אדם משכיל :

Islington

New member
משכיל כן, אבל הוא לא כזה חכם.

אני לא מערער על האיכויות שלו בתור עורך דין, חלילה, אדם שיכול להוציא פושע מלחמה נאצי זכאי, הוא בוודאי משפטן מחונן... אבל בכל הנוגע לדעות הפוליטיות שלו, הוא די מתלהם ולא רציונאלי.

that girl

New member
שנאמר-

השכלה אפשר לקנות בכסף, אינטיליגנציה לא. הוא בהחלט משכיל. זה לא עושה אותו פחות אידיוט. לי

eyeCoof

New member
יאללה יאללה

זה מצחיק. או שאתה צריך קצת חוש הומור יחד עם הB12?

eyeCoof

New member
וואי

או שהבחור הזה ממש ממש טוב בלהעמיד פנים או שהוא היה רציני. עמך הסליחה בנאדם! אני פשוט לא רציתי להניח שמישהו אשכרה קורא לעצמו באינטרנט ארקדי גאידמק מתוך הערצה לבנאדם. זה אחד הדברים היותר מטופשים שראיתי באינטרנט ואני מאלה שאוספים פורנו מצחיק.

כן

האיש הזה לא הבטיח ולא קיים כמו אישים אחרים שאני מכיר... האיש הזה קיים ואחר כך דיבר! מה כל כך נורא באיש הזה? זה שהוא הקים עיר אוהלים לתושבי הצפון בזמן המלחמה על חשבונו? או הוא נורא כי תרם כסף לאירגונים מצילי חיים? הוא נתן כסף,בניגוד לאחרים שרק מדברים!

הה, אין דבר שאני אוהב יותר

מלנפץ לאנשים את פולחני האישיות שלהם. מאז שנות התשעים ארקדי גאידמאק נמלט משלטון החוק הצרפתי, בגלל עסקאות נשק שהן בלשון המעטה מפוקפקות במיוחד, בהן מכר נשק לאנגולה בזמן מלחמת האזרחים שם, נשק שגרם למותם של מספר אנשים לא מצומצם. בנוסף, מדינת אנגולה, שהיא אחת המדינות העניות בעולם, חייבת לאיש הזה סכומים אדירים. אם רק היה רוצה, ארדקדי גאידמק היה יכול לחסל את הרעב במדינה הזאת ולהציל אלפי בני אדם ממות (אם אכן היה האיש הנפלא שאתה מתאר, אז למה שימשיך לעשוק את הונה של המדינה המסכנה הזו?). את כל הונו הוא עשה בעסקאות מאפיה, בקניית מפעלים מרוששים בברית המועצות ובמיוחד על גבם של תושבי אנגולה. לבן אדם הזה אין שום ערך לחיי אדם, הוא הקים את עיר האוהלים כדי לקנות את אהדתם של אנשים כמוך ושל הממשלה הישראלית, שלה כבר הציע לקנות ממנה יחידות צבא שיהפכו למליציה שלו. אגב, הוא מחזיק בבעלות על חלק מקבוצת בית"ר, תנועה פוליטית גזענית בעליל שטבחה בזמנה בפלסטינים ותמכה בהשתלטות ציונית על ירדן. רק תעשה לי טובה, בדוק היטב מיהו האיש הזה בעצך לפני שתחליט לקרוא לעצמך על שמו, בסדר?

לפי התיאור שלך...

האיש היה צריך להיות פושע בןלאומי, אבל הוא לא... הדברים שלך אינם מבוססים, אין שום מימצאים שמאשרים את החשדות שאתה מעלה, האיש ארקדי אינו מתחבא במערה באפגניסטן, הוא ניכנס ויוצא למדינות שונות בעולם ולא ידוע לי על בקשת הסגרה של מדינה עליו או בקשה לעצור את האיש לחקירות. הכי קל להטיל רפש, ולזרוק מילים. אני יודע שאם היה 10 אחוז מימה שאתה יחסת למעשיו של ארקדי הוא מיזמן לא היה הולך חופשי ממדינה למדינה, הדברים שאתה כותב-אלו היו נכתבים במקומות אחרים היו קרוב לוודאי זוכים לתביעה של לשון הרע, מכל הדברים שכתבת-יש עובדה אחת שהיא נכונה-הוא מחזיק בבעלות על חלק מקבוצת בית"ר, עדיין אין חוק שהוציא את תנועת בית"ר מחוץ לחוק... כל עוד האיש אינו מואשם ע"י מערכת האכיפה המוסמכות לכך, אני לא צריך "לבדוק" מיהו האיש! מצד שני-אומנם לא קשור אבל אני מכיר נשיא של מדינה שחשוד באונס סידרתי שמכהן בתפקיד... במקום שיהיה ככל חשוד אונס אחר שהיה עצור עד תום ההליכים... ואני גם לא יודע מאיפה הכסף של ראש הממשלה אולמרט-יש חשדות שהם נעשו באמצעות תרגילים לא חוקיים. אלו דוגמאות על אנשים שחשודים ע"י מערכת אכיפת החוק,ועושים ככל העולה ברוחם, ארקדי אינו חשוד באף אחד מהדברים שהזכרת....גם לא על רצח ארלוזורוב.

תתפלא

הסיבה היחידה שבגללה האיש הזה לא יושב מאחורי סורג ובריח היא שאין לישראל הסכם הסגרה עם צרפת. משמע, הוא כן פושע בין- לאומי. ארקדי גאידמאק הוא מה שנקרא אוליגרך רוסי, ואגב אם אני לא טועה גם רוסיה רוצה אותו בכלא. אז רק כדי לבסס את דברי, האם וויקיפדיה מבוססת מספיק בשבילך? "ארקדי גאידמק (רוסית: Аркадий Гайдамак), או בשמו הישראלי אריה בר-לב (נולד ב-1952), מיליארדר יהודי ממוצא רוסי. התפרסם באירופה בעקבות הימלטותו משלטונות החוק הצרפתי בעקבות חשד לסחר לא חוקי בנשק לרודנים באפריקה, ובישראל ידוע בעקבות פרשיות הלבנת הון ו "עיר האוהלים" שהקים בחוף ניצנים בזמן מלחמת לבנון השנייה." "לא ידוע כיצד הצליח לרכוש את כל הונו אך ב-1993 רכש את חובה הלאומי של מדינת אנגולה מממשלת רוסיה והפך למורשה חתימה בחשבון הבנק הלאומי של אנגולה. בשנת 1995 הגדיל מאוד את הונו כאשר עסק בתיווך עסקאות נשק בין משרד ההגנה הרוסי וצ'כיה לאנגולה, בזמן שהתרחשה שם מלחמת האזרחים." "באותו הזמן ברית המועצות קרסה וגידמאק ניצל את התוהו הכלכלי ואת קשריו עם נשיא קזחסטן לרכישת מפעלים רבים כמו מכרה זהב ומפעל לעיבוד מתכות בקזחסטן. בשנת 2004, הוא רכש את השליטה בשבועון הרוסי חדשות מוסקבה. גאידמק נמלט מצרפת לאחר שהוצא נגדו צו מאסר. הוא מבוקש בחשד להעלמות מס וסחר לא חוקי בנשק." זהו, מבוסס מספיק בשבילך, נראה לך שאני בדרך לטביעת דיבה? אגב, איך זה שאתה מנסה להסית את הדיון לשאר המושחתים במדינה שלנו במקום להתעסק בגאידמאק?

ואני אכן תוהה...

למה בישראל לא מעמידים אותו לדין על מעשיו בחו"ל? הרי צרפת אפילו לא הגישה בקשה לשפוט אותו בישראל,או להסגיר אותו למרות שאין הסכם הסגרה היא יכלה להגיש בקשה כזאת... רק לפני מס' ימים כתב של ערוץ 10 הביא כתבה מצולמת עם ארקדי באחת מארמונותיו ברוסיה. כך שאם רוסיה רוצה אותו בכלא היא לא צריכה אפילו להתאמץ יתר על המידה. חוצמיזה תמיד היה אפשר להלאים (לעכל) את כל רכושו שבפזורים ברחבי תבל (ולא רק בישראל) להזכירך בנו של ארקדי נימצא באנגליה ומפורסם גם בן היתר בגלל השתייכותו לקניית קבוצת כדורגל... ואם צרפת היתה כל כך רוצה את האיש הזה היא היתה מפעילה דיפלומטיה כפי שהיא יודעת לעשות טוב מאוד והיתה משיגה את האיש הזה. כך או אחרת-האיש הזה אינו מורשע בשום מדינה בעולם, גם לפי דברך. והוא אפילו לא חשוד במדינת ישראל, ולכן מבחינתי כאזרח המדינה האיש הזה זך ונקי בדיוק כמוך וכמוני. העלתי כבדרך אגב את החשודים הבכירים במדינה כדי לתת לך חומר למחשבה, שבמקום לרדוף אחרי אדם חף מפשע כדאי מאוד לתפוס את האנשים שבאמת חשודים על פי חוק.

מוזר שאתה יודע עליו

כל כך הרבה ומעולם לא טרחת לגלות שגם בישראל הוא חשוד בהלבנת הון, ושהיחמ"ר עדיין מנהלים נגדו חקירה. אבל אל תיתן לעובדות לבלבל אותך, ארקדי הוא איש חף מפשע עד שלא הוחכה אשמתו, בדיוק כמו קצב, או אולמרט או רמון, היי, למה בכלל לא קוראים לך רמון?

כפי שאמרת

הוא איש חף מפשע עד שלא הוכחה אשמתו, קצת שונה מאולמרט וקצב שהן נציגי ציבור, נבחרי ציבור והוא איש פרטי לחלוטין. אם הנשיא עשה עברה כמו אונס זה אות קלון עלי כאזרח המדינה, אם ארקדי חטא הוא ישלם את עונשו אבל זה לא פוגע בי כאזרח,

למעלה