זה נכון מאד שהוא לא מתמקד מספיק
בכל מה שקשור לקומפאס, ואין ספק שזה הדבר הכי חשוב בפלמנקו וזה מה שבעצם מקנה לפלמנקו את הייחדויות שלו. אבל הוא לא יכול לעשות זאת כי בכל סגנון-פלמנקו ישנו קומפאס אחר... (אתם מסכימים איתי שבסולאס, בטנגו, בבולריאס ובאלגריאס - בארבעתם יש קומפאסים שונים... הלו הם הסגנונות הבסיסיים לטעמי ולכן אני מציין דווקא אותם)... ובשביל להתמקד בלימוד הקומפאס צריך ללמוד אותו בכל אחד מהסגנונות בנפרד - מה שאומר שאני יצטרך לקנות כ-200 קלטות כאלו בשביל ללמוד אותו בכל ה-40+ סגנונות שיש בפלמנקו...
אבל מעבר לזה, השעורים שלו עזרו לי מאד... בשלושת הקלטות הראשונות שלו (vol 1,2,3), הוא מלמד בעיקר את הטכניקות (יד ימין ב-vol 1'2, וב-vol 3 יש גם ליד שמאל שזה לגטו וגליסנדו וכל מיני כאלה...), ב-4,5 הוא מתמקד בכל מה שקשור לסולאה - קומפאס, הרמוניה, פלסטות וכו'... ב-6 הוא מתמקד בליווי בסולאה תוך דגש על הקומפאס. ובשאר הקלטות שלו - 7,8,9 - הוא מתמקד באלגריאס כפי שהתמקד בסולאה... ואת כל הלו הוא עשה ממש מצויין ובשיטה מעולה! ---> זאת הסיבה שאמרתי (בציניות...) שאני יצטרך לקנות 200 קלטות בשביל ללמוד את הפלמנקו לכל סוגיו וסגנונותיו השונים והמשונים... אבל במקום זאת (
...), אין למישהו מורה טוב שהוא מכיר מאיזור ת"א שיכול פשוט ללמד אותי בצורה כזו ??? המורה שיש לי בכלל לא מלמד אותי בצורה כל כך טובה כמו זאת
... ולכן אני רוצה דחוף לעבור למורה אחר...