אדם&ביל

XoLilMissLolaoX

New member
את לא חייבת רק אם בא לך זה

פשוט יכתוב את השם שכתבת בקטן מעל התמונה

DiscoUnicorn

New member
זה רשמי

או שאני מפגרת(ואני דווקא הבנתי איך מעלים תמונות) או שהמחשב הזה מטומטם לגמרי = אני מעדיפה את האפשרות הזאת.. הוא לא רוצה להעלות לי תמונה...מניאק
טוב..ננסה פעם אחרת ..XD

XoLilMissLolaoX

New member
חחחחחח

אני מאמינה שזה המחשב....גם לי הוא עשה בעיות בהתחלה אז זה כנראה שכיח....
איזה תמונה רצית להעלות??

DiscoUnicorn

New member
חחחח

רציתי להמשיך את השרשור של mokasosex... תגידי יש לך פייסבוק?

XoLilMissLolaoX

New member
לאאאא....

לא אוהבת פייסבוק סורי....לא מסתדרת איתו...חחחח יש לך אייסי??

DiscoUnicorn

New member
אה חחח

כן 331823387 :p (מסוכן לפרסם את האייסי...אבל אין לי כוח לשלוח פרטי..)

אוי בראדםםםםםםםםם ../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

הם היו הזוג הכי יפה שיש, אין ספק

nini18

New member
ברוררררררררררררר ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif|כתכר

nini18

New member
ברורררררררררררר../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

הם ה - - - זוג אין עליהםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ולא אכפת לי שאדם יהיה עם מיליון גברים אבל כשזה מגיע לבראד מולם כולם אויר בשבילי

איה1974

New member
עדכון ביל ואדם - ביל הגיב היום לטוויט של אדם

היום התפרסמו שני ראיונות שבהם מדברים/מזכירים מדברים עם ביל על אדם: ראיון לרדיו 91.3 בסינגפור - http://www.youtube.com/watch?v=9d2-P5pfUyY בערך ב-05:58 בוידאו שואלים את ביל: אדם למברט רשם טוויט שהוא רוצה לצאת איתך למסע קניות. *אנשים צוחקים* ביל עונה: אני לא מכיר אותו. אף פעם לא פגשתי אותו, אני רק שמעתי עליו. מראיין: אז אתה מתכוון לעבוד, לשתף פעולה איתו בעתיד? כי מעריצים שואלים האם תעשו שיר עם אדם למברט? ביל: אני לא יודע, אני לא מכיר אותו, אז אני חושב שהדבר הכי טוב הוא לפגוש אותו קודם. ואז נראה מה קורה, כן. ראיון לתחנת CNA בסינגפור: http://www.youtube.com/watch?v=zEDoJgjj6NM ב-05:46 המראיין אומר: ביל, אני חייב לדבר איתך על המראה שלך. אתה אייקון אופנה עם מה שנעשה עכשיו מושג על ידי אדם למברט ה-MEN-SCARA (מסקרה שמשתמשים בה גברים) *ביל מגיב בחיוך עצבני על פניו ונראה שחש אי נוחות* והמעריצות מגיבות לוידאו שלדעתן לביל הפריע להיות מוזכר יחד עם למברט בעניינים הקשורים לסטייל.

איה1974

New member
כן, יש לו נטיה להיות ביצ'י לעיתים

אבל זה מה שאנחנו אוהבים בו, הוא דיווה

איה1974

New member
טוב הגענו למסקנה שביל לא הבין על מה מדברים שם

לכן הפרצוף. אמרו MENSCARA ואדם למברט במשפט אחד. יותר מידי אמריקאית בשביל הילדון:)

XoLilMissLolaoX

New member
חחחחח זה המחיר של להיות מפורסם בכל העולם

אתה צריך לדעת אנגלית כמו שצריך וגם להבין חחחחח

mayarel

New member
המבטא שלו חמוד חחחחחחחחחחחחחח

הוא ואדם מאוד מזכירים אחד את השני במראה .. בסוג האסטטיקה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח... מצחיקוני אדם שהוא דווקא מת עליו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נרקיסזם משהו..

איה1974

New member
יכול להיות שהוא לא מודע לזה שאדם מת עליו

אלא חושב שאדם אוהב את הסטייל שלו. למה הם לא יכלו פשוט לשאול אותו "אדם למברט הזכיר מספר פעמים שאתה הסלבריטי קראש שלו, שהוא אוהב את הסטייל שלך וחושב שאתה יפייפה, מה אתה חושב על זה?" הבעיה היא שנותנים למראיינים שלא יודעים את הרקע לשאול את זה, אז הם שואלים שאלות חלקיות.. מצד שני יכול להיות שהוא כן מודע לאדם, אבל מעדיף להתחמק כי הוא לא רוצה להסתכסך עם אף אחד. לפי תגובות שלו בשנים האחרונות, כשהוא לא רוצה לצאת לא נחמד, או להביע דיעה שלילית אז הוא אומר "אני לא מכיר אותו/אותם" כבר היה מקרה אחד שזמר ראפ גרמני בשם בושידו גם אמר שהוא מאוהב בביל בתקשורת הגרמנית וזה עוד כשביל היה קטין והזמר הזה היה בסביבות ה-30. הוא גם אמר עליו כל מיני דברים מגונים בתקשורת.. אז בואי נגיד שביל כבר רגיל שזמרים אחרים מצהירים עליו דברים בתקשורת והוא דיי חשדן לגבי העניין.

mayarel

New member
../images/Emo235.gif אדם מול פרז בטוויטר ../images/Emo6.gif

אוקי זה התחיל מצחיוץ של אדם למעריצים שלו: Request IF I HAD YOU w your fav radio station but remember: once a day! Don't abuse the privledge! :) I love you all so much! ופרז הגיב במעצבנות הקבועה שלו: Since when is requesting a song a 'privilege'? Not trying to hate, but.. WTF???? #SeriouslyQueen אז אדם הסביר
a handful of big stations complained that some of my fans were taking it too far. ( a few months back) I passed on the stations' requests so that WWFM wasn't pulled outta rotation. (my glamberts woulda been pissed then) I don't want the same to happen w IIHY, but maybe "privilege" was the wrong term? Would you like to write my material for me? #you'rethebiggertweet ופרז שכנראה חיי בסרט השיב: P.S. I have a bigger penis too! Ha xoxo ואדם לחלוטין לא נשאר חייב..
cute perez, cute... But it's only in your dreams that you'd ever have the opportunity to compare. :)

למעלה