אדם, כתבתי לך הודעה בפורום של היד שניה... אתה לא עוקב!?!@
א אדם צייט New member 19/9/01 #2 זחל, לפעמים אני גם חושב לפני שאני עונה ולא, לא מסכים רעיון ה-BID מתבסס בעיקרו על זיהוי ודאי של נותן ה-BID ללא הזיהוי, נקבל הצעות דמה ולא נתקדם לשום מקום אבל אשקול לעשות את זה בכנס
זחל, לפעמים אני גם חושב לפני שאני עונה ולא, לא מסכים רעיון ה-BID מתבסס בעיקרו על זיהוי ודאי של נותן ה-BID ללא הזיהוי, נקבל הצעות דמה ולא נתקדם לשום מקום אבל אשקול לעשות את זה בכנס
א אמנון מרגלית New member 19/9/01 #3 לדעתי בכנס זה מיותר... כי שם יהי אנשים שיש להם הכל. לפורום "פאלם יד שניה" נכנסים אנשים שאין להם ורוצים לקנות... אגב, איך מונעים "הצעות מדומות" באתרים של מכרזים סתם מעניין חתימה טובה הרבה בריאות אמנון מרגלית
לדעתי בכנס זה מיותר... כי שם יהי אנשים שיש להם הכל. לפורום "פאלם יד שניה" נכנסים אנשים שאין להם ורוצים לקנות... אגב, איך מונעים "הצעות מדומות" באתרים של מכרזים סתם מעניין חתימה טובה הרבה בריאות אמנון מרגלית
ה הזחל הכחול New member 19/9/01 #4 קודם כל אל תחשוב... זה לא בריא, זה יכול להתיש אותך... חוץ מזה, בטוח שיש דרך לוודא שלא מדובר בהצעות מדומות, צריכים להתעניין איך עושים את זה בחברות שמתעסקות בזה... אולי אפילו, ניתן להשאיר מס´ טלפון ולחזור למציע ולוודא שאכן הוא המדובר, או מספר כרטיס אשראי...
קודם כל אל תחשוב... זה לא בריא, זה יכול להתיש אותך... חוץ מזה, בטוח שיש דרך לוודא שלא מדובר בהצעות מדומות, צריכים להתעניין איך עושים את זה בחברות שמתעסקות בזה... אולי אפילו, ניתן להשאיר מס´ טלפון ולחזור למציע ולוודא שאכן הוא המדובר, או מספר כרטיס אשראי...
A avivgr New member 19/9/01 #5 אולי תשתפו אותנו קצת?? זה יהיה נחמד....הבנתי שאתם רוצים מכרזים מסויימים.... משהו כזה, לא? אביב