אהבה אבודה

אהבה אבודה

מול האופק היא עמדה נעצבת כשהערב בא סוד ליבה איש לא יידע, היא בשקט נאבקת לה שחפים חגים מעליה חולפים ליד פניה אוספים את דמעותיה לתוך חוף של נחמה וליבה נחבא כין אין לה כל תקווה לאותה אהבה... וליבה שנחבא לבטח הוא חווה אהבה אבודה. לא מוצאת משענת בתוך שתיקה רועמת וגם כשהיא נרדמת לא נרגע כאבה.... וליבה נחבא כין אין לה כל תקווה לאותה אהבה... וליבה שנחבא לבטח הוא חווה אהבה אבודה. היא עדיין מצפה...

טאKילה

New member
מאיר לי כוכבך..../images/Emo20.gif../images/Emo79.gif

על גג ביתי מאיר לי כוכבך אותך אכאב עם בוא הערב יקדו שוב עלומי מלהבת אהבתך. , קורן אורך בתוך נשמתי מבעיר בי חום מלטף. , חכה לי בחוץ, ששוב אסיט וילון ואראה אותך מאיר עלי בתוך חדרי כי אתה לי כל אהבתי.

mr_lonely

New member
ליל זרוע כוכבים../images/Emo29.gif

מרים עיניי למרום וחושב..... אנו מביטים כרגע על אותם כוכבים, אל אותו ירח ! אכן...העולם קטן, ולמרות זאת...את כל כך רחוקה.

טאKילה

New member
בין האתמול למחר..../images/Emo20.gif../images/Emo79.gif

בין שקיעה לזריחה חולמת אותך אהבה בחביון נשמתי מסתירה אותך מחבקת אלי את גופך . , באפי עולים ניחוחות תשוקתך מעוררים בגופי תאווה. , בין האתמול למחר יורדת דמעת געגוע רוקמת בלבך נימי אהבה מלבי הנכסף רק אליך .

mr_lonely

New member
בלילות

בלילות אשמע קולך קורא ממרחקים ספק בחלומי ספק בדמיוני. בלילות אראה דמותך מנגד פוסעת ספק בחלומי ספק בדמיוני. ליבי מפרפר, נפשי פורחת וכולי תשוקה ערגה וגעגוע.

טאKילה

New member
צליל מיתר../images/Emo20.gif

קולך ענו כצליל מיתר, הלילה מעל העיר שלנו פרוט לי נגינת כינור . , טווה נימי לבי בלבך אתערטל בגופך הנחשק הדק אותי חזק אליך. , אניח ראשי על כתפך אהיה סמוקה כשלהבת כשמבואתך בבואתי החולמת. , ברוח קלה על גשר זהב נשוטט יחד חבוקים לנשיקה לוהטת

mr_lonely

New member
עם כינור

עם כינור מכוון כגופך גם הגרוע שבנגנים יפליא לנגן פרח כדוגמתך גם אחרון הגננים יגדל בהצלחה אהבה סוערת ותשוקה אילמת ולב כמה צירוף נדיר שכולו אומר שירה

למעלה