אדורה: בא לשכונה

וגם שגיא כהן עם ביקורת על אדורה השבוע

כרגיל במחוזתינו, שלושת מבקרי המסעדות "המובילים" מבקרים באותה מסעדה.
שגיא כהן כמו שני האחרים כותב על חלק מהמנות שהיו טובות וחלק חלשות, אבל מחליט שזו ביקורת חיובית. גם מציין לטובה את המלצרים.
&nbsp
אם מורידים את החלקים המטופשים על המלצרים והמפות, שלוש ביקורות שכולן מסכימות על כך שהאוכל לא יציב אבל עם פוטנציאל מעניין. בכל אתר מסגרו את הביקורת בצורה אחרת. כשכל החלק על האוכל ממוצה לרבע ביקורת מקסימום, הכל נקבע בהחלטות של העורך.
 

bob68

New member
מאד משונה

לא זכור לי רצף כזה : אבי אפרתי, שגיא כהן, דניאל שק (טיים אאוט) ו-ביצה עלומה.


[ד"א, תודה לך על המילים החמות והאמון].
 
תודה על ההשקעה בבלוג

הייתי ממליץ להוסיף תמונה של התפריט לביקורות של מקומות.
לחלק מהמקומות היום אין אתר בכלל, בחלק התפריטים לא מעודכנים ובכלל תמיד נחמד לקבל את כל המידע שצריך ממקור אחד, בטח כשזה מקור אובייקטיבי.
&nbsp
חוץ מזה, קיפ אפ דה גוד וורק.
 

erezavn

New member
רצף של כל המבקרים המהוללים בהפרש של יום-יומיים זה אכן חריג..

אמנם בחודשים האחרונים כן היו מסעדות שכל המבקרים התייצבו בהן אחד אחרי השני בהפרש זמנים לא גדול זה מזה - כמו מגזינו, אבל בדרך כלל לפחות אחד מהם כותב שבוע-שבועיים אחרי האחרים...
אני דווקא סברתי ששגיא כהן יתמקד השבוע בסזרינה אחרי שבמאקו ובואללה כתבו עליה בשבוע שעבר והוא טרם...
 

bob68

New member
כמוך

גם אנחנו זכינו לשירות טוב מאד.

עם זאת בסופו של הערב בו ביקרנו יצאתי מבולבל.
לא הצלחתי להבין לאן אדורה ביסטרו לוקחת אותי. לדוגמה לא הבנתי איך קורה שהעיצוב והתפאורה כל כך מוקפדים בעוד ביצועי המנות והצילחות מעט מרושלים (כולל עצם ברווז סוררת בטורטליני ומידת עשייה לא מדוייקת של חלק מהמנות) או שהפסטה הייתה כל כך חריפה שבשלב מסוים כבר לא היה משנה מה מלווה אותה. בכלל, השימוש שם בתבלינים כמו גם בחמאה נדיב מאד. בעיני גם זה מין שעטנז שיכול להוסיף לתחושה המבלבלת.

אני מאמין שיש למקום פוטנציאל אך כפי שהגדרת הם בהחלט זקוקים ל-שיוף ול-דיוק.

.

 
אכן, את הצלחות אפשר גם לשפר...

אבל זה פחות בעייתי בעיני. אכלתי מלא מנות בינוניות עד רעות שהצילחות שלהן היה נפלא.

לגבי השימוש בחמאה, אין מה להתפלא, במיוחד אחרי שהבנתי בספר שיש לי, "משחקי השף" , בכמה חמאה משתמש באמת מאיר אדוני במתכונים שלו. 400 גרם חמאה לעוף עם גזרים מזוגגים. כנראה שאין קסמים.

בתור אחד שאוהב לקרוא את הבלוג שלך, שמח שאנחנו מסכימים. יש פוטנציאל שזקוק להתייצבות. בביקור הבא באדורה נהיה חכמים יותר.
 
למעלה