אהבה או כסף מישהו פה רואה את הסדרה הזו? זה אחרי יצפאן במקום גיא פינס.
ע עידן MC1 New member 21/7/05 #1 אהבה או כסף ../images/Emo35.gif מישהו פה רואה את הסדרה הזו? זה אחרי יצפאן במקום גיא פינס.
נ נילי150 New member 22/7/05 #3 אני יודעת מי תנצח! ארין תנצח ותבחר בכסף!! חבל.. אני רוצה שפייג' תנצח היא מזה חמודה!!!
A axnholic New member 23/7/05 #9 ספוילר- מידע על תוכנית מסויימת אשר עדיין לא שודרה בארץ. אם את כותבת ספוילר, אנא סמני את הודעתך בכותרת בסימן . תודה. הודעות נוספות אשר לא יסומנו בספוילר ימחקו.
ספוילר- מידע על תוכנית מסויימת אשר עדיין לא שודרה בארץ. אם את כותבת ספוילר, אנא סמני את הודעתך בכותרת בסימן . תודה. הודעות נוספות אשר לא יסומנו בספוילר ימחקו.
M marinaaa New member 23/7/05 #7 שלום! יש לי שאלה.... מישהו יודע מי תנצח בתוכנית החדשה "כסף או אהבה"? תודה
ס סירופ מייפל מקולקל New member 24/7/05 #11 זו סדרה של שישה פרקים? אני לא מבינה את הרעיון בלעשות סדרה כזו.. ז"א, כל הקטע הוא שהיא תהיה ארוכה, לא?
זו סדרה של שישה פרקים? אני לא מבינה את הרעיון בלעשות סדרה כזו.. ז"א, כל הקטע הוא שהיא תהיה ארוכה, לא?
A axnholic New member 24/7/05 #12 לעונה הראשונה יש 6 פרקים. לעונה השניה יש 8 פרקים. לעונה השלישית יש 5 פרקים [וכך גם לעונה ה-5]. אני אישית לא צופה בסידרה, אך כנראה שהיא מתוכננת להיות קצרה [ולא קטעו אותה באמצע מסיבות שונות].
לעונה הראשונה יש 6 פרקים. לעונה השניה יש 8 פרקים. לעונה השלישית יש 5 פרקים [וכך גם לעונה ה-5]. אני אישית לא צופה בסידרה, אך כנראה שהיא מתוכננת להיות קצרה [ולא קטעו אותה באמצע מסיבות שונות].
נ נילי150 New member 24/7/05 #14 סורי שלא סימנתי ספויילר.. אני חדשה ולא ידעתי על הסימון הזה סורי.. איך מסמנים את ה-S הזה?
• •••SeXy BoY••• New member 27/7/05 #17 יש לי קומונה על הסדרה../images/Emo70.gif../images/Emo87.gif אתם מוזמנים לכתוב הודעות ולהגיב!