אדמיניסטרציה

Shellylove

New member
אדמיניסטרציה

וסליחה ענבל וצימס, אם אני גוזלת את מקומכן, אבל שמתי לב שהרבה יונקים (בעיקר "החדשים" יותר) חסרים ברשימת ימי ההולדת שלנו (שנמצאת בטאג-ליין). אז אולי כדאי שמי שחסרה שתשרשר פה ותוסיפו אותם. זה בסדר?

ומוסיפה שתי שאלות למנהלות היקרות

-איפה מילון ההנקה שלנו? הוא לא מופיע בשומקום... -איך נכנסים לאלבום התמונות?

zimes

New member
תשובות ובקשה

המילון - לא הזזתי אותו. על אותו מדף, לדעתי. אני אחפש. האלבום - תבקשי מענבל את הכתובת במסר, ואני מבקשת לא לפרסם את הכתובת בפורום עצמו. ימי הולדת - אני אכניס קישור לגרסה משופצת - בואו נאמר - ביום שני? עד אז שרשרו פה ימי הולדת חדשים (מישהי מתנדבת להוסיף אותם לקיים? אמא של ליה? דיאנה?). ובאותה הזדמנות - בכ"ז יקל על כולנו אם בכל שאלה תגידו מה הגיל של היונק.

רעיון בעניין גילאי היונקים../images/Emo62.gif

גם לי זה מציק הרבה פעמים שאני לא זוכרת מה גיל היונק שעליו מדובר, למרות שאת חלקם אני כבר מכירה וזוכרת. לכן חשבתי שאולי אפשר שהחתימה האלקטרונית שלנו תכלול גם את גיל היונק, לא ??? מיכל

zimes

New member
זה מתאים רק אם גולשים רק בפורומי

הורים. (אם כי הפרה שלי כל כך ספציפית....)

תמRי

New member
רעיון לא כל כך טוב כי החתימה נשארת

אבל הזמן עובר והילדים גדלים. אפשר תאריך לידה בחתימה , אבל הכי טוב זה לרשום את גיל הילד בשאלה עצמה

סליחה, מה זה טאג-ליין ?

ואיפה הוא נמצא ? האם זה משהו זמין שאפשר לראות ? לי מאוד מפריע שכשאני כותבת תגובות, אין לי בדרך כלל מושג מה גילאי הילדים אליהם אני מתייחסת, כי אני עדיין חדשה פה. אם יש מקום בו אוכל לראות את גילאי הילדים שלכן, זה יעזור לי מאוד "להתאפס". נטשה, אמא של נעמי (28/1/2000) ומצפה לשתי קטנטנות (שבוע 27+)

זיו25

New member
זו השורה התחתונה בכל הודעה, כאשר

היא בדרך כלל מביעה משהו ... עליי רואים למשל, שאני אוהב כלבים

הטאג ליין היא השורה המודגשת שמופיעה

בראש העמוד ומשתנה מעת לעת. בכל פעם מופיע ´משפט מפתח´ אחר שטומן בחובו לעיתים הפניות וקישורים

זיו25

New member
רק שתדעי, ששנינו צודקים....

בעקרון מקור הטאגליין הוא מעולם ה BBS , שזוהי מערכת שהייתה עוד לפני האינטרנט. בהודעות הדואר האלקטרוני שהיה אז , הטאג ליין היה מופיע בתחתית כל הודעה, ואף היה משתנה בכל אימייל! התפתחה סביב זה תורה שלמה... בכל מקרה, בעידן האינטרנט זה קצת נזנח, ובתפוז - הטאג ליין עבר למעלה... למרות שהוא לא בדיוק כזה. לא משנה! שבת שלום

noa2

New member
אז אני אהיה הראשונה בשרשור

רוני נולדה ב 11/4/2002 והיומולדת שלי ב 25/6/69

zimes

New member
צ´לחי לענבל מסר, שהיא לא תפספס

וגם תמונות, אם את מצטרפת

למעלה