אהבה או שעמום

הגדרת אהבה כפי ראות משקפך

(אינטרסים רגשיים עמוקים של הנשמה) שכוייעח! אגב, שאלתי הייתה האם הבנים מחפשים בנות (ואנלא מדבר על שדוכים) באמת כי חסר להם אהבה? או סתם להנות ולהעביר תזמן..

19אריאל

New member
הבנתי אותך מיסטר נתקע.

אז אתה בעצם שואל מה המצב בשטח, מן סקר שכזה . אז ככה אני די מזוהה עם מה שכתבתי, זה מה שאני מחפש. עד כאן לגביי. לגבי שאר הבנים שאני מכיר אפשר לומר שהחיצוניות והרצון לכייף הם שמובילים רבים מהבנים אבל לא את כולם! כשאני חושב עכשיו על החברים הקרובים אלי באמת אני מגלה שהם לא כאלה, אולי בגלל זה אני מוצא את עצמי חבר טוב שלהם... יש לי שני חברים שאני בטוח שהנשים שלהם יהיו מאושרות הייתי נותן להם את אחותי אם זה היה שייך. אבל יש כאלה שאני מעכשיו מרחם על מי שתיפול לידיים שלהם. הם אוהבים רק את עצמם ! וגרוע מכך הם עושים רושם כל כך מטעה... מי שלא מכיר אותם טוב יכול לחשוב שהם מלאכים משמיים. אני יודע טוב מאוד מה הם באמת. אני שומע איך אחד מהם מדבר בטלפון עם אמא שלו. גועל נפש. איזה זילזול, הכל מגיע לו ! אוי ואבוי אם הוא לא יקבל מה שהוא רוצה. אז זהו זה נראה לי שעניתי על המתבקש.

ענית, שכוייעח!

תחשוב על זה שאולי בגיל 19 חבר`ה יותר מחפשים להנות ולהעביר תשעמום, ובגיל המתאים באים עם כוונות רציניות יותר.. אגב, מי אמר שאתה לא אחד מהאלה שנשמעים `מלאכים` כהגדרתך ומחפשים להרשים בחורות?..

19אריאל

New member
אז אתה שואל אותי ברמה האישית...

אז ככה. האמת שאני די קרוע בין השכל לרגש . השכל אומר לא ליצור קשר עם בנות מחשש להתאהבות שגויה והרסנית. הרגש או במילים אחרות היצר הרע צורח עלי :`` יאללה! לך תסתער על כל בחורה שאתה רואה! אתה יודע איזה כיף זה! יש עם מי לדבר דברים הכי כמוסים ,יש את מי לחבק, לאהוב. יש למי לתת את הנשמה. יש בשביל מה לחיות!`` נאום היצר. ואז השכל של הרגש מציע פשרה: אולי רק משו בקטנה? רק לדיבורים קטנים, יציאות פעם ב... חלילה ליגוע! אבל השכל של השכל אומר לי אין דבר כזה! היום אומר לו עשה כך ולמחר אומר לו לך עבוד עבודה זרה... ועודני קרוע...

לדעתי..

המחשבה שלך הכי נורמאלית, והכי נכונה, רק צריך להצטער על אלה שאינטרסנטים ועל הבנות שבולעות כל מה שגבר אומר להם.

אף אחד לא הפיל אותי לשום פח..

אם זאת הדעה שלו, זאת הדעה הכי נורמאלית ששמעתי עד עכשיו..למרות שאני יודעת שבנים כאלה הם יחידי סגולה..ממש בודדים.

19אריאל

New member
חחחחחחחחחחחחחח

ידידי לא ניסיתי להפיל אף אחד בשום פח! אמרתי את דעתי וזהו. תראה מה עוד כתבתי לגבי מה ששאלת אותי אישית.

אתה מדבר לא לעניין!

שיהיה לך חברה ותהיה איתה הרבה זמן. תעבירו ביניכם חלק מהחיים ואז תראה מה זה אהבה. ומה גבר מסוגל לעשות בשביל בחורה שהוא אוהב...

שומר 23

New member
אמת!

אני יודע שישנם כאלה.. שאינם יודעים כלל מהי אהבה.. אבל מי שכן יודע אהבה מהי.. אין ספק שהוא מחפש אהבה.. ואין לך הנאה גדולה מזו.. לאהוב מישהו ולתת לו את חייך.. ואין לך אהבה גדולה מאהבת אב לבנו.. ואהבת הבורא לברואיו.. שבת שלום..

אח שלי

תקרא את מה שכתבתי בכותרת ``תגידו...`` ותבין למה אתה לא צודק ! שבת שלום ומבורך .

אילו הייתי בחורה

לא הייתי מתחתן איתך ולא מסתכל עליך ממטר ומסכנה מי שתתחתן איתה אם הדבר היחיד שתמצא בה זה הגוף שלה.. מסכןןןן.

וואלה!

איזה באסה! מה כפת לך להתחתן איתי? פליז.. אגב, חתונה? יש לי עוד כמה שנים טובות.. די לצרה בשעתה.

למעלה