אדם חולם

הומינר

New member
אדם חולם

אדם חולם שהוא חולם אדם חולם שהוא חולם שהוא חולם. כך הרגשתי כאשר עמדתי בצל החומה של הקרמלין, ההייתי או חלמתי חלום, עד עכשיו אינני יודע בודאות אם באמת אני שם בתמונה, קראנו ראינו שמענו למדנו, אבל שאני אהיה בעצמי שם במקום, קשה לי להאמין. בכל אופן לפי החשבון בבנק אני חייב להאמין כי אכן נסעתי וחזרתי, ועלה הרבה כסף אבל היה שווה כל פרוטה, יצאנו בטיול מאורגן של חברת קשריי תעופה, לפי פרסום בעיתון, וזה התחיל להתגלגל, לפני זה רצינו לנסוע לצפון יוון, אבל לא היו נרשמים לתאריכים שרצינו, חשבנו גם על אירלנד, ופתאום צץ רוסיה, ושאלו אותנו למה רוסיה, מה יש לכם לחפש ברוסיה, התעניינו אצל כאלה שהיו שם, ואמרו לנו , מוסקווה עיר משעממת, אין מה לראות, סט פטרבורג אנחנו בעצמנו הייו שם, לפני שנים במסגרת של שייט חופים בים הבאלטי, עוגנים בבוקר, יורדים לעשר שעות לחוף ובערב מפליגים לנמל אחר, אז ירדנו גם בסט פטרבורג, והרושם היה נורא, הכל רקוב, הכניסה לנמל ערך בערך שעתיים, לפנות בוקר הודיעו ברם קול כי אנו נכנסים לנמל, והאניה שטה לה לאיטה, בין אניות מלחמה אשר עמדו על הצד שורות שורות, וכאשר שאלנו מדוע ככה הן עומדות, נאמר לנו כי אין כסף לדלק, וגם אין צורך בהם, המנופים של הנמל, היו חלודים, המחסנים היו פרוצים, ואין איש , פה ושם נראה היה אדם כלשהוא, וכאשר סוף סוף נקשרנו לרציף והורידו את המדרגות, הופיעו מאי שם, קבוצת אנשים אשר לבשו מדים כלשהם, וכלי נגינה בידיהם, והחלו לנגן, ולפניהם הניחו כובע על מנת שנליך להם טיפ, ואנו ירדנו לחוף, התמונה היתה קודרת, וכאשר ראינו כי הטיול שלנו כולל גם את סט פטרבורג, חשבנו שנראה שוב את האניות, והנמל, המשך יבוא

חלום שחלמתי, כך הרגשתי ..

בשני מקומות, במפלי הניאגרה, הגענו בשעות ערב לצד האמריקני , הינו שם לבד, הזמנו פיצה וישבנו ליד המפלים בשעות הערב, ואז הרגשתי שהמפלים רוקדים ושרים לי.. היה קסום ונפלא. במקום שני שהרגשתי כמו חולמת חלום זה בגשר הזהב בסן פרנציסקו. אכן יש מקומות מדהימים בעולם , אבל גם בארצינו הקטנה והיפה.

למעלה