אדמומיות בלחיים

• פותח הנושא ipb
  • פורסם בתאריך

ipb

New member
מה אתה עושה עם זה ?

מה זה מה שאתה מורח סוג אחר של משחה? זה עובר עם המשחה?

ipb

New member
אדמומיות בלחיים

הי, כבר קרוב לשנתיים שיש לי אדמומיות בלחיים בהתחלה זה היה "חמוד" ועדין אך בחצי שנה האחרונה זה נהיה ממש בולט ואדום כשאדמומיות מתחילה לבלוט אל מחוץ ללחיים כמו פטריה כזאת ! הייתי אצל רופא עור הוא הביא לי משחה בשם "טרידרם" -באינטרנט קראתי שזאת משחה בכלל לטחורים (שמתי את המשחה הזאת קבוע פעמים ביום במשך 3 חודשים ולא עזר) בבית יש לי משחה שנקראת "טבעקוטן" -כתוב עליה שהיא מטפלת בדלקות עור שבהן מעורב זיהום חיידקי או פטרייתי איזה משחה מהן מתאימה והאם יש משחה אחרת שיותר טובה לבעיה שלי (ראה תמונה עדכנית מצורפת ,בתמונה רואים אדמומיות חלשה מכוון ששמתי משחה אך האדמומיות הרבה יותר חזקה ובולטת)

ipb

New member
הייתי כבר אצל רופא עור פעמים ו..

הוא הביא לי את המשחה היא לא עוזרת אין לי בעיית שיזוף או משהו בכל מקרה אני צריך עזרה עם התרופות שציינתי בהודעה! מה מהן טובה לעור פנים ויכולה לעזור לאדמומיות ומה מהן לא מתאימה? רופה עור יוכל לבדוק חיצונית אני מאמין ולא יותר מזה כמו שאתם רואים בתמונה אני חייב עזרה עם זה זה כבר לא נוח ולא אסטתי

ipb

New member
בכל מקרה אשמח לקבל כיוון כללי

מה הסיבות בדרך כלל לבעיות כאלה ? אלרגיה? (חשיפה לשמש לא הגיונית זה רק בחצי שנה האחרונה קורה לי ) אשמח לקבל הכוונה כללית

ipb

New member
אני אלך אליו אבל..

יש לך מושג איזה מהמשחות שכתבתי קשור ללחיים ? כי אחד מהם כתוב בכלל באינטרנט שהוא מיועד לטחורים

למעלה