אדריכלות בצבא

spaysi8

New member
אדריכלות בצבא

למדתי אדריכלות בתיכון לאמנויות (עשיתי משהו כמו 11 יחידות לימוד). ועכשיו הצבא מייעד אותי למה שנקרא "מגמה מקצועית" שזה בעצם כל מי שלמד מגמה מקצועית (כמו אדריכלות, אלקטרוניקה וכו'..) מיועד לשם. השאלה שלי היא כזו.. מישהו מכיר? היה? האם זה מעניין? אני מפחדת שזה לא יהיה משהו בגלל שיש עתודה באדריכלות, ובטח אלה עם התואר מקבלים את התפקידים הטובים באדריכלות בצבא.. האם מישהו מבין בזה ויכול לעזור לי?

LokiLeohard

New member
מה יש לך להפסיד?

זה עולה לך כסף? הם דורשים שתחתמי קבע? טכלס אין דברים יותר מידי מעניינים בצבא בתחום כי כל דבר רציני מוציאים החוצה (אולי עכשיו עם עיר הבהדים זה השתנה) אבל מה יש לך להפסיד?

spaysi8

New member
יש לי מה להפסיד..

רציתי נורא להיות פראמדיקים ופתאום הצבא מודיע לי שלא אקבל זימונים ושיש לי כבר תפקיד.. לא סימנתי את התפקיד בשום מקום ולא ידעתי שהוא קיים בכלל (חשבתי שרק עתודאים הולכים למשהו שקשור לאדריכלות בצבא) בכל מקרה, אני לא יודעת האם לנסות לשנות את זה או פשוט ללכת לשם וזהו.

dulin

New member
אני מציעה...

לנסות לשנות, בעיקר אם יש משהו שיותר מעניין אותך. בצבא עושים דברים שלא עושים בשום מקום אחר, אני יכולה להגיד לך (בתור קצינת מודיעין) שיש הרבה מאוד תפקידים עם הרבה מאוד אתגר ושווה להתאמץ בשביל להגיע אליהם, זה גם הכי קל לפני שמתגייסים כי אז אפשר לעשות כמה בלאגן שרוצים, ובסוף גם מקבלים את מה שרוצים (במידה ועומדים בקריטריונים). אלא אם כן את רוצה להתעסק בזה בצבא/בחיים אז לנסות להגיע לאן שמתאים לך.

למעלה