אדים על החלון

אדים על החלון

חדר מלון, קומה גבוהה, חלונות ענק שפונים אל הים,
סערה בחוץ, הגשם והברד ניטחים בחלון, הים סוער גועש, הגלים מתנפצים, ניתן להבחין בצמרות העצים הנוטות ברוח החזקה.

אתה עומד מאחורי, מחבק את גופי הערום ונצמד עם שלך,
המבטים שלנו צופים החוצה אל הסערה, מחייכים.

ידייך מלטפות את גופי, בעדינות, את הכתפיים, את הגב, את הבטן, את השדיים, את הישבן, את היריכיים. אני מתמסרת לידייך החמות, נהנת מכל המגע שעוטף אותי.
כל נקודה בה אתה נוגע, מתחממת, כששאר הגוף מתקרר רק מהתחושה של הסערה שבחוץ.

שולחת את ידי לאחור ללטף את ישבנך, להצמיד אותך אלי כדי שארגיש את האיבר היפה שלך מגיב לי, גדל ומתקשה כשהוא נמחץ אל ישבני.

החלון אט אט מתכסה באדים, כי בחוץ קר אבל כאן בפנים, מתחמם.
אתה יודע שאני מהופנטת מהים והגשם ולכן אין סיכוי שאסתובב אפילו לא לנשיקה, אז אתה מתחיל לנשק את גופי. מתחיל מלמעלה מנשיקה רכה בראשי, ברכה הימנית, ליקוק באוזן, נשיקות חמות בצוואר ובעורף, עובר לכתף שמאל, מנשק ומלטף, מעביר את שתי ידייך לאורך הגב ומנשק את עמוד השדרה עד לישבן.....
הישבן שלי שכל כך אוהב אותך מתבלט לקראתך,אתה מנשק וידייך מוצאות את דרכן אל בין רגליי.
אצבעותייך מפלחות את שפתיי התחתונות ומגיעות אל אותה הנקודה שמרעידה את גופי.
נשימות שנינו מתגברות ובהתאם האדים על החלון.
אתה מענג אותי ואני אותך, אוחזת בידי את הזין היפה והזקור שלך, חופנת את הביצים המלאות והחמות.
לפי אנחותיי ההולכות וגוברות אתה יודע שאתה במקום ובדרך הנכונה, הרטיבות שלי כבר נוטפת לאורך ירכיי,
אני נשענת לפנים כדי לסמן לך מה אני רוצה
ואתה תמיד מבין...
ננעץ בתוכי בחזקה, נכנס ויוצא בקצב מהיר וחזק,
ידיי משאירות סימנים על האדים שבחלון כשהן מנסות לאחוז בו בעוד אתה מזיין אותי בפראות.......עוד ועוד,
ובדיוק ברגע הנכון, כשהנוזל הלבן והחם שלך, מחמם אותי מבפנים, הדבש המתוק שבי, מותיר שלולית על הרצפה, ליד החלון.....

סוער בחוף אבל סוער יותר בפנים,
ההבדל הוא רק בטמפרטורות.....

סופשבוע חמים לכולם :)

יחי

יחי ההבדל הקטן (בטמפרטורות)
ויחי התענוג הגדול (באורגזמות)
ויחי החיים הטובים והפנטזיות שבדרך

למעלה