אהבה או לא אהבה

luna31

New member
אהבה או לא אהבה

חברה אני לא יודעת מה לעשות התחלתי קשר עם בחור ביישן אנחנו יוצאים 4 חודשים נפגשנו מחוץ לבסיס רק 3 פעמים מתוך 4 חודשים האלה אני פשוט לא יודעת איפה אני עומדת הוא לא מתקשר לא מתעניין אני באמת לא יודעת מה לעשות אני מנסה להתמודד איתו אבל אני לא רואה שגם לא חשוב הקשר איתי לא יודעת מה לעשות לתת לזמן לעשות את שלו ? להמשיך הלאה ? לחפש מישהו אחר ? מה אני עושה במצב כזה ?

שלום

אם את מחבבת אותו והוא נחמד לדעתך, צרי אתו קשר והיי נעימה ונחמדה אליו. אולי בהמשך יכירך עוד, ויתפתחו אהבה וקשר טוב.

luna31

New member
לא נראה לי

כאילו היתנשקנו וכזה אבל אני חשובת שאני אמשיך הלאה ולשם שינוי אני אדאג לעצמי

דברי איתו על זה

אמרת שהוא ביישן יכול להיות שזה שהוא לא מתקשר זה נובע מביישנות או שבאמת רק את מביעה עיניין בקשר והוא לא. לא כדאי לתת לזמן לעשות את שלו כי להמצא באי וודאות זה הדבר הכי מעצבן ומתסכל שיכול להיות.עדיף לך לדעת מה הוא רוצה מהקשר ואם תדברי הוא היחיד שיספק לך את התשובות האלה.

קמוש1

New member
ניסית להציע לו

להיפגש? לעשות דברים יחד? הוא משתף אותך בדברים שלו? אני נמצאת במצב נורא דומה לשלך.. אבל זה יותר שונה ומסובך

luna31

New member
מה ?

ניפגשנו וכן היתנשקנו כמה פעמים אבל את יודעת אני לא מתאהבת מהר כי אני מפחדת להיפג מספיק נפגעתי בחיים כן הוא משתף אותי אבל הנה הוא אמר לי ביום רביעי עשינו לילה ביחד ביחידה שניפגש ביום חמישי אחרי הבסיס והוא לא היתקשר ולא כלום ואני שלחתי לו הודעה והוא אפיל ולא ענה מה להשפיל את עצמי ? אני לא כזאת אני מתעניינת הוא לא ! טוב כבר לא יודעת מה לחשוב

liav83

New member
אכפתיות, זה שם המשחק

אם מהתחלה אין את זה אז ממילא זה לא יגיע. חבל על כל מחשבה

omer73

New member
תראי,

יש הבדל בין בנאדם ביישן לבין מצב שהבנאדם (אולי) ביישן אבל פשוט לא מעוניין ונותן יחס עלוב. אני חושב שאת בעצמך כתבת את התשובה לשאלה שלך, בזה שתיארת את היחס שלו: לא מתקשר, לא מתעניין, לא עונה להודעות... ככה שתכל'ס פשוט תמשיכי הלאה ותתחילי לחפש מישהו אחר, כי את לא חייבת לו כלום והקשר ביניכם הוא לא בדיוק קשר...

luna31

New member
אז ?

איך אתה מסביר חיבוקים ארוכים נשיקות מבטים לתוך העיניים זה קשה אבל אני לא יודעת מה לעשות אני חושבת שאני אמשיך הלאה ואתן לזמן לעשות את שלו

luna31

New member
פשוט להמשיך הלאה ולתת לזמן לעשות את שלו ?

לא לרדוף אחריו ולא כלום

למעלה