אדמה

noosh 19

New member
אדמה ../images/Emo123.gif

בגלל שאני מאוד אוהבת תמרים, ולא יודעת כבר עם הם מכילים גלוטן או לא, כי יש כאלו שכן בפס יצור וכו'.. היה לי בבית כופסא של חברת אדמה שהיו בתוכו תמרים גדולים כאלו שנראים טוב, התקשרתי לחברת אדמה, כדי לברר עם הם מכילים גלוטן או בפס יצור של גלוטן. וזאת שדיברה איתי משרות הלקוחות, הייתה ממש לא נחמדה. היא עושה לי, "אני אמורה לדעת?" אני חושבת בליבי.: "ברור! זה שרות לקוחות או לא?!?" היא עושה לי: תשמעי אני לא יודעת להגיד לך, ואין פה גם אף אחד שיודע. אני: תודה שעזרת לי מקרב לב. יש אנשים לא נחמדים. היא גם אמרה את זה בצורה לא יפה. אוף לא משנה ):

גועל נפש

אני הייתי מנסה שוב ומבקשת לדבר עם מישהו בכיר יותר שאולי ידע לענות ובכל מקרה ידבר יותר יפה.

נילוס11

New member
ממתי יש בתמרים גלוטן?

זה שהפקידה לא ענתה לך יפה,זה באמת מעצבן. אני אוכל המון תמרים,יבשים מזן מגהו'ל ותמרים לחים. מעולם לא חשבתי אם הם מכילים גלוטן, ההגיון שלי אומר שלא. זה הרי כמו פירות טריים לא?

leale1

New member
צריך לשים לב

אם מדובר בפירות טריים - בתמרים אין גלוטן אבל אם מדובר בתמרים יבשים או כל פרי אחר יבש אלה שאינם מכילים גלוטן רשומים במדריך כל השאר, הנמכרים בתפזורת או דרך חברות שלא רשומות במדריך בדרך כלל מקומחים על מנת שלא יידבקו האחד לשני. החברות המותרות לפירות יבשים המצויינות במדריך הם: מיה תבלני החיים ירושלים והרדוף.

noosh 19

New member
../images/Emo45.gif זה בדיוק למה שהתכוונתי

תמרים יבשים אשר מקומחים .

נילוס11

New member
אין כזה דבר תמרים מקומחים

לדעתי צריך לשים לב רק לתאנים שפעם היו מקומחים. ואם אני קונה בחנות קטניות או בחנות פיצוחים תמרים אז הם לא טובים? אני מעולם לא נתקלתי בבעיה עם תמרים. כל אחד שיעשה מה שהוא חושב שטוב לעצמו.

noosh 19

New member
השאלה איך התופעות לוואי שלך מתפרצות

ישר אחרי אכילת גלוטן, או שאתה מאלו שיש להם צליאק כמוני ולא מרגישים כלום
טוב אני מחכה לראות עם אלון יכתוב משהו בקשר לזה!

נועית7

New member
מידע פנימי על תמרים ../images/Emo115.gif

כיוון שחברי היקר מנהל בית אריזה לתמרים- המקורות המוסמכים אומרים כי יש רק זן אחד והוא "אמרי" שעובר תהליך כלשהו, וגם זה לא משנה לנו כי בסה"כ מורחים אותו בגלוקוז שיהיה מבריק. אין כזה דבר תמר מקומח, התמרים או לחים, או עוברים ייבוש. אל תהיו כל כך פרנואידים! ואמנם הבחורה לא ענתה מאוד יפה, אבל אני מניחה שזה בגלל שפשוט לאף אחד שם אין מושג מה זה גלוטן. כמו שתתקשרי לבית אריזה לתפוחים ותשאלי... גם שם אף אחד לא יבין.

נילוס11

New member
תמר,זה הדבר הכי טעים ובריא שיש

יש בו המון המון סיבים תזונתיאים,וכלהסוכר, המינרלים והוויטאמנים שצריך. אני אוכל המון תמרים מכל הזנים ורק את הזן "אומרי" אני לא אוהב אני קורא לו תמר מפלסטיק כי הוא מבריק ולא טעים לטעמי. תמר עם כל דבר. לבריאות.

noosh 19

New member
כן, בגלל

שהבדיקות דם שלי לא יצאו תקינות והגודנים עידין נורא גבוהים, התזונאית שהלכתי עליה, אמרה לי לבדוק את התמרים שאני אוכלת, ותאמת כל פעם אני אוכלת של חברה אחרת. ואני חולה על תמרררררי מג'הול , עכשיו אני יצרוך את הדרוף. אמרתי בקצרה איך היא ענתה לי, ברור שאמרתי לה שזה חיטה והיא גם ידעה מה זה גלוטן, פשוט דיברה לא יפה, וככה לא מדברים ללקוחות.

נילוס11

New member
לתמרים התזונאית נתפסה?

כל היתר מה שאת אוכלת בבית ומחוץ לבית לא חשוב? רק לבדוק את התמרים? האמת מה שכתבת שהתזונאית אמרה לבדוק אם התמרים מכילים גלוטן? נו באמת? אולי תבדקי את התפוחים,האגסים והמנגו גם? אני האמת הייתי מחליף תתזונאית.

noosh 19

New member
עזוב אוכל בחוץ

שאני כבר בקושי אוכלת בחוץ, רק עם אין ברירה מאז שראו שהנוגדנים גבוהים. תתפלא, אבל יש תמרים שאכן מיבשים אותם עם קמח. כמה שלא נעים לשמוע. עם תבדוק למשל אני חושבת שיש איזה חברה של תמרים שקונים בסופרים, וכתוב על האריזה עמילין E משהו, זה אותו עמילן שמכיל גלוטן, אומנם על האריזה של אדמה לא כתוב, אבל תמיד טוב להיות בטוחים ולהתקשר. ועזוב שזה מוזר שאני מתקשרת בשביל תמרים, לא מדברים ככה עם לקוחות. בקשר לתפוחים מנגו ואגסים, גם אותם בדקתי. יש במנגו הרבה ויטמין A בדיוק כמו בבטטות ודלעת, ובאגסים יש הרבה סיבים בדיוק כמו הפייבקרס שאנחנו צורכים. תודה. ושבת שלום

נועית7

New member
סגירת מעגל

לאחר שוידאתי עם החבר שלי את עניין התמרים שלשום, היום היתה לקוחה בחנות המפעל פה בקיבוץ, שהתקשרה משם לחבר שלי (למפעל) על מנת לוודא שהתמרים לא מקומחים (צירוף מקרים מצחיק לא?) כמובן שהוא הרגיע אותה בכך שיש לו צליאקית בבית, והתמרים בטוחים. היא מאוד התלהבה...

נועית7

New member
בעיקרון של "חצר כנרת"

אבל בסופר זה משווק תחת "הדקלאים", ורק רשום שזה נארז בקיבוץ כנרת.

למעלה