אהא!

idanem

New member
אהא!

לפני כמה זמן (לא זוכר מתי) כתבתי משהו על השיר Hammerfall - riders on the storm וישר כל הפורום סקל אותי באבנים והאשים אותי בטעות מכיוון שהשיר riders on the storm הוא שיר של the doors אז בדקתי..ולא! זה לא אותו שיר! זה לא אותן מילים בכלל! אז הנה אני אומר לכם...ששווה מאוד להוריד את השיר hammerfall - riders on the storm לא יודע מה עם הדורס...כי לא שמעתי את השיר שלהם אבל באמת שווה לכם לשמוע את של האמרפול! ואם כבר אז כבר.. שרשור המלצות!

scudnick

New member
Octavarium. דפנטלי.

השיר והאלבום. של דרים ת'יאטר. לכו לקנות! [אל תהיו פושעים כמו אולגה!
]

riders of the storm זה טוב+

הממף אם כבר האמרפול אז Stonecold, אחד השירים היחידים שהוא שר באמת באוקטבה של הקול שלו (ולא מצווח. שאין בו זה שום רע כמובן כי קול גבוה זה מגניב, אבל הוא באמת יודע לשיר גם בבס..!)

יש לי מקורי!!!! כבר דיברנו על זה ני

ר, ו, ו, חח, ממ זה דיסק מעולה, וממ עידן, אם ככה, אז השיר של הדורז הוא מעולה והאמר-פול גנבו את השם
מממ blind guardian - sadly sings destiny precious jerusalem הם לא עושים אותם בהופעות והם שירים מעולים ממ stratovarius - Black diamond

slallum

New member
אוי האלבום הזה כל כך גרוע =\

אוקטבריום יצירה מדהימה, כמו שאמרתי קודם, סוף סוף שומעים את ההשפעות של פרוג רוק מיאס ועוד להקות אדירות ומדהימות אחרות, אבל מה עם השירים האחרים? יחסית לדרים, זה פשוט עצוב.. :S

אח של רעות, שתוק, ../images/Emo6.gif, זה דיסק חזק

ויש בו שירים ממש טובים! אני ממש אוהב אותו, נכון, הוא לא משתווה לסינז או לא I&W אבל הוא טוווווווב, אני ממש אוהב
והשיר עצמו הוא גם מצויין

slallum

New member
לא נראה לי ששמעת מספיק דרים

(נראה לי אמרתי את דעתי על אוקטבריום לפחות 10 פעמים בפורום הזה
) הדיסק כשלעצמו הוא מצויין, ברור שאני אקנה דיסק כזה, פרוג מטאל טוב ועוד עם היצירה אוקטבריום, משהו בסט. אבל יחסית לדרים, הדיסק הזה פשוט בושה בשבילהם.. מילא הוא לא היה אחרי דיסק מאכזב כמו TOT, אבל אחרי TOT איך הם יכלו להמשיך באותה מתכונת? ב-TOT אין שומדבר חדש של דרים, חוץ מהסגנון היותר חזק ומטאלי שלהם.. וזה ממש לא שינוי לטובה לדעתי, אבל זה כבר לא קשור. הם משתמשים כמעט רק בשבירות בשירים שלהם, שזה כמובן מאוד יפה, בקושי יש להקות שעושות שבירות מקצבים ודברים כאלה, אבל זה לא חדש אצל דרים וזה חוזר על עצמו יותר מדי.. ואז הם הגיעו עם אוקטבריום, והמשיכו עם השבירות והסגנון החזק שלהם, אני רוצה לראות משהו חדש! השיר אוקטבריום זה משהו באמת חדש וממש ממש טוב, ואני מאוד מקווה שהם ימשיכו בסגנון הזה. אבל בדיסק המסויים הזה הם פשוט עשו משהו גרוע, והוסיפו את אוקטבריום שזה משהו טוב.. זה הכל. ועוד השיר הזה שמושפע ממיוז, ממש הרס לי :S לא שיש לי משהו גדול נגד מיוז, אבל דרים?!?!?! איכס :S

TOT בהחלט גרוע, אבל הדיסק הזה זה הכ

יוון החדש שהם החליטו ללכת פה, האמת שגם אני לא מת על never enough אבל אתה מכליל את כל הדיסק רוט אוף אל איוול שיר מעולה, שבירות מעולות, ולברי נשמע טוב כתמיד, וthe answers lies within, זו מין בלדה לא אופיינות כזו לדרים, אבל הם עשו אותה בצורה ממש ממש טובה וthese walls מעולה!!!! וגם IWBY! וגם פאניק אטאק, שהוא גם אחד האהובים עלי, הוא פשוט שיר מצויין, וכן, נוור אינאף וסקריפייסד סאנז מאכזבים קצת ואוקטבריום, וואו אבל זה אחד הדיסקים הטובים, זה לא בושה ביחס לדרים, זה נסיון לכיוון חדש, נכון שהוא לא משתווה לסינז ולI&W, וגם לא לCOS שאותו אני אוהב גם, אבל הסגנון הזה הולך להם לא רע בכלל.. לדעתי.

slallum

New member
אני מאוד מקווה שהם יפסיקו עם הסגנון

הזה מהר מאוד :S וימשיכו עם אוקטבריום
בכל מקרה, השבירות ברור שמצויינות, זה דרים שאנחנו מדברים עליהם
גם הסולואים כמובן טובים, אבל רק מבחינת טכניקה, לא שמעו כמעט רגש בשום סולו :S Panic Attack באמת יפה מאוד מה שהם עשו שם, גם שיר נחמד שיכול להתווסף לשירים הטובים של דרים.. אבל חוץ ממנו אני לא רואה עוד שירים באמת טובים בשביל דרים.. טוב, כל אחד ודעתו =] בעצם אני צודק ואתה טועה, כי אחותי הייתה הקומונרית שלך

edguy- luciefer in love

זה לא ממש שיר אבל אהבתי את זה כי זה די פסיכולוגי. אפשר לראות את הגניחות שלו בהרבה מובנים.

Musta Susi

New member
../images/Emo79.gifRiders of the storm../images/Emo79.gif

one with the wind, defenders of creation Riders of the storm – aligned with the sun אני זוכר ששמעתי את השיר הזה ברדיו ושמעתי את הקריין אומר את המילה Hammerfall בין מילה למילה ברוסית...ויש לי נראה לי גם את ההקלטה
|מנסה לתאר את The Doors מבצעים את השיר הזה. התוצאה עלולה להיות מקוממת)

idanem

New member
on*

והשיר של הדורס הוא שיר אחר לגמרי פשוט עם אותו שם

Musta Susi

New member
תיקון תיקון

the Storm OfRiders זה השיר של Hammerfall. השיר של The Doors זה כנראה ON במקום. בדקתי גם באתר הרשמי של Hammerfall...

ברור, כי הדורז הם אלוהיים, וכל מה ש

הם יעשו שזה לא הסגנון שלהם, ובטח דברים כמו האמר פול שכג'ים ישיר אותם זה בטח יהיה מחריד (נוכח העובדה שהוא מת) עדיף לא לשמוע

VortexOfAnguish

New member
hehe

רוב השירים של האמרפול הם כמעט אותו דבר :} חוץ מה WHERE THE DRAGON LIES BLEEDDING שזה אחד טוב ושונה קצת יחסית :D. בע זה מוזר אבל אף אחד פה לא מכיר DANTE'S INFERNO ובBURNNING TIMES של ICED EARTH.

Musta Susi

New member
כן, יש להם קצת חזרות

כי אי אפשר לעשות רק משהו אחד. צריך לגוון

Danihell1

New member
קצת המלצות..

Creed - Higher [מתוך הפסקול של "The Skulls"] Funeral For A Friend - Red is the new black [להקת אימוקור. אני לא מכירה ת'סגנון ממש, אבל זה מן הארדקור רק שהליריקס יותר "רגשני". שיר טוב, לא יזיק לנסות].

אני חושב שאני מכיר את השיר של קריד

זה לא מטאל נכון? אם זה השיר שאני חושב שזה אז זה שיר חמוד :)

למעלה