אדם נרצח, ילדה ניפצעה.

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
אדם נרצח, ילדה ניפצעה.

אישה הפכה לאלמנה, ילדים ליתומים. מאידך, הכיבוש לא ייפסק, שרון לא יאבד את ראשות הממשלה, מחבלים ימשיכו להילכד ולהישמד (אם יתנגדו למעצר), כי כאן לא ספרד. אל לא חבל על האיש שמת, על המשפחה שהתייתמה ואפילו אוסיף ואומר, על מחבל צעיר בן-18, מוסט ומלא אמונה בצידקת דרכו המטורפת שנאלצו להשמידו ע"מ לעצור את ההרג? לא חבל?

תרקדי

New member
לי דווקא היה חבל ../images/Emo46.gif

אם "האיש שנעצר בגלל צדקת דרכו המטורפת" לא היה נעצר ואז היה פיגוע גדול ואנשים היו נהרגים. סתם כי הם הלכו ברחוב. סתם כי הם נסעו באוטובוס. סתם כי התחשק להם להעביר יום חג באחד הקניונים. על מה בדיוק אתה מדבר?

all

New member
את לא בלונדינית במקרה???

להבא תקראי טוב! את כותבת: האיש שנעצר בגלל צדקת דרכו המטורפת. אני (המקור): מלא אמונה בצדקת דרכו המטורפת. הוא בהחלט מלא אמונה בצידקת דרכו (הוא נתן את החיים שלו בשבילה). ודרכו - רצח/טרור בהחלט מטורפת. בכל מקרה בהבנת הניקרא יש לך נכשל, מזל שציטטת אותי ויכולתי להבין שלא הבנת כלום.

תרקדי

New member
ואתה לא ערבי במקרה???

להבא תקרא טוב! נתחיל בעובדה המשמחת: בהבנת הנקרא יש לי 100. בספרות 94 ואנגלית 88. להמשיך? ב.גם אני מלאת אמונה בצדקת דרכי.צדקת דרכי היא שארץ ישראל היא מדינת היהודים בלבד. אז? אז זו צדקת דרכי ואני מוכנה להלחם בשבילה, אך לא להרוג. ג. חמוד, כנראה שבאמת לא הבנת כלום (מדוע אני לא מתפלאה?), כיוון שהראתי את שכתבת לעוד חברה, והיא הבינה כמוני. מזל שיש חברות כדי שיכולנו להבין שלא הבנת כלום. בפעם הבאה תכתוב בערבית, אז אני אבין טוב יותר.

all

New member
אם אלה הציונים שלך

רמת החינוך בישראל מגרדת את קרקעית האוקיאנוס. ואם לאחר שהבהרתי לך את הטעות שלך, את ממשיכה להיתמקח (ואינני מבין בעצם על מה), יש לך עתיד בתור מנהלת מכירות ראשית בבסטה בשוק. ואם ערבי זה קללה, מה את בעצם עושה בפורום הזה? ודרך אגב כ-30%-35% מתושבי מדינת ישראל הם אינם יהודים, עוד 16% ויהודים יאבדו את הרוב בארץ ישראל ובאופן דמוקרטי נבחר לנו ראש ממשלה ערבי מוסלמי, שר ביטחון רוסי נוצרי, ושר עבודה תאילנדי בודהיסט וכולם יבינו עיברית יותר טוב ממך. רגע, שחכתי, שר הדתות יהיה יהודי כשר מנטורי קרטא.

תרקדי

New member
אתה רוצה להתווכח?

אין בעיה :) אז ככה: כותבים "שכחתי" ולא "שחכתי". (יש לך עתיד בתור מורה לעברית של נטורי קרתא). ועוד משהו, הציונים שלי מעולים ולא יעזור לך בית דין, גם אם תנסה בציניות (שמאפיינת גברים מתוסכלים בגילך) לנסות ולהוכיח מונופול על החכמה שלי. אגב, אם מדברים על מכירות, אני באמת עובדת במכירות ובינתיים (טפו, טפו, טפו) מצליחה. מה אני עושה בפורום הזה? לבינתיים, כמו שאני זוכרת, זו מדינה חופשית עם חופש דיבור, מחשבה וכתיבה, ומותר לי להיות היכן שאני רוצה. ועכשיו, כי מחר חג וגם כי נראה לי שירדנו פה לפסים אישיים שלא נוגעים לשאר חברי הפורום, אני מסיימת בזאת את הדיון המאוד פורה איתך, ומאחלת לך ולבני ביתך חג שמח.

למעלה