אדיר פשוט אדיר

maccabi

New member
אדיר פשוט אדיר

השיר החדש של גניפר לופז וגא רולס i´m real בטח ראיתם את ההופעה שלהם ביחד באם.טי.וי מוזיק אוורד (שהוא היה טקס מאכזב מאוד) עוד שיר טוב ששמעתי לא מזמן זה kurupt-its over חובה להוריד את זה (את יכולים להוריד את זה מהאתר הזה) ולמי שכתב בהודעה אחת שהכינוי החדש של פאפ דאדי זה פי דאדי הוא צודק אבל פאפ דאדי תמיד ישאר בשבילנו פאפ דאדי כי בתור פי דאדי הסינגל החדש שלו מאוד צולע

**yoav**

New member
בקשר לקוראפט...

מסכים איתך בכלל כל הדיסק שלו גדול מומלץ מאוד עוד שירים מומלצים: the hardest bring back the g shit lay it on back space boogie PEACE יואב

maccabi

New member
space boogie

זה שיר אדיר נראה לי אף אחד פה לא מבין במוזיקה כלום 1.טופאק 2.פוגיז 3.נוטוריאס ביג 4.פאפ דאדי 5.גאי זי 6.פראס 7.דקטור דרה 8.סנופ דוג הם המובילים מי שלא אוהב אותם פשוט לא מבין במוזיקה

NuckBunnies

New member
אוי נו ברצינותתתתתתתת

אין לי בעיה שאתה אוהב את מי שאתה אוהב. אבל להגיד "מי שלא אוהב אותם פשוט לא מבין במוזיקה" זה באמת ראוי לגיחוך. לא בגלל שאתה טועה/צודק, אלא בגלל שהקביעה הזו, לא משנה ביחס למה, היא קביעה מטומטמת. אני לא מבין במוסיקה אם אני לא אוהב את טופאק, למרות שכבר שנים אני שומע, כותב, חי ונושם מוסיקה, קורא ספרים ומדבר שעות על מוסיקה. כן. אני לא מבין במוסיקה. כי אני לא אוהב את הזמר של היט אמ אפ. NuckBunnies שחושב שטופאק נחמד, אבל הגלורפיקציה שעשו לו מגוחכת. מי שלא יודע מה זה גלורפיקציה נא לפתוח מילון לועזי.

למעלה