איך רואים פה.. את ההבדל בין הגברים האמיתיים לבין המסכנים.
ע עובדיה האשכנזי New member 17/2/08 #34 וסתם שתדעי אני מרחם על בעלך. ממש רחמנות עליו. לא שאני בכלל מרחם על הביריות אבל לפי איך שכתבת על הנושרים.... ממש רחמנות עליו!
וסתם שתדעי אני מרחם על בעלך. ממש רחמנות עליו. לא שאני בכלל מרחם על הביריות אבל לפי איך שכתבת על הנושרים.... ממש רחמנות עליו!
ע עובדיה האשכנזי New member 17/2/08 #35 וסתם שתדעי אני מרחם על בעלך. ממש רחמנות עליו. לא שאני בכלל מרחם על הביריות אבל לפי איך שכתבת על הנושרים.... ממש רחמנות עליו!
וסתם שתדעי אני מרחם על בעלך. ממש רחמנות עליו. לא שאני בכלל מרחם על הביריות אבל לפי איך שכתבת על הנושרים.... ממש רחמנות עליו!
נ נשמונת תאומונת New member 17/2/08 #40 מתי זה היה בדיוק? כי אני ממש לא זוכרת שדיברתי על הנושרים..ותאמין או לא בעלי יהיה מרוצה מאוד ממני, יהיה לך ממה לקנא ממנו.. לפחות הוא יידע מושג של אהבה מהו..
מתי זה היה בדיוק? כי אני ממש לא זוכרת שדיברתי על הנושרים..ותאמין או לא בעלי יהיה מרוצה מאוד ממני, יהיה לך ממה לקנא ממנו.. לפחות הוא יידע מושג של אהבה מהו..
נ נתקע לי בגרון New member 17/2/08 #37 חחע איך אני אוהב אתזה.. בדיוק בשביל תגובות כאלה אותם בנים משחקימתה. נשמה, עובדים עלייך בעינים.. (טוב שחברהשלי לא רואה אתזה)
חחע איך אני אוהב אתזה.. בדיוק בשביל תגובות כאלה אותם בנים משחקימתה. נשמה, עובדים עלייך בעינים.. (טוב שחברהשלי לא רואה אתזה)
נ נשמונת תאומונת New member 17/2/08 #41 בכל צחוק יש טיפה מן האמת. אני מקווה בשביל חברה שלך (אם יש אחת כזאתי) שתתפקח.
א אבי פארל הרבור i New member 17/2/08 #46 לא מחפש... אבל אהבה קיימת. על זה אמר החזו``א זי``ע, מה שהם (החילונים) קוראים אהבה, אנחנו קוראים כריתות. אין אהבה אמיתית אלא על בסיס של נתינה, ולא של לקיחה. עמוק, אבל כשמבינים אתזה זה אמיתי.
לא מחפש... אבל אהבה קיימת. על זה אמר החזו``א זי``ע, מה שהם (החילונים) קוראים אהבה, אנחנו קוראים כריתות. אין אהבה אמיתית אלא על בסיס של נתינה, ולא של לקיחה. עמוק, אבל כשמבינים אתזה זה אמיתי.
N nightraiderנייטריידר New member 17/2/08 #49 אתה יודע?! כנראה שלא. יש מושג שנקרא תאווה. ויש מושג שנקרא אהבה. כל מה שהזכרת, זה תאווה, זה לא אהבה. הדברים מורכבים מאוד.
אתה יודע?! כנראה שלא. יש מושג שנקרא תאווה. ויש מושג שנקרא אהבה. כל מה שהזכרת, זה תאווה, זה לא אהבה. הדברים מורכבים מאוד.