אדמתי

hillali 86

New member
אדמתי

מתחת לרגליי אדמתי בוערת ונשמתי בי נסערת נפתחת מתחתיי כאילו קראה לי אליה ומשהו בי משתוקק להתכסות בעפר אך מתוכי מדבר אלי השכל הישר אומר הוא לי לא לחצוב את שמי מזכיר לי את אימי ומה הוא מקומי והימים עוברים וגופי חי אך נשמתי מתה היא כי כבה האור בעיני מתהלכת אני על האדמה הזו ללש אום טעם , רק אני לבדי רק עם כלי ואנכי רוצה לחזור לעפר, לאדמתי

princhipeta

New member
ואוווו,

קשה לי לחשוב על סיבה כדי להרגיש ככה, מאוד מאוד על ההרגשה הקשה הזאת. כולי תיקווה שזה רק מדימיונך.

אני לא יודע איך לתאר את מה שאני

מרגיש כלפי הקטע הזה. ניסיתי "פה פעור" ו"הדהמת אותי" אבל זה לא נראה לי מתאים. זאת יצירה מאוד מיוחדת. ומאוד קשה. גם המבנה שלה, השורות הקצרות והחרוזים וגם המילים שחוזרות וזועקות "מוות, מוות, מוות" יצרו אצלי תחושת נפילה חופשית כבדה אל משהו אינסופי להחריד. אין כמעט סימני פיסוק בשיר, ולא חתמת בנקודה, שזה רק מעצים את הנפילה. השיר מאוד סחף אותי, כפי שאתה בוודאי הבנת כבר. רק דבר אחרון - "ללש אום טעם" זה => ללא שום טעם, נכון?
עידו.

אלה רי

New member
הילה יקרה/tapuzforum/images/emo45.gif

השיר שלך יפה מאוד,שיר התאבדות כזה.אני חושבת שיש הרבה א/נשים שיש/היה להן/ם לפעמים מחשבות כאלה.זה יפה שהצלחת להעלות זאת על הכתב,ובצורה יפה מאוד.אני מקווה שזה תוצאה של מחשבה שבאה לפעמים,אבל לא משהו שבאמת מלווה אותך..רק טוב ושבת שלום!

למעלה