....אדם....הולך.....

....אדם....הולך.....

אדם הולך... אדם הולך בתוך שבילי חייו והיופי והנחמה הוא בתוכו. אדם פוסע בנתיבי חייו ורק דמותה של האחת והיחידה היא החולפת בדרכיו. אדם בונה לו בניינים וחלומות והתמונות רצות בו כמו בסרט. הוא מנסה להיאבק ברוע וכל מה שנותר לו הוא הזיכרון של מבט חטוף... עינים בוהקות ויופי אמיתי. אדם נוסע בדרכיו.. מותש ומאוכזב וכמו זריקת עידוד.. מוצא הוא נחמה בתום הנעורים ובקסם החיוך. כואב הוא את הזמן אך האמת חורטת בו את ניצני ההכרה. שלכם: קסם
של אישה מקורית < חתימה: אשת המסתור ורעם** >

דיאבלו

New member
אדם חוזר

אדם חוזר במשעול חייו אל עצם נעוריו מחפש דרכים להישאר צעיר אך ללא הועיל אדם חוזר אל ילדותו עד לעצם היווצרותו אבל ככל שילך רחוק יותר דבר אחד הוא לא זוכר שבעצם קיומו בהווה הוא יכול להשפיע ולעזור ולא להישאר מאחור שלך די.

חן חן...לך....דיאבלו....כתבת יפה..י

חן חן לך דיאבלו.... כתבת יפה .. אהבתי זאת ... אנא המשך...לכתוב יצירותייך כאן בחדרינו. שלך: קסם של אישה מקורית < חתימה: אשת המסתור ורעם**>

דיאבלו...הרשה נא לי לברכך כאן..../images/Emo20.gif

שלום וברכה לך..דיאבלו.. הרשה נא לי לברכך .. ברוך הבא והנמצא בחדרינו.. אתה מתקבל בברכה בין שורותינו כאן בפורום. נעים מאוד דיאבלו...
פותחת בשבילך כאן בחדר.. שולחן כיבוד..עם כל הטוב שיש בחדרינו...
בירה מחבית וצוננת.
הישירות וצונן מהמקרר.
כמה שאתה רוצה..יש סוכר או סוכרזית
יש בשפע... ואמצע השולחן אגרטל עם פרחים..
ברוך הבא דיאבלו... שיהיה לך המשך יום נעים ומהנה... ונשתמע כאן . שלך: קסם
של אישה מקורית < חתימה: אשת המסתור ורעם** > שלא תאמר ...שלא קיבלנו אותך יפה... די די דיאבלו...

את מקסימה

קסם הייתי רוצה להגיד לך בהזדמנות זו שאת בהחלט מקסימה אחרי שדיברנו היום הבנתי המון דברים מלבד זאת באמת את משהו לא מהעולם הזה עזרת לי בהחלט למרות שאני לא מכירה אותך את יודעת לפעמים כשאת פורקת משהו מהלב למישהו אחר זה אחרת מה אני יגיד לך קצת עצוב לי אבל הצלחתי לישון שעתיים אחרי כמעט יומיים בלי שינה גם זה משהו אבל אני מקווה שהכל יהיה בסדר אני חייבת להיות חזקה בעניין הזה אני לא יכולה ליפול עכשיו טוב קסם רציתי לדעת אם קיבלת את ההודעה שלי ואם כן אז שיהיה לך בהחלט אחלה ערב. את מקסימה בהחלט אם תראי אותי בצ´אט את מוזמנת להגיד שלום

גליתוש חמודה שלי...../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

גליתוש חמודה שלי... יקירתי.. קיבלתי את הודעתך בתיבת המסר, ותודה תודה לך מכל הלב חמודה. שמחתי לשוחח עימך היום בצהרים בצאט שבחדר נשואים נשואות..היה לי העונג להכירך בפעם הראשונה היום. שמחה ומאושרת בשבילך שעזרתי לך כמה שיכלתי להיום..לתת לך לפרוק מעל ליבך את מועקתך..הייתי שם בשבילך ..להיות לך לאוזן קשבת... לשמוע אותך..לעזור לך כמה שביכולתי מכאן חברה ייקרה. וכפי שאמרתי לך..היום בצהרים חברה ייקרה...אני כאן ובשבילך..ואת יודעת זאת, ואם את רוצה לשוחח ולדבר עימי..ולשלוח לי הודעות כאן בפורום.... או בתיבת המסר, אשמח מאוד לשמוע ממך חמודה שלי. העיקר שתרגישי טוב כעת ...ותשמרי על עצמך היטב...ויבוא יום שתרגישי יותר טוב...רק לקוות ולהיות חזקה חברה ייקרה. שיהיה לך לילה טוב ונפלא.... וחלומות מתוקים.. ואנחנו עוד נשתמע כאן הרבה. קבלי ממני נשיקות וחיבוקים
שלך: קסם של אישה מקורית < חתימה: אשת המסתור ורעם** >

רפי לאב...../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo25.gif

לילה טוב ונפלא .. רפי לאב לאב... היכן אתה? נעלמת לנו מהפורום... בפעם הבאה שאתה הולך להיעלם אשלח אחריך את יחידת השב"כ
מה שלומך רומנטיקן? שיהיה לך לילה טוב וחלומות פז ונשתמע כאן. וחסר שלא ....
חחחחח שלך: קסם

קסם, אני פשוט מוקסמת מימך ../images/Emo39.gif

ממש ככה,,,,, אהבתי, אהבתי מאד את מה שכתבת, המשיכי כך חברה. ושלא תגידי שלא אמרתי מראש , שיהיה מי שישמור על הילדים בשישי בערב, כי את הולכת לשתות קפה עם חברה. י.

ידית אמת...../images/Emo25.gif../images/Emo24.gifחברה ייקרה

ידידת אמת ... חברה ייקרה געגעתי אליך מתוקה. מה שלומך בימים אילו? מתגעגעת אליך... ואכן כן, הודעת לי מראש על יום שישי בערב שאנחנו הולכות לשתות קפה ביחד.
שיהיה לך לילה טוב ונפלא לך חברה ייקרה. ונשתמע כאן הרבה.
שלך: קסם

למעלה