אהבה אחרת?

JILSER

Member
אהבה אחרת?

חיפשתי את קרבתך כבר הרבה זמן, מעולם לא הייתי בטוח שאני באמת הטעם שלך אבל הייתי חייב לנסות, אז אני בחור ביישן וקשה לי להתקרב לאחרים ביחוד לכאלו שלא ממש סגורים על עצמם, אבל מהיום הראשון שראיתי אותך בבר היתה לי הרגשה שזה יצליח.

קצת התאכזבתי כשראיתי אותך באותו הערב עם חתיכה בלונדינית, מחסלים מרטיני ביחד וצוחקים, הרגשתי אותך מתרחק ממני ומשאיר אותי לפנטזיות בראשי בלבד. אבל החלטתי לעשות מעשה והתקרבתי אליכם, מתיישב על כיסא לידך שהתפנה בדיוק כמו אות משמים.

לא כל כך התייחסת אלי, היית עסוק בבלונדינית ואני הבנתי אותך, היא באמת היתה חתיכה רצינית עם חזה לתפארת, ומה אני לידה, אפילו אין לי שדיים.

הזמנתי וויסקי עם קרח ונצמדתי אליך, כאילו לא בכוונה. אתה לא נרתעת ואני פרשתי את זה כהסכמה מצדך. אתה היית עם הגב אלי ויכולתי לחוש את ריח האפטר שייב העדין שליטף אותך והסעיר את חושי.

הושטתי יד ונגעתי ברגליך, עולה לכיוון המפסעה וחש בבליטה המבטיחה של הזין שלך נלחץ אלי. הרגשתי סערה באיזור חלצי ורטיבות החלה להציף אותו, למזלי הייתי לבוש בג'ינס השחור ובחסות אפלולית הבר אי אפשר היה לראות כלום.

עצמתי את עיניי ופינטזתי איך שנינו פורשים לחדר השרותים, סוגרים אחרינו את הדלת.

אני פורם את כפתורי מכנסיך לאט לאט בניגוד לרצון העצום שלי פשוט לקרוע אותם, שולף את הזין העצום שלך ומחדיר אותו לפי, מלקק אותו היטב בלשוני ומחדיר אותו עד מעמקי גרוני, לא איכפת לי להחנק מזין כזה טעים ומקסים, הריח שלך הטריף את כל חושי וגרם לי להתרגשות עצומה.

אתה אחזת בראשי בחוזקה ואחר כך שלפת את עצמך ממני, חיבקת אותי ואחזת בשני פלחי ישבני, אחיזה שחיכיתי לה כבר זמן רב.

הרבה זמן עוד מאז שראיתי אותך לראשונה והרגשתי שיכול להיות בינינו משהו יפה אבל תמיד חששתי, חששתי שאולי אתה לא בעיניין שלי בכלל. אבל עכשו עם האחיזה שלך הבנתי שגם אתה חיכית לרגע הזה לא פחות ממני..........

אני מתאר לעצמי שלא היה נעים לך מהבלונדינית אחרת היית מתנפל עלי בלי היסוס ולא עוזב ככה את הבר איתה מבלי להתייחס אלי בכלל......

פנטזיות וסיפורי סקס > http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2337239&r=1

למעלה