אהבה או רומנטיקה

benakrish

New member
אהבה או רומנטיקה

שלום לכולם
שמי בן אקריש לדעת שיש לך בת זוג זה הדבר הכי כייף שיש הבעיה מתחילה כשאתה נותן..ולא במובן המיני...
יחס זו הבעיה כאשר אתה מיחס לה חשיבות היא לאט לאט הולכת...זה כמו להדליק מדורה רק הפוך
אז כל מי שרוצה את הנסיך על הסוס הלבן צחשבי אולי כדי שתתפשרי על סאנשו פנשו..

נסיה 5

New member
צריך לחשוב על שניהם באותה מידה.

דבר אחד הבנתי לאחרונה....
רומנטי ולא רומנטית= לא מתאים
לא רומנטי ולא רומנטית=מתאים
רומנטי ורומנטית=מתאים....

אני רואה את הרומנטיקה כמים לפרח שזה אהבה.
אם לא תיתן מים לפרח הוא ינבול....

חומר למחשבה

חג פסח שמח ומלא עם בשורות טובות ונפלאות כפרפר...

benakrish

New member
שני קווים מקבילים לעולם לא יתחברו?

אם יש נוסחה לזוגיות אני אשמח לשמוע..אם יש דרך גם טוב אם יש כיוון זה להיט..
אבל להיום אם בן זוג שאין לך דבר משוטף איתו זה אסון אפילו ב''תאומים''
הרומנטיקה נגוזה מהעולם ומה שנשאר זה האגו כמה שאתה יותר דוחף את הרגש שזה הרומנטיקה פנימה ככה אתה שורד
זה חומר לחשבה

Megie

New member
אז מה בעצם?!

קודם כל-היי בן.
העלאת כאן מספר טענות, נתחיל בראשונה-בנתינה..
היופי בזוגיות (בעיני) זה הרצון התמידי לתת מעצמך את כולך, ברגע שאתה מצפה לקבל חזרה-אתה אף פעם לא תסתפק, כי לא תמיד הצד השני יוכל לתת באותו מטבע, ולא תמיד הכל שלו, שונה מההכל שלך. כמובן, כשאתה מרגיש שהצד השני לא מעריך ולא מרגיש אותך, אז הזוגיות לא הדדית ואין מה להשאר בה, אבל לתת בהחלט מומלץ..וגם את הנתינה צריך לבנות בהדרגה(העיניין עם המדורה) אתה זורק עוד ועוד קרשים, לאט ובהדרגה, ככה אתה מייצב קשר, נותן מעצמך לאט ובהדרגה-ולא הכל במכה.

ולגבי הנסיך על הסוס הלבן, לכל אחת הוא מגיע בדמות אחרת, הנסיך שלי שונה מהנסיך שלה, ואם מישהו כובש אותי ויש בו את התכונות שמתאימות לי, מבחינתי הוא זכה בתואר.

benakrish

New member
זהו עצם של הכלב !!

כשאתה לוקח על עצמך לתת ולתת באמת אתה לא יודע אף פעם אם זה נכון או מספיק.כי לפי מה ששמעת עד עכשיו מחברים סרטים ובעיקר ידידות זה..שיש דרך אחת יחסית ברורה והיא לתת ולתת מעצמך..אבל זהו עצם העניין(של הכלב)ככל שאתה נותן יותר אתה יותר הולך אחורה מה שנקרא מגנט ההפוך..

הינה עובדה כשאתה רב עם הבת זוג ואתה לא זה שרוצה לפייס פיתאום זה הופך אותך ליותר סקסי יותר מושך..מה שנקרא טיזר..אבל כשאתה רוצה להשלים ולהרים דגל לבן כמה שיותר מהר וליצב את הים הסוער הזה אתה נחשב לחלש איפילו לבחורה...

ברור שהנסיך שונה מאחת לשניה..אבל יש גישה אחת בורה שקשה לי לנהוג בה..וזה להיות קשה כמו עצם..וטיזר כמו כלב !!

Megie

New member
לא

עזוב אותך חברים וידידות, כשתתנסה בדבר האמיתי, תמצא את הדרך שלך.. יכול להיות שמי שמולך תעריך, יכול להיות שלא..אם תגיע מקובע עם דעות קדומות-מה שבטוח, זה שאז הסוף מובטח..תיהיה דינמי ותפעל איך שמרגיש לך.. אני תמיד קיבלתי נתינה אינסופית מבני הזוג שלי-ונתתי באותה מידה, בכל רגע, עם רצון אינסופי..אני תמיד מעריכה ותמיד מעריכים אותי.. ברגע שיצאתי עם גברים שראו אותי כמובן מאליו-הרגשתי שהם עושים את המינימום בקשר-שם שמתי נקודה.. אם אתה רוצה לתת תתן-ולא כי צריך, ואל תמנע מלהעניק-רק בגלל דעות קדומות, או חוויות כושלות של אנשים.

יקירי, אין נסיכים, אין אבירים ואין אגדות,

יש מציאות. בן לוקח בת ולהיפך.
אם למישהו יש רשימת מכולת לגבי האדם המושלם, זו הזדמנות טובה להודיע על זריקת הרשימה הזו לפח.
אם אתה עדיין לא נשוי לאותה "מישהי" ואתה מרגיש לבד/חוסר הדדיות, אחרי שכבר דיברת ודיברת, עזוב ותמשיך הלאה.
אם אתה נשוי, הגיע הזמן לגשת ליועץ ולעשות את החושבים שלך מכל הבחינות, יקח יותר זמן אבל שווה.
במקום להכנס למרה שחורה, תעבוד על מציאת פתרונות. קשיים תמיד יהיו, בכל מקום ובכל מובן, המטרה שלך היא להצליח לא?!

אין שום סיבה הגיונית שבעולם שתחיה עם מישהו ותרגיש לבד. אלא אם כן קיימים שיקולים חזקים יותר מהאהבה אבל גם לזה יש פתרונות, כאמור. גש ליועץ.

למעלה