אהבה או שעמום

אהבה או שעמום

לזה שרוב הבנות מחפשות `אהבה אמיתית` וכל התותים שהם מוכרות לנו אני עוד יכול להאמין. אבל אתם הבנים, נו בחייאת, מה אתם מחפשים? אהבה? או... שסתם משעמם לכם.. (לנו) זה כזה די נחמד כזה לצאת עם בחורה יפה, להשקיע בה ולקבל כפל כפליים.. להעביר תזמן יחד.. מטבענו אנחנו נמשכים למין היפה. אבל אהבה? כן, אתה `אוהב` אותה. אתה גם אוהב פרארי ואת הסדרה החדשה של אבודים וגם אוכל סיני.. גברים, תהיו כנים..

לא מדוייק

אהבה לא חייבת לקרות בגלל יופי לפעמים היא נוצרת מחויות שאתה עובר איתה ביחד או עזרה בזמן ממנה ואתה מרגיש אליה מחויבות וקשר נפשי מאוהב לא כן?

אני לא מאוהב באף אחת אני רק

מסביר שלא תמיד אהבה נוצרת מיופי כשאתה אוהב את אמך זה מיופי ???

גם אוכל סיני אתה לא אוהב כי

אם היית אוהב אותו לא היית אוכל אותו שים לב כשאתה אוכל אותו אתה אוהב את עצמך שאתה תהיה שבע לא כך?

וואלה אחי, גאון אתה! ו..

נגעת בנקודה רגישה. אתה אוהב בחורה כי אתה אוהב אותה או שאתה אוהב תעצמך ולכן אתה אוהב אותה? תחשוב טוב.. יש אהבה שאינה תלויה בדבר? אהבה שתלויה בדבר, זה אומר שאתה אוהב תעצמך ולא אותה. אתה אוהב שהיא איתך, לא אותה.

תודה ,

קשר חברותי הוא דבר מאוד מורכב ונהנים ממנו שתיים כי כל אחד כשהוא עוזר לשני הוא בעצם עוזר לעצמו רק צריך להיזהר שהעזרה תהיה כנה ואמיתית ולא חלילה בשבילך וזה ניסיון אותו הדבר כשאתה מחמיא למישהו אתה קנית אותו רק אם המחמאה על באמת אמיתית ולא שהאינטרס היה בשבילך ,את התורה הזאת ועוד המון דברים ביחסי אנוש מלמד דיל קרנגי אם שמעת עליו.

בסופו של דבר,

וגם כשמחמאה/עזרה אמיתית, אתה עושה את זה בשביל עצמך. אם לא בשביל לקבל תמורה, אז בשביל ההרגשה האישית שלך. `אני צדיק, אני אדם טוב`..

מאה אחוז צודק! לא מחפשים אהבה!

רק הבנות שהם עם חסר חוט שידרה, צריכים את הגברים. אבל אנחנו מדברות איתן רק מ... וזה המזל שלהן. כי תאר לך אילו לא היינו נמשכים אליהן... לא היינו בכלל רואים אותן ממטר והן היו מתאבדות מבדידות.. איך שכתוב בגמרא קידושין -- שעדיף לה בעל מוכה שחין מלשבת לבדה..

בונה עובדיה..

הלכת רחוק מידי! שים לב, מי רודף אחרי מי.. וחוצמיזה גם בלי המשיכה לבנות יש להן הרבה מעלות.. הן רגישות, מבינות, חמות יותר ברגש.. יש בהן חכמה מסויימת שאין בבנים.. אני חושב שהרבה פעמים כייף לדבר עם בחורה לאו דוקא בגלל המשיכה.

שומר 23

New member
אתה צודק..

הטעות שלו היא של אלו שמערבים רוחניות וגשמיות כי מבחינה רוחנית יש משהו במה שהוא אומר שאילולא הייתה תאווה והן היו נצרכות להמשך קיום העולם.. אז.. וכו` והמכיר מבין.. אבל זו הבחינה הרוחנית ולא נראה לי שהוא התכוון אליה.. שבת שלום.

בונ`א חרמן

את הסיבה שאתה מדבר איתן כבר כתבתי ואם אתה טוען שלא זה הסיבה ואתה גם יכול להיות בטוח בעצמך שזה לא הסיבה.. בגלל שאתה רימית את עצמך!! מה נראה לך? אין לי ניסיון עם התכתביות איתן..??! תמיד התגנב לליבי איזה מצפון כזה שצועק שלא בסדר ואני מסבן אותו בתירוצים כמו שאתה כתבת. בדיוק! סרט חוזר.. עד שכבר חשבתי שזה מצווה.. ואני תומך, ועוזר, איזה חסד.. ממש צדיק.. אז תעשה טובה לעצמך, ואל תרמה את עצמך!! הכייף היחידי והאמיתי שמור בתת הכרה שלך, ואתה מפחד לשלוף אותו החוצה. ובצדק..

אך למה ומדוע ?

כאשר הנשים חיזרו אחר בעליהן, טוב היה לגברים במצרים? ואך אותו דבר שבמניין ששכח משה למסור להם את היתרו, שגרר בעקבותיו שהנשים פסקו מחיזוריהן ותרמו את המראות. ``אפילו קטנה שבהן לא נישאת פחותה מ40`` ומה פלא אם כלל הגברים בכו על עסקי משפחותיו ובעיני משה רע!

19אריאל

New member
אהבה במשקפיים שלי...

זה להתאהב בתכונות , בנשמה אם יש נשמה יפה הדברים האחרים מתגמדים. וישאל השואל אז קח מכוערת!? יענה העונה: הדבר הראשון שרואים זה החיצוניות ואם החיצוניות מוצאת חן נסללת לה הדרך למבואות הנשמה. אבל אם הדבר הראשון שרואים לא מוצא חן מלכתחילה אין לך שער להכיר את הנשמה. אבל אם התאהבת בנשמה אז גם אם יש מום חיצוני כלשהוא הוא לא מפריע. ואם האהבה בנויה על יופי אז כמו שהיופי נשחק כך האהבה, ומי שמתאהב בגלל יופי זה מראה על אנוכיות על רצון לספק את היצר והאשה היא רק אמצעי לסיפוק. מה שאין כן באהבת הנשמה האהבה נובעת מהערכה עמוקה וכנה לתכונות של הזולת וממילא באה התשוקה להתקרב וכמו שהנשמה היא נצחית האהבה נצחית גם היא. עד כאן.

למעלה