אדם נולד ללא אב.....

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
../images/Emo79.gifפינת השיר../images/Emo79.gif

מרשים לי להדביק כמה שירי דיכי
הימים עוברים ריקי גל (יהונתן גפן ומתי כספי)
הימים עוברים ובכל יום קורה רק דבר אחד רע וזה מחוץ לאסונות הגדולים הימים עוברים ובכל יום אדם בגילך יושב בכורסא שלו....ומחכה למה? הימים עוברים הימים עוברים וגם אתה גם אתה גם אתה הימים עוברים ובכל לילה נחלם רק סיוט אחד וזה מחוץ לסיוט הגדול המתרחש סביבך הימים עוברים ובכל שיר אתה חייב לשרוד ולרקוד לפחות עד השיר הבא הימים עוברים הימים עוברים וגם אתה גם אתה וגם אתה......

אורניהו

New member
אבא שלי..

בימיו האחרונים,היה יושב בכורסא הקרובה לחלון,ומציץ החוצה.היתה כבר עצבות בעיניו.

magy

New member
כשהלב ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

כשהלב בוכה שרית חדד כשהלב בוכה רק אלוהים שומע הכאב עולה מתוך הנשמה אדם נופל לפני שהוא שוקע בתפילה קטנה חותך את הדממה שמע ישראל אלוהיי אתה הכל יכול נתת לי את חיי נתת לי הכל בעיניי דמעה הלב בוכה בשקט וכשהלב שותק הנשמה זועקת שמע ישראל אלוהיי עכשיו אני לבד חזק אותי אלוהיי עשה שלא אפחד הכאב גדול ואין לאן לברוח עשה שייגמר כי לא נותר בי כח כשהלב בוכה הזמן עומד מלכת האדם רואה את כל חייו פתאום אל הלא נודע הוא לא רוצה ללכת לאלוהיו קורא על סף תהום שמע ישראל אלוהיי אתה הכל יכול נתת לי את חיי נתת לי הכל בעיניי דמעה הלב בוכה בשקט וכשהלב שותק הנשמה זועקת
שמע ישראל אלוהיי עכשיו אני לבד חזק אותי אלוהיי עשה שלא אפחד הכאב גדול ואין לאן לברוח עשה שייגמר כי לא נותר בי כח שמע ישראל....

למעלה