך גם אם יודעת שרחוק אתה ממני, יודעת אני שנוהגת ללא הגיון, ומקווה שלפעמים, אין דבר העומד כנגד הרצון, הרצון אותך כל כך לאהוב, לא רק מרחוק - אלא גם מקרוב. הרצון ללטף את גופך, ברכות, בכפות ידיי, וכנגד להתמכר לנשיקותיך, המעלות סומק בלחיי. מתגעגעת אל מבטך האוהב, ולחיבוקך שאותי בחום רב עוטף. כמהה אליך יומם ולילה, עד בלי די, רוצה שתהיה כבר איתי, שתחדור אל חיי, משתוקקת גם לתשוקה האדירה, שליוותה את אהבתנו, במלוא עצמתה. חשתי שאנחנו מחוברים יחד כזוג יונים, היינו כל כך קשורים ואוהבים. ואתה, גבר בודד, היכן אתה? מה המחשבות העולות בראשך? לא פותח אלי את דלתות ליבך, חומות אבן, חוסמות את דרכך, ונשאר אתה בודד תחת השמיים, ולא מבין מה יכולת לאחוז בידיים, ומעדיף הינך את הבדידות, משום מה כה חושש מהתאהבות, התאהבות שבשניה היתה עוברת להיסחפות, לים של רגשות, לפרץ של תשוקות, להתחברות אמיתית, של לב אל לב, נפש אל נפש, של שתי נשמות תאומות, שזו אל זו היו חוברות... ו...אוהבות

למעלה