*אהבה אכזרית*

*אהבה אכזרית*

שלום!אני קורא כאן המווון זמן.אני יותר בקטע של לקרוא.אולם היום הרגשתי שאני כבר חייייב לכתוב את אשר על ליבי.הסיפור האישי שלי:הכרתי בחורה לפני כשנה.רצינו לקדם את הענינים ולצורך זה היא פגשה את אמא שלי.לראות לדבר להכיר.אך משום מה אמא החליטה שזה לא זה.ובעיקבותיה הלך גם אבא שאמר שהוא לא יעזור לי בשקל. .בקיצור אני נימצא כרגע במצב של ``בין הפטיש לסדן`` מצד אחד אני קשור לאמא שלי מאוד.מצד שני איך אפשר לוותר על האהבה?יש לציין שזה קשר רציני לחלוטין...אני חושב עלייה בימים בוכה בלילות...קשה קשה רצח!מה עושים?יש מישהוא שעבר משו דומה?

הי,צהריים טובים!

אני מדברת מניסיון שהיה אצל אח שלי, תקשיב להורים הם רואים את הדברים בצורה יותר טובה,יש להם פרספקטיבה בהרבה יותר רחבה משלנו.גם אם נראה לך שהם לא מבינים תדע שהם יודעים ומבינים הכל.אני קראתי את מה שכתבת וזה העלה לי דמעות כי בדיוק אותו דבר היה אצל אחשלי והוא היום אומר ולמרות הכל שברוב המקרים ההורים צודקים,כדאי לך להקשיב להם ולא תצטער!

לא הכי מדוייק.

בהמון מקרים ההורים `מרובעים` ולא מוכנים שהבן שלהם יתחתן עם בחורה שלא הכיר דרך שידוך. או שסתם כזה הם כעוסים עליו ורוצים לנקום בו. אז נכון שהורים רוצים בטובת בנם, אך תמיד יש יוצא מן הכלל, ואת זה צריך לברר ולא להחליט שאם ככה חשבו ההורים, הם צודקים. מכיר לפחות מקרה אחד כזה.

תישאל שאלת חכם\רב....כיון ש

שכיבוד הורים קודם לכל....ואולי זה הזיווג שלך....כדי לך ליוועץ עם מישהו

מאוה2

New member
אחי...

תהיה גבר.שמע משפט חזק :אמא יש רק אחת...בחורות יש הרבה......ותאמין לי אם זה הזיווג אז אפילו אם תיפרדו עכשיו אז באיזשהוא שלב אתם תיפגשו ועוד תיתחתנו.,.

למעלה