אהבה אמיתית.

liz_liz

New member
אהבה אמיתית.../images/Emo99.gif

האם מישהו אי פעם חווה בחיו אהבה אמיתית? האם מישהו או מישהי יודעים מהי אהבה אמיתית ? האם כל אחד זוכה לחוות את הדבר הזה ? האם כאן ברשת אפשר להתאהב ? מהי אהבה בכלל ? ליז ......

razli

New member
אהבנ אמיתית

זה כיש המון חשמל באויר, זה כשיש המון פרפרים בבטן. זו הכמיהה והערגה, הגעגועים, המשיכה, הקבלה ללא תנאי, זה הלא ברור ומובן מאליו, זו יכולת הפרגון, זו החברות והרעות, זה הרצו להיות עם מה שיש, ולא עם מה שהיה, או מה שאולי יהיה, והרשימה ארוכה עד אין קץ. גם כאן ברשת אפשר לחוות אהבה, שכן הוירטואליה מאפשרת הכרות שבכתב, של שיחות והתקרבות, ורק אחר כך את הויזואליות. ארחיב על כך את הדיבור במשך סוף השבוע, אם זה מעניין אותך ואת האחרים. שבת שלום עם המון אהבה בלב, פרפרים וכל שאר המעופפים.

liz_liz

New member
לשבילים ......../images/Emo24.gif

לשבילים ולכל האחרים כאן בחדר ........ אשמח לשמוע את כל מה שאתם חושבים על אהבה אמיתית , ואם כל אחד מכם חווה בחיו אהבה כזאת , ואם לא אני מאחלת לכל אחד ואחת מכם לחוות את ההרגשה ואת הרגעים של האהבה האמיתית...... דרך אגב , יש ספר שנקרא השחף של רצארד באך מאוד מומלץ... כדאי לקרוא ,ולהנות ממנו .

שבילים

New member
מוזר...

שפנית דווקא אליי במיוחד (כן, אני מודעת שפנית לכל חברי הפורום אבל הזכרת במיוחד את השם שלי) כי לצערי הרב אני האחרונה שיכולה להגיד לך מה זה אהבה.

ליזי אני חוויתי אהבה אמיתית הרבה

מאד פעמים בחיים אבל אף פעם היא לא נשארה וזו הטרגדיה הכי גדולה

למעלה