"אדי" ראש1 1995-96. מישהו זוכר???

sharki

New member
"אדי" ראש1 1995-96. מישהו זוכר???

היה קומיקס ריאליסטי למבוגרים על תיכוניסטים. גרפיקה מרשימה. צביעה בצבעי מים. פרקים על בסיס שבועי בעיתון ראש1. זכורים לי פרקים על סיאנס, שימוש בסמים, מועדוני לילה, אה ופרק אחד עם סקס. הייתי בן 10. בבקשה אם למישהו יש איזשהו מידע על הקומיקס הזה אני אשמח לקבל. האם יצא באיזשהו פורמט של ספר או חוברות איפה שהו? תודה שארקי.

pillit

New member
אדי בלאגן- של נמרוד רשף ?

אולי ? http://www.storyonboard.com/ אני חושבת שזה הופיע בעיתון "ערוץ הילדים" אבל יש בהחלט מצב שאני בכלל לא מבינה על מה אתה מדבר אם זה אדי בלאגן- אז יש אחלה ספר גדול ויפה

Hubert Hubert

New member
בספק.

גם לא נראה לי שאדי בלאגן זה מהתקופה שהוא ציין, וגם לא נראה לי שיש שם כל כך עיסוק בסמים סקס. עם זאת אני לא שולל שמדובר בקומיקס של נמרוד רשף.

ailag

New member
סמים באדי בלאגן ../images/Emo12.gif

ושארקי: מצטערת, בתקופה ההיא לא הייתי בארץ..

sharki

New member
לא חברה' אני ממש מצטער זה לא...

אדי בלאגן. עם כל הכבוד לנמרוד רשף אדי בלאגן אף פעם לא היה מהמועדפים עלי. אני מדבר על קומיקס "אדי" בשנות התשעים. כולם לבושים בטישרטים לבנים וג'ינסים קרועים. היה שם מכות , שבירת בקבוקי בירה על ראשים,משהו מטורף. פעם הם חזרו בזמן לתקופה שאדי היה פושטק עם מעיל עור שחור. פעם הם עשו סיאנס במחסן נטוש בבית ספר שהיו שמועות שתלמיד נרצח שם, והרוח של התלמיד באה אליהם. (אני ממש מתאמץ להיזכר בפרקים) זה היה קומיקס די רציני יחסית. אני מדבר על ציורים ממש יפים. הקומיקס הזה היה מטורף! אם למישהו יש גישה לגיליונות ישנים של ראש1 או קשרים עם המערכת שבבקשה ישאל. מוזר חיפשתי בגוגל אין אף אתר שמוזכר בו הקומיקס הזה. עם זהירות רבה אני אומר שזה אחד הקומיקסים היותר גרפיים שראיתי בארץ. את תחרות הקומיקס של מעריב לנוער ב 97' מישהו זוכר? היו עבודות ממש ממש טובות אז. (מישהו ניסה לעשות זבנג רילסטייל בדרמה). לא משנה. עדיין אם מישהו לא מכיר שיברר אני מבטיח לכם שלא תתאכזבו זה יפה ונדיר.

sharki

New member
או יש לי אור! מצאתי משהו!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אדי בתיכון של אסף חנוכה מ96'. לפי האתר מגזין במה.

Hubert Hubert

New member
מצאתי את זה,

הנה, פה. אבל הקומיקס מוזכר שם רק במשפט אחד והוא גם קורא לו שם "אבי בתיכון" ולא "אדי בתיכון", אבל עם אלי אשד לך תדע אם הוא באמת התכוון לזה או שזו היתה שגיאת הקלדה. בכל מקרה, זה נשמע מעניין.

mulon1984

New member
אני רוצה תמונה

עדיף מתוך הקומיקס עצמו (לכל החוכמולוגים)

sharki

New member
אני גם הייתי נורא רוצה אבל לצערי...

אני לא שומר ירחונים של מעל 10 שנים. (למרות שחבר לספסל הלימודים שלי אז בכיתה ה' עשה מכל הפרקים מחברת...) . לכן אני שואל אם למישו יש גישה למערכת ראש1 או עיתונים מאותה תקופה שבבקשה יעלה.

ailag

New member
בבית אריאלה יהיה, לא?

אם אתה בקטע של לצאת מהאינטרנט ולהתהלך קצת בעולם הפיזי

למעלה