אדם עליון

conatus

New member
עליון מתוכנו...

אם ניקח את התקופות ההיסטוריות הידועות כולל התקופה שלפני ההיסטוריה נוכל לומר שמכול בני האדם שחיו על פני הכדור (קופי אדם, הניאדתראליים וכו') אנו נחשבים לעליונים שבחבורה. אני שואל את חברי הפורום מיהו אדם עליון מתוכנו.

a d i n a

New member
מאיזו בחינה?

ביולוגית ? מוסרית ? אינטליגנטית ? ובכל מקרה אני לא חושבת שיש אדם עליון - השקול לאדם בעל כוחות - אל . כולנו שונים יש חכמים יותר ויפים יותר או ספורטאים .זה לא עושה אותם עליונים או את זוכה המדליה עליון . כי יש מאזן כוחות בין התכונות . אני עייפה מכדי לחשוב .........מבחנים .. צום מועיל וגמר חתימה טובה . ואם פגעתי במישהו - אז סליחה . עדי{נה}

shelly1975

New member
טוב, לעומת היצורים האחרים ביקום

ואני מאמינה בקיומם, הם הרבה יותר עליוניים מהאדם. האדם מפגר בהמון שנים מהיצורים שעל הכוכבים האחרים.

conatus

New member
יצורים מעולמות אחרים

אני מחזיק בדעה שאמונה היא עניין של בחירה ויוצא מכך שבחרת להאמין שישנם יצורים אחרים על פני כוכבים זאת ועוד שהם גם עליונים מאיתנו שכן, לדברייך, "הם הרבה יותר עליונים מהאדם". שאלתי אלייך היא מה היא הסיבה הגורמת לך לבחור להאמין שישנם יצורים אחרים ביקום.

sheketz

New member
אני כמובן - זה לא ברור?

הרי אני לא פחות טוב מכל אדם אחר. האם זה אינו אומר שאני אדם עליון? נכון, אינני אלוף אולימפי, וגם לא חתן פרס נובל, וגם לא בעל בטן שטוחה... אבל בכל זאת.

lmatan1

New member
פשוט מאוד השופט בבית המשפט העליון

שיושב בכסא מעור צבי בלבוש מסורתי ומעיין בתיקים של נידונים והוא המחליט היחיד לכפ זכות או חובה אבל רגע יום כיפור היה אתמול מה כבר שכחת אני מאחל לך שבית הדין העליון יחתום עליך לכף זכות.

sheketz

New member
תודה רבה על הסנגוריה

אבל הסיטואציה לא מוכרת לי חוץ אולי מהספרים של קפקא.

למעלה