אדוקה

Arcane

New member
אדוקה

היום הבאתי הביתה את גירסת הלייט (3000) של פאזל החיים. פתחנו וגילינו שהמכונה שמייצרת את הפאזל קצת "פישלה" בחיתוך. המון חלקים היו עדיין מחוברים לשכניהם, תלויים אחד עם השני. להרבה חלקים אחרים היו פשוט מצורפות "גרורות" מהגב של חלקים סמוכים - החיתוך פשוט לא היה מספיק טוב והחלקים נתלשו זה מזה בעת הערבוב, אני משער. זמן רב התעסקנו בלהפריד חלקים זה מזה ולתלוש את אותן גרורות, כי זה הפריע להרכיב. מעבר לכך, החלקים לא פגומים מקדימה וההדפסה באיכות טובה, אבל נורא התאכזבתי מהחיתוך הגרוע. לא זוכר שזה קרה לי עם חברה אחרת, וגם בפאזל הקודם של אדוקה כל החלקים היו מופרדים מצוין בלי שום בעיה. אני מקווה שזה היה מקרה חד פעמי ושאם אחליט לקנות שוב פאזל שלהם, זה לא יחזור שוב.

jocie1

New member
היי, גם מצאתי שהחיתוך של אדוקה ירד באיכות

בהחלט יכול להוציא את החשק מההנאה.
בסוף ההרכבה לא מורגש שהחיתוך היה באיכות נמוכה. התמונות בכל זאת יוצאות יפות

חניר35

New member
בגירסה של ה24,000 יש גם זוגות מחוברים אבל זה

נחמד,כמו התחלה כזו, כי אין המונים, אלא מדי פעם ולא היתה בעיה של שאריות מיותרות. הפאזל הזה באיכות הרבה הרבה יותר טובה מה"חיות" 18,000 של רוונסבורגר" זה בטוח!! מי שמע על חלקים זהים לחלוטין בצבע אחד ירוק זהה
זה גרם להרבה טעויות, פירוק ותיקון כי החלקים האחרים מסביב לא הסתדרו... חוץ מזה הקרטון עצמו של החלקים ברמה ירודה לחלוטין לעומת החיים של אדוקה, שגם הצבעים בו הרבה יותר יפים.

evilihi

New member
אוי כמה זה קורה לי עכשיו עם המונה ליסה המיניא

טורי של אדוקה
חלקים שנראים זהים לחלוטין - כבר גרמו לי לפרק ולנסות שוב... יש כאלה שבחיי רק עם זכוכית מגדלת אפשר לראות שאין התאמה

123נעמי

New member
אדוקה../images/Emo4.gif

גם אני שמתי לב שחיתוך החלקים בזמן האחרון לא כמו שהיה פעם. מבחינה זו הם ירדו קצת ברמה. (מישהו צריך לומר להם שישחיזו את סכין החיתוך או שיחליפו אותו בחדש
) אבל למרות הכול אני מעדיפה את החברה הזו ומשתדלת לקנות רק פאזלים שלהם. נעים לי יותר לעבוד עם החלקים שלהם ובעיקר החיבור בין החלקים מעולה. בהצלחה עם פאזל "החיים" פאזל מהמם ביופיו רוצים דיווחים ותמונות

MEGA GAME3

New member
גם אני קניתי שני פאזלים של אדוקה...

ולי זה בדיוק אותו דבר כמו שתארת,אבל אני מסתדר ועכשיו אני מרכיב את הפאזל הזה
יום הדין-1000-מיכאלנג'לו (קניתי שני פאזלים ליום כיפור,אחד גמרתי והשני עדיין...)

123נעמי

New member
נראה פאזל קשה

מגוון צבעים קטן תמונה יפה ומרשימה כמו כל הציורים של מיכאלנג'לו איך הולך?

MEGA GAME3

New member
בערך עשיתי כבר חצי...

בהתחלה היה קשה,אבל אחר כך התגברתי (אם היו עושים פאזל 5000 מהתמונה הזאתי,אז זה היה מאוד קשה).

123נעמי

New member
וזה רק 1000 חלקים../images/Emo6.gif../images/Emo35.gif

אני מאמינה שתתגבר עליו
איך החופש? נצל אותו טוב - עד חנוכה נגמרו החופשים

ssyוM

New member
../images/Emo46.gif מעצבן ../images/Emo70.gif

מיסי יוצאת למסע חיפוש אחר חברות אחרות

evilihi

New member
אגב מיסי

השם שלך כבר יומיים מופיע לי הפוך בכותרת למעלה
yssiM

Arcane

New member
אצלי הוא בכלל משתגע

כרגע זה מוצג בכלל ssyiM... יכול להיות שפעם הבאה שאני אפתח את הפורום זה יהיה משהו אחר. זה קורה אצלי בכמה אתרים בגלל Firefox (גם בתור מפתח אתרים - לא הצלחתי לחשוב על שום רעיון למה, וחבל שהאתר לא תומך במלואו ב-Firefox, אבל אין מה לעשות). אם התקנת Firefox לפני יומיים, אז זאת בוודאי הבעיה! (לא שזאת סיבה להפסיק לעבוד עם Firefox, חס וחלילה).

evilihi

New member
הממ אני עם פיירפוקס יותר משנתיים

אני בספק שזה זה... גם אני רואה את זה כ ssyiM מוזר...זה רק בפורום הזה
לא רואה את עצמי עוזבת את פיירפוקס...רק הטראומה לפעמים כשאני נאלצת להעלות אתרים מסוימים בIE
מספיק אני עם IE בעבודה כל היום

ssyוM

New member
כן, כן ...הוא מופיע כבר הרבה זמן

הפוך
הבעיה מוכרת ואני מקווה שתפתר יום אחד

Arcane

New member
אף אחד לא אמר ש..

..חייבים למצוא את החברה האולטימטיבית! אפשר לקנות כל פעם מחברה אחרת - הכי מגוון.

למעלה