אדם היקר...

oriel29

New member
אדם היקר...

אני "מסתובב" בפורום שלך כבר הרבה זמן, ורעיון פורום פאלם וחברים נראה כפתרון טוב לשתי הדעות הרווחות פה בפורום, אבל נדמה כאילו שעד שאכן יוקם הפורום החדש, עדיין רוב נושאי ההודעות הוא דיסקוסים שונים והתחכמויות בין חברים... עשה את הצעד הראשון לכוון פורום תמיכה בפאלם, תן דוגמא אישית ותחדול שירשורים לא ענייניים!! שים לב שרוב מכרי מפורום IOL שעזבו לתפוז, נדדו זה מכבר אל מקורות אחרים.. יכול להיות שהגזמתם...??

אוריאל שלום

ההצעה נמצאת אצל הנהלת תפוז, ברגע שיצרו לנו שני פורומים (ויותר) שתי הדעות הרווחות יגיעו אל המנוחה והנחלה מה שאני מציע כרגע הוא לעבור בין הדסקוסים, למי שלא מעוניין לקרוא אותם, ולקרוא רק את השאלות והתשובות (שגם מאלו יש כאן הרבה) לגבי מכרי IOL שעזבו לתפוז, כולם עדיין כאן, לפי דעתי וזאת אפשר לראות על פי התעבורה האפסית בכל פורום פאלם אחר בארץ אני מסכים איתך לגמרי שצריך להיות פורום נפרד מקצועי ומדויק לתמיכה, אבל זה מה יש בינתיים, ואני חושש מהפיכת חצר, אם אתחיל למחוק הודעות, מה שכן, זה גם לא הסגנון שלי מחר שוב אדבר עם הנהלת תפוז, אדם צייט צפונבון מתנשא שאינו יומנבין (בדיחה אישית עם אבא דב)

אוריאל היקר, אכן חלק ממכריך מפורום

IOL נדד למקורות אחרים. מה דעתך (אם רע לך כאן ואינך מזוכיסט) ללכת בעקבותיהם?! הרוב מצביע במקלדתו ונשאר כאן. אולי הגיע הזמן שתקבל החלטה אמיצה....

מנשה, טיפה יותר חברותיות ../images/Emo24.gif

לא צריך להציע לאף אחד ללכת לשום מקום אחר סה"כ רובנו עושים את כל המאמצים כדי שכל קהילת אי-או-אל ז"ל ומשתמשי פאלם רבים אחרים יעברו לכאן אם אתה לא זוכר, אשמח להזכיר לך שכשבאת לכאן, רבים מחברינו באיאואל, ירדו על הממשק של תפוז, על מהלכי הרוחות בפורום וכו´ וגם חברים ותיקים של הפורום כאן (עוד יותר ממני, היות ואני כאן רק שלושה חודשים), קראו לכם ללכת באותה הצורה נדמה לי שהבהרתי את עמדתי, מי שבא ברוך הבא, וכל עוד אני יכול להשאיר בן אדם אחד ולעשות משהו בשביל זה, אעשה את זה שבת שלום, אדם הצפונבון המתנשא שאינו יומנבין

אדם, צדקת. אוריאל הישאר עמנו.

בינינו, הרי אין פורום פאלם אחר..... מנשה לוי דרום-בון שפל רוח....

_אלי_

New member
להיפך מנשה, אתה צדקת

נמאס, נמאס, נמאס מכל ה"רציניים" שרוצים פורום טכני בלבד. כאלו פורומים קיימים בלי סוף במרחבי האינטרנט ומי שרוצה יכול לנדוד אליהם. אדם הודיע כבר שעד שיפוצלו הפורומים, הפורום הזה ישמש גם כפורום חברים, אז די לשגע אותנו שלוש פעמים ביום ולהתלונן על ה"שירשורים שאינם קשורים לנושא הפאלם". מי שגורם לשרשורים האין סופיים בנושא זה אתם. תפסיקו להתלונן ולא יהיו שירשורים בנושא. _אלי_ הצפונעצבן

למעלה