אדמות

אדמות ../images/Emo110.gif

קודם כל שלום! כפי שאתם רואים אני חדשה בפורום, אני רוכבת בכפר שמואל ומאד אוהבת סוסים (כמה נדוש). אני וחברה שלי רוצות לקנות חלקת אדמה בשביל לשים שם סוסה, חמור, 2 עזים ועוד כל מיני דברים... לרובכם יש כבר חוות, אולי תוכלו להגיד לי כמה עולה לקנות\לשכור דונם אדמה חקלאית במרכז הארץ? אני לא יודעת איפה לברר. אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה.

GrEeNwOmAn

New member
על האדמות...

לרובנו אין חוות, אנחנו רוכבים בחוות ששייכות למישהו. אני לא ממש יכולה לעזור, אז ביי! תציגי את עצמך... אני אבישג בת 12 רוכבת שנתייים אינגליש בחוות עמק זוהר האלופה!

שלום!

ברוכה הבאה לפורום. אני רעות. אממממממ... לרובנו אין חוות אנחנו רוכבים בחוות של מדריכים מוסמכים. תגידי... את רוכבת אצל מאיר המשוגע או בחווה של מש' קומורובסקי?

הלו הלו!

קודם כל- ברוכה הבאה!
שנית כל- אני פיצי, בת 12 רוכבת בחוות אמיר ירושלים, אשמח להכיר אותך! שלישית כל- אין לי מושג היכן את יכולה לקנות חלקת אדמה, אבל היה כאן פעם, די מזמן, בחור בשם ראובן שהציע תמורת סכום מועט של כסף חלק אדמה ענקי שבו הוא מוכן להחזיק סוסים. מענין לאן הוא הלך.

לא משנה התקציב ../images/Emo110.gif

אני גרה במרכז, קרוב ללוד, עם כל היישובים הקטנים האלה (ברקת, טירת יהודה, רעות, מודיעין). את בטח לא מכירה.. אני גרה בחור קטן ששמו שוהם..

למעלה