אדישות?!! עזרה!

אדישות?!! עזרה!

אני נשוי 5 שנים ומאז ומתמיד אני רואה את אשתי כאדישה שלא מתעניינת במה אני עושה , לטעמי סומכת עלי יותר מדי בקשר לכסף, אינה מנהלת איתי שיחה רצינית בקשר לעתידנו, כשאני אומר לה את כל הדברים האלו היא טוענת שכך היא, בנוסף היא אומרת לי שתמיד היא חשבה שהיא מאוד יוזמתית ומאז שהכרנו ירד לה הבטחון ביכולתה. אני חושב בהקשר זה, שאני בסה"כ רוצה לדבר יחד ואני לא מוצא פרטנר, אני מאד מתוסכל ועצבני ויש ביננו חיכוכים תמידים אני מצפה ממנה שתהיה יותר מעורבת ותיזום יותר והיא טוענת שהיא מתעסקת הרבה עם הילדים וסידור הבית, שזה בהחלט נכון ואני משתדל להחמיא לה ע"כ . אבל אותי זה לא מספק. מה עלי\לנו לעשות?

נומלה

New member
חסרים פרטים

האם כאשר היא ניסתה ליזום בעבר היא קיבלה ממך "ביקורת בונה"? ריבוי של ביקורת יכול לגרום לירידה חדה ברצון ליזום בכיוון מסויים.

chenby

New member
תשחרר אותה מהציפיות שלך

זה קודם כל. אתה רוצה שהיא תהיה משהו שכרגע היא לא. אתה מנסה דרכים כמו להשתדל להחמיא לה בשביל להפוך אותה למשהו שכרגע היא לא. אתה מנסה לשלוט בה יקירי. אתה שופט אותה - רואה אותה בדרך מסויימת - איך שאתה רואה אותה, ככה היא תהיה. מה עליך לעשות? קודם כל לאהוב אותה כמו שהיא. עם כל מה שהיא, אם היא אדישה, תמצא סיבות ללמה אתה אוהב את האדישות שלה.. עזוב אותך מהמחמאות סרק האלה, תמנה אתה לעצמך את כל הסיבות למה אישתך היא האישה הכי מדהימה ביקום הזה. ותאמין לי , כשאתה תסתכל עליה כהאישה הכי מדהימה ביקום, באופן טבעי היא תגיב אליך בהתאם. וזה גם יעלה לה את הבטחון, ויכניס עוד שמחה לחיים שלכם במקום ויכוחים וחיכוכים. אני ממליצה לך בחום לקרוא את "לאהוב את מה שיש" של ביירון קייטי - כי מהקצת שכתבת ראיתי המון נושאים שאתה יכול לחקור אותם (בשיטת העבודה בספר) והם יעזרו לך לראות את אשתך כמושלמת. (מושלמת כי אין אחת אחרת כמוה) וזה יעזור לך להבין שהיא מתנהגת בדיוק כמו שהיא צריכה להתנהג. אם אתה רוצה עזרה בחקירה או להבין מה זה, אתה מוזמן לכתוב לי במסרים.

למעלה