אדריכלות ועיצוב פנים בשנקר

אדריכלות ועיצוב פנים בשנקר

מעניין אותי לדעת האם התואר "פארש" ואדריכלות שם הכוונה לאדריכלות פנים אני משערת? מישהו יודע משהו? כי משהו מריח לי מוזר בלהתקבל לתואר מופלא שכזה ללא צורך בתעודת בגרות. אני פשוט מאוד סקרנית... מקווה שתוכלו להעשיר אותי

הי פיה...

לגבי קבלה לשנקר בלי תעודת בגרות... - את בטוחה שזה נכון? כי כשאני בזמנו ביררתי על לימודים שם שני תנאי הקבלה היו תעודת בגרות + פסיכומטרי (או מצרף)... עיצוב פנים הוא לא מסלול נפרד... ביום הפתוח שהייתי אמרו שהוא חלק מתוך עיצוב מוצר (אם אני לא טועה) או עיצוב אחר.. (היום הפתוח היה מזמן
) ועיצוב פנים הוא נישה מתוכו... אני חושבת שהאדריכלות שלומדים שם לא משתווה לאדריכלות שלומדים בטכניון, או בירושלים... אבל שוב הכל מתוך ניחוש ולא מתוך עדויות....

moti80

New member
זה נלמד ביחד עם עיצוב טקסטיל

זה עיצוב פנים ולא אדריכלות. אם את רוצה ללכת על כל הקופה - הטכניון קורה לך. מבחינת הלימודים, אין לדעתי מה לשהוות בין שאר המוסדות בארץ לבין הטכניון. אפילו בצלאל לא מתקרבים לרמה. אלא אם כן, את ממש רוצה ללמוד.. אמ.. קונספט - ואז בצלאל יתאים לך מאוד. הלימודים בטכניון, בניגוד למה שחושבים, הם לימודים מאוד אמנותיים - יש הרבה שיעורי סטודיו במגוון עצום של נושאים. מעבודה בכל חומר אפשרי כמעט כמו מתכות, עץ, פלסטיק וכולל טכניקות אומנותיות כמו פיסול קרמי, רישום, ציור וכמובן כלים שימושיים כמו הדמיה ממוחשבת, בניית מודלים וכו'. יש איזה 3 ימים בשבוע שהם בעלי תכנים אומנותיים ויצירתיים בעיקר ובשאר לומדים לימודי תאוריה ועניינים טכנייים. בכל אופן, את אופי הלימודים ממש בשנקר אני לא מכיר, אולי כדאי לך להתקבל לעיצוב תעשייתי (מוצר) הרבה חברים שלי לומדים שם וזה מסלול מקביל למה שאני לומד - על המסלול הזה אני יכול להעיד שהוא רציני ביותר והתוצאות מדברות בעד עצמן :)

ים כחול

New member
מוטיייייי../images/Emo24.gif

איזה כייף לראות אותך פה
אתה מוזמן לבקר הרבה

ים כחול

New member
תלוי מאיזו בחינה ...

מבחינת ציורים חבלז הבחור על הרי האוורסט מקצועית
להגיע לרמה שלו אין מצב !!
.... ככה בחיים הבחור צנוע ושקט נשמה טובה !!!

אני בוגרת שנקר בעיצובתכשיטים

התוארים הם אמיתיים ומאושרים עי המועצה להשכלה גבוהה. אז אל לך לחשוש . אבל תבדקי מה את עושה עם זה אחר כך.

למעלה