"אדוני"

• פותח הנושא Amina
  • פורסם בתאריך

Amina

New member
"אדוני"

היא שלחה אליו מבט מעל כתפה כשהיא מלבישה את הסמרטוט על המגב והחלה להעביר אותו על הרצפה. הוא ניסה להמשיך לקרוא אך בכל פעם היה מבטו מתגנב אליה, עוקב אחריו תנועותיה, אחוריה המלאים הנתונים בטיוץ היו מופנים כלפיו. היא הזדקפה, סחטה את הסמרטוט אל תוך הדלי, הסתובבה כשפניה אליו והמשיכה שוב לשטוף את הרצפה, כאשר פתח הצווארון שלה חושף מולו את שדיה הגדולים המתנדנדים עם תנועותיה. לאחר מספר רגעים היא הזדקפה והעבירה את ידיה הרטובות על קדמת חולצתה, מותירה כתמים רטובים במקום בו מתחו שדיה הגדולים את בד החולצה קדימה, היא הפנתה אליו את גבה והניחה את ידה על גבה התחתון ונאנחה. "כואב לך?" הוא הרים את עיניו מהעיתון "כן, זה הגב" היא הניעה את האגן שלה מצד לצד "אני לא יודעת מה לעשות" "אולי אני יכול לעזור" הוא קם ממקומו, ממהר לנצל את דבריה כדי להתקרב אליה "אתה מבין בבעיות גב?" היא שאלה ושלחה אליו מבט מעל לכתפה "כן, תני לי לראות" אמר, חש את ליבו הולם מהתרגשות "לראות את הגב?" "כן... כן" "לא, לא, אני לא יכולה הרי להתפשט בפניך" היא מיהרה להשיב “אני לא רגילה לחשוף את עצמי לפני גברים זרים’ אני אישה נשואה..." "זה בסדר, את לא מתפשטת" הוא הגיע אליה, אחז בשולי חולצתה והתחיל למשוך אותה "זה רק הגב" "טוב, אבל רק את הגב" היא משכה מעט את החולצה מאחורה כלפי מעלה, חושפת את החלק התחתון של גבה השזוף "רק שהגברת לא חוזרת באמצע ורואה אותנו ככה" היא מלמלה "מה היא חושבת...?". "זה בסדר, אין לך מה לדאוג" הניח את ידיו אל גבה, היא נרעדה קלות, ממלמלת: "שבעלי לא יודע, הוא קנאי...".הוא מישש את גבה מלטף אותו, חש את הרכות והחום שלו, היא נותרה במקומה, אוחזת בשולי החולצה מורמים, מניחה לו למשש את גבה ולאחר רגע אמרה בקול נמוך: "מה... מה אתה מרגיש שם?". "שניה, אני צריך לבדוק עוד" ענה, מחליק בידו במעלה גבה אל מתחת לחולצה עד שחש את רצועת החזיה, עצר לרגע ואז תפס את שולי החולצה ומשכ אותה עוד כלפי מעלה היא העלתה אותה מעט למעלה ועצרה כשהחזיוה עמדה להיחשף "כן, כן, תורידי" אמר לה "לא... אני לא יכולה..." היא מלמלה "זה בסדר, אנחנו לבד, אף אחד לא רואה" היא העיפה מבט סביב ואז העלתה את זרועותיה ואיפשרה לו להוריד את הבגד, נותרת מולו בטייץ וחזיה, התחיל להחליק בידו על גבה החשוף, מעיף מבט אל הראי ורואה בו את החזיה השחורה המלאה שלה נעה עם תנועותיו. החליק בידיו לאורך גבה, נהנה לחוש את המגע שלה. "את מאמצת יותר מדי את הגב" הסיבר לה תופס את בשרה, מעסה אותו, חש את חום גופה, "הכי גרוע זה כשאת מרימה דברים כבדים" הוסיף כשידיו נעות אל כתפיה, יורדות, ומחליקות, מלטפות את גבה, מגיעות עד שקע מותניה ומשם עולות חזרה אל חלקו העליון של גבה, "המשקל של החזה הרי משפיע" התחיל לקרב את ידיו תוך כדי תנועה אל צידי גבה, הגיע אל הקצה החלק את ידיו מתחת לב השחי, מתקרב אל שדיה. "בואי, אני אראה לך מה קורה" החליק בידיו על צידיה, חש את צלעותיה, עולה עד לב השחי החמימים, היא הרימה את ידיה ושילבה אותן על ראשה. "החזה שלך גדול וכבד ומושך את משקל הגוף קדימה" החליק את ידיו מעט קדימה וחש את תחילת שדיה. "זה..." היא נאנחה בקול עמוק כשידיה על ראשה "זה בגלל זה?". "כן, את רואה כמה שהם כבדים?" אמר בקול נמוך, שלח את ידיו מעט קדימה ותפס את צידי שדיה מבעד לחזיה, חש את המלאות והכובד שלהם. "כן, הם כבדים... אתה מרגיש..." היא מלמלה והורידה את ידיה ואחזה בידיו, כשידיו עולות קדימה ותופסות את שדיה מבעד לבגד, היא פלטה אנקה כשאצבעותיו החליקו על החזיה ורפרפו על הפטמות. היא החלה להתנשף, כשידיה הרטובות משטיפת ריצפה מחליקות על ידיו "לא, אל תבדוק, בעלי..." "כן, אני בודק" לחש אל תוך אוזנה, תפס בכוח את שדיה והצמיד את גופו אליה מאחור תוחב את ידו אל מתחת לחזיה "לא, אתה... אתה קורע את החזיה..." היא לחשה. "אה, החזיה..." עצר, עזב את שדיה ואחז בצידי הסגר שלה "אני אוריד אותה" "לא, אסור לי..." היא מלמלה כשהוא פותח את הסגר, מסיר את החזיה ומשליך אותה הצידה. העביר את ידיו סביב גופה ותפס את שדיה החשופים, מצמיד את האגן אל ישבנה. "אני... אני מפחדת..." היא מלמלה חשה אותו מתנשף, מלטף את שדיה, מרים אותם, חש את משקלם בידיו: "אל תנצל את המצב... אתה לא יודע מה זה עושה לי כשנוגעים לי בשדים..." היא לחשה, נאנחת, תוקעת את ציפורניה בידיו האוחזות בשדיה "אני אישה נאמנה" היא הוסיפה. "כן, את אישה נאמנה" עודד אותה "כן, כן" היא התנשפה כשהיא אוחזת בידיו שעל שדיה ואז משכה את ידיו למטה והחלה מוליכה את ידיו על גופה, על בטנה החשופה. הוא החליק בידו על בטנה, היא התנשפה בקול, מורידה את ידיו אל האגן שלה וממנו אל ירכיה הנתונות בטיוץ, אחז בהן והיא משכה אותן אל מתחת למכנסי הטייץ שלה, חש את בד התחתונים. "די, אתה כמו כלב מיוחם" היא התנשפה בקול, הצמידה את ידיו אליה, מבליטה את ישבנה לעבר האיבר הנדחף אל ישבנה מאחור. "כן, אני מיוחם עליוך" חיכך את עצמו בה. היא הבליטה לאחור את ישבנה אליו, גורמת לכל גופו להתכווץ, מתחכך בה יותר ויותר בכוח, נועץ את ציפורניו בשדיה ואז מוריד אותם למטה ומחדיר את ידיו מתחת לתחתוניה, אצבעותיו גולשות אל בין שערותיה. היא התנשפה ותפשה בידיו: "די, אני מפחדת שבעלי ידע, הוא יהרוג אותי" היא נאנחה. "זה בסדר" לחש לה כשידו מחליקה אל תוך תחתוניה "הוא לא ידע" "הוא לא ידע? אתה מבטיח?" היא לחשה והסתובבה אליו מוצאת עצמה מולי כששדיה פוגשים אותי, תפס ביד אחת את אחד משדיה והצמד את פי אל צווארה נושך אותו, "אווו" היא גנחה וידיה אחזו בי, מחבקת או כשהוריד אותה אל הרצפה ונשכב עליה, " אני מפחדת.." היא גנחה כשהיא מחבקת אותו וירכיה המפושקות מוצאות אותו ביניהן "תבטיח שהוא לא ידע" "מבטיח" גנח, תפס את תחתוניה בשתי ידיו, משך וקרע אותם ומשך את קרעיהם הצידה, חש את שערותיה מול הזין, "אבל... אבל אני אישה נאמנה..." היא החדירה את ידיה אל ביניהם ופתחה את רוכסן מכנסיו "אני לא בוגדת בו" היא תפסה אותו בשתי ידיה. הוא התחיל להניע את האגן הלוך ושוב, ידיה אוחזות בו ומחליקות עליו, אצבעותיה מגששות, והיא כיוונה אותו אל הפתח שלה, הוא דחף את עצמו אליה והראש שלו החל להיכנס אל תוכה. "אני..." היא גנחה כשהיא חשה את האיבר מחליק פנימה, מחליק בתוך הרטיבות שלה " לא.. אני אישה נאמנה..." היא גנחה, מפשקת את רגליה ככל שיכלה, מאפשרת לו לחדור עוד, הזין נכנס עוד אל תוך הרטיבות שלה, שדיה מולו והיא מחבקת אותי, מהדקת אותו אליה, שדיה הגדולים נמעכים מולו. הוא הכניס עד הסוף, בטנו נצמדת לשלה "נכון שלא רציתי... נכון שהכרחת אותי...?" היא מלמלה, משלבת את רגליה סביבו, מחבקת או בכל כוחה, האגן שלה עולה ויורד כשהזין בא ויוצא בכוס שלה "תגיד.." כובשת את פניה בכתפי, גופה רועד כשאני עולה ויורד עליה "כן" התנשף כשהוא בא ויוצא בתוכה, הזין מחליק בתוך המיצים שלה "אני ... את ניסית להתנגד" "כן... אתה מכריח אותי.." היא נעצה את ציפורניה בגבו כשגופו החל להתקמר מכניס לה יותר ויותר בכוח "ניסיתי להתנגד..." היא מלמלה מתנשפת, הכוס שלה מקבל או פנימה, הגוף שלה מתכווץ, ציפורניה ננעצות בגבו כשחשה אותו גומר ומשפריץ בתוכה, גומרת כשהשפיך ניתז וזורם בתוכה.

האשה המצוקה והסקסית

כמה שהסיפור שלך קרוב למציאות אותה האשה העובדת וחשופה לגבר אשה חושנית בשרה החם והמשתוקק לתענוג אך היא עובדת בכדי להתפרנס לא מעיזה להינות מבלי להצטדק כמה שזה כואב שזה כך

bugbuster

New member
השפריץ... והמקפיץץץץ!

אי אפשר לראות אתך בשורות התחתונות.. אז הקפצה קלה?

למעלה