אהבה או כסף 401

תומשיו

New member
אהבה או כסף 401

תקשיבו - אנדראה פשוט גדולה! חבל שהיא לא נבחרה... היא כל כך מצחיקה וצינית ויפה ו... טוב - יש לה את זה....היא פשוט כל כך סקסית!!!

Uri04

New member
כן, אני גם לא ממש הבנתי

מה הקטע הזה בלהחזיר 2 נשים, אם אחת מהן מודחת כבר בסוף הפרק הראשון, בעוד שברור לכולם שאם אנדריאה היתה נשארת *אין כל ספק* שהיתה כאן דרמה לאורך כל העונה. אבל משום מה המפיקים של הסדרה הזאת בחרו בבינוניות במקום במקדם הדרמטי, וחבל. אולי זאת הסיבה למה הסדרה הזאת נחלה כישלון חרוץ ובוטלה בסוף העונה הרביעית.

נעמהdj21

New member
באמת אכזבה

זותומרת אני רציתי שריצ'ל תישאר כי היא ממש משעשעת אותי ,אבל יותר טוב היה אנדריאה ורייצ'ל יחדיו!!! ואני הבנתי דווקא שהעונות הראשונות היו הצלחה יחסית... זותומרת 12 מיליון לפרק סיום עונה 2...זה מכובד...

Uri04

New member
בהחלט מכובד..

העונה הראשונה נחלה הצלחה בעיקר משום אותו מקדם דרמטי - בחור בוחר בחורה לאחר שהלך ע"פ צו לבו והחליט שהיא היחידה בשבילו, ובסופו של דבר הבחורה אומרת לו שהיא בוחרת בכסף - והוא נשאר עם חור בלב וחור בכיס. אז נכון, זה אכזרי - אבל לפחות הקהל נהנה. העונה השנייה תיקנה את ה'עוול' במעט כאשר היא הוכיחה שבסופו של דבר האהבה מנצחת. העונה השלישית הביאה לנו קאט-פייט של שתי ביצ'יות שבסופו של דבר לא זכו בבחור, אך קבלו צ'אנס נוסף לחזור להתחרות, בעיקר אחת בשניה.. מה שכמעט לא קרה.. כאילו.. מה שווה בביץ'-סלאפ של שתי ביצ'יות, אם אין בו תקיעת צפורניים, מלחמה בבריכת בוץ ובסופו של דבר מישהי מטביעה את השנייה בג'קוזי?

תומשיו

New member
הקטע של שניים...

זה פורמט שכבר נעשה פעם ברווק (1 אם אני לא טועה)... אני חושב שהעונה הרביעית היתה באיזה שהוא מקום "חובה" של המפיקים, לאחר שנחלו הצלחה אדירה בעונה השלישית מבלי להוציא דולר... תראו, לא סתם הסדרה התקצרה כ"כ כבר בפרק הראשון לכדי שמונה מועמדים... הא?

Uri04

New member
כן, זה בכלל קטע לא ברור..

כל מה שאני אומר זה - למה להעלות עונה של תכנית מציאות, אם אתם אפילו לא מתכוונים להשקיע וללכת עד הסוף?

bergi89

New member
כמה פרקים היו בכל עונה?

כמה פרקים היו בעונה ה1 2 3 וכמה יש ב-4? האם הסדרה שודרה במלואה בארה"ב ברצף אחת אחרי השנייה? העונה ה-4 היא העונה האחרונה?

amitooshacham

New member
תשובה

לעונה הראשונה היו 6 פרקים. לשניה 8 פרקים. לשלישית 5 פרקים. לרביעית 5 פרקים. שתי העונות הראשונות שודרו ברצף אחת אחרי השניה, ואז הייתה הפסקה, ואז שתי העונות השלישית והרביעית שודרו ברצף.

Fre3Style

New member
אכן הרביעית היא האחרונה. לדעתי

הם כבר טחנו את הסדרה הזאת. עשו בה כמה טוויסטים שרק אפשר. הגיע הזמן להפסיק. העונות הראשונות[1 ו-2] היו באמת מיוחדות ומעניינות, והעונה ה3 כבר היתה קצת פחות מעניינת. היא התרכזה יותר בכסף [כל הזמן דיברו רק על צ'קים] מאשר באהבה. אם שמתם לב, העונה ה2 התרכזה ב90% באהבה. וגם הראשונה לדעתי. העונה ה4 בכלל לדעתי כבר חרושה ולא מעניינת, חוץ מזה שהעיפו 7 גברים מתוך 15 על הפרק הראשון. זה די טיפשי. אבל משום מה יש לי הרגשה שהם יחזרו. או אולי חלקם. או אולי לא..

Fre3Style

New member
אגב, סדרה דומה ל"אהבה או כסף" היא

Joe Millioner, שעכשיו העונה ה-2 שלה משודרת בארה"ב. אמנם זה לא אותו דבר, אבל עיקרון דומה. זה הגרסא הגברית. לדעתי אין גרסא נשית לג'ו מיליונר.

למעלה