אד קוטה

RAFI THE NIGGER

New member
אד קוטה

שוב 2 נקודות בהפסד של פנמה. עם אחוזים מחרידים. עדיף כבר להחתים אותי לקבוצה

כתבתי את זה קודם

ושמתי לב עכשיו שהפיל שינה את עורו^ אגב רפי, אתה זה שטענת שמכבי נחלשו מהעונה שעברה. כי אם כן, אז אני אגיד לך משהו שסתם יצא לי לחשוב עליו. תסתכל על הסגל של מכבי לעונה הבאה: 4-5: וויצ'יץ, גרין, פורוורד זר, ארנולד 3-4: שרון ששון, סימאס יאסאיטיס, ליאור אליהו, עומרי כספי 2-3: בורשטיין, ביופורד 1-2: רכז זר, הלפרין, שארפ 13 שחקנים ברוטציה הרחבה שאם אתה עושה מץ' אפ עם השחקנים שלנו, הם לוקחים אותנו בכל הפרמטרים. העזיבה של פארקר החלישה את מכבי? קודם כל, ביופורד שאולי נחשב הימור, עדיין אתלט מצוין, סקורר ושחקן מעולה. בכלל. לכו תדעו אם הוא יפול מפארקר כ"כ. לא תהיה להם בעיה להביא זר כמו באסטון. ג'ומיין ג'ונס? יותר טוב מבאסטון. גם טרביס בסט שהם רוצים להביא לקו האחורי עולה על סולומון. בלי ספק. אני מאמין שבשני הזרים הבאים (רכז ופורוורד) הם יביאו יותר טובים מסולומון ובאסטון. מכבי מתחזקת מהעונה הקודמת. גם החוק הרוסי לא אמור להוות להם בעיה בכלל.

RAFI THE NIGGER

New member
למה משנה את עורו?

פשוט הסימנים לכך שהבן אדם גמור גוברים. ומכבי לדעתי נחלשו. כי פארקר פי 10 מביופורד.ותאמין לי יהיה להם קשה למצוא מחליף למייס באסטון

z dead

New member
פארקר...

אפשר לחשוב שמדובר בכוכב NBA,כולה שחקן ששיחק ברמה הנמוכה של אירופה וכיכב,שחקן שעד היום היה מספיק טוב לשתי דקות משחק בNBA,נראה מה יעשה בשנה הבאה שם,ואז נדבר. ביופורד יותר אתלט בוודאות,לא אולי. הוא גם יותר צעיר,פארקר כבר בן 30-31. רק שביופורד הוא 3 יותר מ2,ופרקר הפוך,ליד בורשטיין שהוא גם 2-3 אבל יותר שלוש זו בעיה..כי יהיה מדובר בקו אחורי איטי. פרקר התאים למכבי יותר מביופורד בגלל כל ההתאמה עם בורשטיין,אבל ביופורד לא בהכרח פחות טוב,אולי יותר טוב,פשוט פחות מתאים.

למעלה