אדם&ביל

Mistikana

New member
Adam Lambert../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

Shalom, banot/ Ani hadasha po/ and I love Adam too and it's My Vid and I love all youuuuuu/!

XoLilMissLolaoX

New member
מה הבלונד??? ../images/Emo3.gif

חחח זה באמת מתאים לו....למרות שזה קצת מסנוור כי אני עדיין רגילה לחצי שחור חצי בלונד....חחחח

R o c k s e n

New member
לא, הוא בלונדיני המון זמן אני מתכוונת

לצד המגולח של השיער.. צד שמאל שלו..

XoLilMissLolaoX

New member
אהההה כן חחחחחח

אפילו לא שמתי
כאילו ראיתי שמשו שונה אבל ראיתי מה....חחחחח

XoLilMissLolaoX

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לגמרי מסכימה../images/Emo6.gif

לא מתה על ביל ולא חושבת שהוא כזה חתיך... ואני חייבת להודות שבפעם הראשונה שראיתי אותו ואני לא מכירה את טוקיו הוטל הייתי בטוחה שהוא בת.....חחחח
נראה לי שרק בפורום הזה הבנתי שהוא בן שבשרשור של בגברים הסקסים של הגלמברטיות הזכירו אותו *אני מרגישה נוסטלגית ביותר*
חחחחח סורי ביל אדטומי זה גורל....

ענבלXD

New member
אני אוהבת

את ביל
כמובן אבל גם את אדם :) אני אוהבת את שניהם... זה נפוץ שחושבים שהוא בת חחח וביל כנראה לא מעוניין באדם, הוא סטרייט. מה גם שהוא עוד לא הגיב על החיזורים של אדם XD חחח מצחיק שמעריצות של אדם לא מתות על ביל ומעריצות של ביל לא אוהבות את אדם. אז מה אני נחשבת XDDD

איה1974

New member
גם אני אוהבת את ביל וגם את אדם.

ואני זו ששמה את התמונות של ביל בשרשור פה על הבחורים החתיכים או איך שקראו לו. אז אם מישהו חשב שביל זה בת, שמחתי לעזור לך לדעת מהו המגדר של ביל:) בכל מקרה, אני זוכרת שכאדם מצא את חברי הלהקה שלו, זה היה לפני כחצי שנה. אמרו פה שטומי מזכיר את ביל ושאדם בחר אותו לשם שעשוע:) נראה לי שאתם מעדיפים שאדם יהיה עם אנשים שנמצאים כבר סביב אדם ומכירים אותו, כי זה נראה לכם טבעי. או לחילופין בחורים שנראים לכם חתיכים/גבריים. אבל לאדם יש טעם משלו, ובמקרה של ביל לאדם יש טעם טוב אני חייבת להגיד:) ביל אמנם נראה שברירי ונשי, אבל הוא בחור עם כריזמה וקסם אישי רב.

XoLilMissLolaoX

New member
כמו שכבר אמרתי ../images/Emo13.gif

אני לא מכירה את ביל ואני לא מכירה את טוקיו הוטל כאילו אני יודעת שיש להקה כזאת ושיש שם מישהו עם שיער שמשתנה כל הזמן
אבל אני לא מכירה את חברי הלהקה אז לא ידעתי וביל מאוד נשי אז חשבתי..... אז אני גם לא יכולה להגיד לך על האישיות אבל אני מאמינה לך חחחח לא יודעת למה אני מדביקה לאדם את טומי...זה באמת נורא טבעי בעניי מאז הAMA..... כן הרבה אומרים שטומי הוא סתם על הבמה כדי שיהיה לאדם עם מה להשתעשע..
חחחחח אבל טומי מזכיר את ביל???? ממש לא!!!
ועם כל הכבוד לביל ויש כבוד טומי חתיך בפני עצמו....חחחחחח

hadasltom

New member
גמאני אוהבת את שניהם:)

אבל את בילה יותר.. סורי אובססית הטוקיו חחחח

XoLilMissLolaoX

New member
אהההה ודרך אגב../images/Emo13.gif

בקשר ללמה משדכים לאדם את טומי לא נראה לי שזה בגלל שהוא קרוב אליו כי אני זוכרת שכשאדם אמר שהוא התראיין למשו בישראל וכולן אמרו הלווי ואסי עזר יראיין אותו אני ועוד כמה בנות(לא זוכרת מי
חחח) כאן הסכמנו שאסי יתאים לאדם....חחחחח לדעתי זה יהיה אחד היפים הזויים ופריקין הלרייאס.....חחחח

ענבלXD

New member
חחחחחחחחחח

בילקי ואדם *~* וואי קוראים לו טומייייייייייייי? איזה מגניב!!!! לא ידעתי! ממש כמו טום אח של ביל XDDD איזה עולם קטן הא....חחחח הדס? זאת מי שאני חושבת שאת :O?

hadasltom

New member
עעננבל!!

חחחחחחח כמו טומאס שלנו:) וזאת אכן אני!*שוק* אני לאהוב אותך מוכשררת♥

למעלה