אדית, הנה באתי

ע ו פ ר ה

New member
הנשמה הכי טובה ,ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

תזמון נכון הוא הזמן הנכון במקום הנכון. האם התכוונת למשהו ספציפי יותר? ב NLP, שיטה בה אני עוסקת, ישנה הנחת יסוד שטוענת שכל דבר שאדם בוחר לעשות זו הבחירה הנכונה ביותר עבורו באותו רגע. אם יש עוד שאלות, אשמח לענות. באהבה עופרה

ואם הדברים נמשכים זמן כה רב ולא מגיע כלום?

עופרה
למשל, זימון זוגיות... האם התזמון הנכון יכול להגיע לאחר מספר רב של שנים? או תקופה קשה שאדם עובר בה דברים לא רצוניים ומנסה לשרוד בכל כוחו. האם זה הוא שמזמן לעצמו? האם זה התזמון הנכון לדברים המתרחשים?

ע ו פ ר ה

New member
דברים נמשכים

שאדם עובר בה דברים לא רצוניים ומנסה לשרוד בכל כוחו? אין לנו שליטה על כל הדברים. יש לנו שליטה מלאה על התגובות שלנו. בזמן שאדם מנסה לשרוד הוא יכול לומר תודה על הדברים הטובים שיש לו, ותמיד אפשר למצוא לפחות דבר או שניים. הרעיון הוא להתמקד בדברים הטובים ואז אנרגיה ממגנטת אנרגיה. כשמצב הרוח טוב הדברים הקשים נראים אחרת. באהבה עופרה

kikona126

New member
ברוכה הבאה!!!!!../images/Emo24.gif

שמחה לראות אותך!!! יש פה הרבה שרשורים בנושא מציאת בן זוג, ואם אינני טועה שפי אפילו כתב על זה פעם

kikona126

New member
פתחתי שרשור שנקרא

הדרך להגשמת הסוד, ניראה שתמצאי שם תשובות
(גם עכשיו וגם כשיגדל)

doingood

New member
לדעתי

כאשר אנו מבקשים דבר מה, עלינו גם לפעול כדי ליצור ערוצים או דרכים דרכם הדבר יכול להגיע אלינו ביתר קלות. זוהי בעקרון דרך פעולה נכונה.

ע ו פ ר ה

New member
עושים רשימה

של הדברים שאני יכול לשנות. מדברים עם אנשים שיכולים לסייע לי. מתחילים לפעול כדי לשנות. אם זה חיפוש בן זוג, למשל, נרשמים לאתרים, מדברים עם חברים שיכירו לי מישהו, יוצאים לבליינדייט (ומתמקדים בתהליך ובחוויה ולא במטרה). נמצאים בתהליך והדברים יגיעו. באהבה עופרה

"כל העולם ואשתו" מנסים לסייע ויודעים...

באתרים אני רשומה כבר שנים... אותה אוכלוסיה ואותם רבים שמעבר למשהו רגעי לא מעוניינים בדבר אחר...

doingood

New member
מה היית רוצה למצוא בחייך?

יש האומרים שתמיד יש משהו, אפילו קטן, שאפשר לעשות עכשיו כדי לקדם את הדבר אותו את רוצה. יש לך רעיונות יישומיים?

המממממ.....

בראש ובראשונה הייתי רוצה למצוא את "החצי השני" ובנוסף אי אילו דברים רוחניים ודברים גשמיים...

doingood

New member
בהצלחה

דוגמא לדבר שאפשר לעשות כדי למצוא זוגיות בחיינו היא לשים תמונה או פסל של זוגיות שאנו מתחברים אליו, ולאוורר את האווירה בחדר שלנו. אתר נחמד וחינמי למחפשים זוגיות ואי אילו דברים רוחניים וגשמיים אפשר למצוא פה: http://dating.namaste.co.il ושוב אני שואל אם יש לך רעיונות נוספים שיכולים לקדם אותך לעבר החיים בהם את בוחרת.

kikona126

New member
נשמה

שמעת פעם על תורת ימיממה? לא יודעת למה זה מתקשר לי אליך, אולי כי הרבה פעמים יש לך חלומות עם אפקטים יהודיים... כל אחד מתפתח בדרך שלו, ובצורה הנכונה לו. לפעמים צריך לטעום דברים כדי להבין שהם לא מתאימים לנו, ההכרה שזה לא מתאים לנו, וההבנה שצריך לעזוב הם עוד שלב בהכרות העצמית. הייתי ממליצה לך לקרוא קצת על תורת ימיממה (ולא, זה לא בא במטרת חזרה בתשובה (יש הרבה שיטענו ככה), כי גם החזרה בתשובה היא שלב שצריך לבוא מהבנה או מראיה ש- זה מתאים לי...) הנה דיון מעניין מפורום רוחני: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/viewmsg.asp?forum=120&msgid=53058198

כן, שמעתי בכלליות ../images/Emo13.gif

טעמתי דברים שלא "ערבו" לי לחך וכמובן שחררתי, אך יש דברים שטעמתי שכן ערבים לחך, כמו נושא הזוגיות, למשל...
על המאמר

למעלה