אהבה אהבה..

אהבה אהבה..../images/Emo23.gif

שלום חברים, רציתי לספר לכם שאני מאוהבת... מאוהבת עד כלות הנשמה... בגללו אני קמה כל בוקר עם חיוך על הפנים, וכל הזמן הוא נמצא במחשבתי... וגורם לי לשיר ולרקוד, ולשמוח... ונותן לי להרגיש כמו ילדה קטנה, וקצב פעימות הלב, מתגברות ומרקדות כל פעם שאני שומעת ממנו ונזכרת בו... והוא מתוק, ומיוחד ואין כמוהו עוד אף אחד... והוא שומר ומגן עלי ואיתו אני מרגישה הכי טוב בעולם... וואי תודה לשם שקירב אותי אליו... רוצים לדעת איך קוראים לו? קוראים לו: נ נח נחמ נחמן מאומן

שמחה היקרה מתוקה השם ישמור אותך

בס"ד תראי את תמונה שלו אני נ נח נחמ נחמן מאומן כל כל כבוד לך השם איתך התפלל ברגש ואלוקים יענה לך. {ס"ה, תשובה} התפלל בכוונה, וראה את כל שערי השמים נפתחים בפניך. {ס"ה, הרהורים} התפלל בשמחה, וראה כיצד משאלותיך עולות ישר עד היכל המלך. {ס"ה, תפילה} באהבה רות וידאל

סבא ישראל...

... דב אדסר היה תלמיד מובהק של רבנו הקדוש, בא ממשפחה של חסידים (לא חסידות ברסלב) וכשגילה את אורו של רבנו התמסר אליו בנפשו ועבר בזיונות רבים וקשים מצד משפחתו ומקורביו שהיו מתנגדי ברסלב, עבר עניות קשה ובזיונות קשים ועם כל זאת דבק ברבנו מאוד מאוד ורבנו סייע לו ושלח לו את תלמידו הרב ישראל קרדונר שהיה מתבודד במירון והשם שראה איך סבא ישראל צמא לרבנו שלח אליו לטבריה את הרב ישראל קרדונר שיקרב אותו לרבנו ובין השניים נוצר קשר מאוד חזק ואמיץ. כל עניינו של הסבא היה להפיץ את תורת רבנו, יופיו ויחודו של הסבא זה שהוא שמר את תורת רבנו כמו שהיא ולא הוסיף עליה משל עצמו, רק רבנו זה כל מה שהוא נותן לנו, פשיטות ושמחה. הסבא ישראל טמון בהר המנוחות בירושלים בגוש י"א חלקה ב', מי שמגיע אל ציונו יכול לחוש בפשיטות ובמתיקות שאופפת את המקום ופותחת את הלב בשמחה. זכותו תגן עלינו ועל כל ישראל א מ ן !!

למעלה