אדוני ראש העיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zivsb

New member
אדוני ראש העיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ניצחת בחירות למרות כל הקשיים יש לך אפשרות ציבורית לנהוג אחרת יש לך אפשרות לבנות נכון וצודק תהייה לארג' תהייה ראש עיר של כולם לא רק בהצהרות

zivsb

New member
זה כבר כתוב!!אין חדש תחת השמש

א דִּבְרֵי קֹהֶלֶת בֶּן-דָּוִד, מֶלֶךְ בִּירוּשָׁלִָם. ב הֲבֵל הֲבָלִים אָמַר קֹהֶלֶת, הֲבֵל הֲבָלִים הַכֹּל הָבֶל. ג מַה-יִּתְרוֹן, לָאָדָם: בְּכָל-עֲמָלוֹ--שֶׁיַּעֲמֹל, תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ. ד דּוֹר הֹלֵךְ וְדוֹר בָּא, וְהָאָרֶץ לְעוֹלָם עֹמָדֶת. ה וְזָרַח הַשֶּׁמֶשׁ, וּבָא הַשָּׁמֶשׁ; וְאֶל-מְקוֹמוֹ--שׁוֹאֵף זוֹרֵחַ הוּא, שָׁם. ו הוֹלֵךְ, אֶל-דָּרוֹם, וְסוֹבֵב, אֶל-צָפוֹן; סוֹבֵב סֹבֵב הוֹלֵךְ הָרוּחַ, וְעַל-סְבִיבֹתָיו שָׁב הָרוּחַ. ז כָּל-הַנְּחָלִים הֹלְכִים אֶל-הַיָּם, וְהַיָּם אֵינֶנּוּ מָלֵא; אֶל-מְקוֹם, שֶׁהַנְּחָלִים הֹלְכִים--שָׁם הֵם שָׁבִים, לָלָכֶת. ח כָּל-הַדְּבָרִים יְגֵעִים, לֹא-יוּכַל אִישׁ לְדַבֵּר; לֹא-תִשְׂבַּע עַיִן לִרְאוֹת, וְלֹא-תִמָּלֵא אֹזֶן מִשְּׁמֹעַ. ט מַה-שֶּׁהָיָה, הוּא שֶׁיִּהְיֶה, וּמַה-שֶּׁנַּעֲשָׂה, הוּא שֶׁיֵּעָשֶׂה; וְאֵין כָּל-חָדָשׁ, תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ. י יֵשׁ דָּבָר שֶׁיֹּאמַר רְאֵה-זֶה, חָדָשׁ הוּא: כְּבָר הָיָה לְעֹלָמִים, אֲשֶׁר הָיָה מִלְּפָנֵנוּ. יא אֵין זִכְרוֹן, לָרִאשֹׁנִים; וְגַם לָאַחֲרֹנִים שֶׁיִּהְיוּ, לֹא-יִהְיֶה לָהֶם זִכָּרוֹן--עִם שֶׁיִּהְיוּ, לָאַחֲרֹנָה. {פ

din 1

New member
ZIVSB

כָּל-הַנְּחָלִים הֹלְכִים אֶל-הַיָּם, וְהַיָּם אֵינֶנּוּ מָלֵא; אֶל-מְקוֹם, שֶׁהַנְּחָלִים הֹלְכִים--שָׁם הֵם שָׁבִים, לָלָכֶת מה שהיה הוא זה שיהייה

din 1

New member
../images/Emo88.gifבולשיט ראש עיר של כולם ../images/Emo88.gif

בכדי להיות ראש עיר של כולם צריך להיות גם בן אדם

goldizel

New member
דין ידידי אני רואה שכל מה שאתה כותב

זה רק משינא ולא מכעס ....חבל חבל חבל.... אתה פשוט שונא את האיש ולא מוכן לקבל את התבוסה של האיש של המחנה שלך גם האיש שלי לא ניבחר אבל אני למדתי לקבל את דין הבוחר כמו ידידי ZIVSB ורבים אחרים כאן בפורום . ראובן

din 1

New member
גולדיזל טעות אינני שונא אף אחד,פשוט

מכיר את הנפשות הפועלות מקרוב,אפילו קרוב מאד!!1

zivsb

New member
דין מקבל את הדין ומכיר בנבחר

אני מכיר את דין לא מעט שנים הייה אדום כשני ובגלל מקסים לוי ז"ל נצבע בכחול תמיד קיבל את דין הבוחר. גם היום הוא מקבל דין הוא דמוקרט

zivsb

New member
דין!! התשובה על הקרינה

כמו אתרי האתר העירוני אצלי נפתח דף סגור בבקשה זה חשוב לי לדעת שקי חול זה גם נגד קרינה? או פלדלת?

din 1

New member
זיו עד כמה שאני יודע , ולצערי בעבוד

במקום עבודתי אני מתעסק בקרינה ובקרני X-RAY ', טוב יהיה הדבר שהחל ממחר תלבש סינר מעופרת, כן מעופרת על מנת שקרני ה-X לא יפגעו לך במקום הרגיש ,מקום החיבור של הרגלים לתחת!

din 1

New member
תודה זיו ,תמיד היתה חבר , מה לעשות

וכמו שנאמר רבות , מה שהיה הוא מה שיהייה!לעיניננו הלואי ואתבדה ,הלואי והטעה, הלואי וכל מהלכיו של ראש העיר יצלחו ונצא לדרך המלך , בואו ונבדוק זאת מהיום ועוד שנה, אני טוען שמצבנו בעיר יהייה גרוע יותר , פעם נוספת הלואי ואני טועה ובגדול, כי אין לי עיר אחרת!!!

לdin1 וכל חבריו

אני קורא וקורא וחייב לומר מזל שכרגע אנחנו בשילטון ולכם יש רק יכולת לקטר ללכלך לשפוך רפש מאשר אתם הייתם בשילטון ואני הייתי מקטר ...... אז המשך קיטורים נעימים..............

zivsb

New member
שמש ירח וכוכבים שלום

לקחת את כל "המאורות" אני חבר של דין אולי גם שלך? שמח בנצחונך!!!!! הציטוט הנבחר שלך מדאיג אם אתה בין המנצחים

zivsb

הכוונה גם אלייך תגידו אתם תמימים ????......מה אתם חדשים בפוליטיקה?.... זו הפוליטיקה ובני רגב לא המציא את החוקים הוא משחק לפי כללי המשחק הקיימים בוכים ...נוריד אותך כמו שהעלנו אותך.....נו באמת אתם חושבים שאתם בגן ילדים ?. הפער בבחירה לא מותיר מקום לספק שהתושבים החליטו שבני טוב יותר מגבי הפער הגדול מראה בדיוק לאן הציבור הזה רוצה לשלוח את גבי אסרף... הבייתה . אז נישאר לכם לקטר וללכלך. איפה הייתם בדיוק לפני מספר שנים כשהוועדה הקרואה הוסיפה ללוד אנטנות... עשרות אנטנות ????????? קל מאוד לעמוד מהצד ולקטר ולקטר ולקטר ואמרנו לכם ממש נביאי זעם נהייתם לנו תראה לי בבקשה פוליטקאי אחד שנתן תפקידים (לא במסגרת דילים)למתנגדיו ואויביו מה הוא סדיסט ???.מה הוא יכניס מחרחרי רעה לביתו????? נו באמת כל אחד כאן בפורום גם הנגד וגם הבעד הכל כאן הוא על רקע אישי ושדין 1 לא יספר לי סיפורים ....

zivsb

New member
שמש ירח וכוכבים

אני מדבר "בחיטים" ואתה עונה לי ב"שעורים" לא טענתי מילה לא ביקרתי נהפוך הוא(קרא טוב את דברי אחרי הבחירות) רק הלנתי נגד הפסוק הנבחר שלך שמש ירח וכוכבים ולי אישית!!! הצבעתי גבי והוא לא נבחר אז????????????

din 1

New member
שמש ירח וכוכבים

האמן לי שהקיטורים אצלי נגמרו בגיל צעיר מאד, מה לעשות ועברתי את גיל 18 מזמן!! אני שמח שאתה בצד המנצח , מקווה שתשאר איתנו לאורך כל התקופה הקרובה ע"מ לראות במו עינך את העשייה המרובה של הצד המנצח , ובטח המילים הנכתבות אינו על רקע אישי. אני חוזר פעם נוספת "מה לעשות ואני מכיר את הנפשות הפועלות כמנהיגנו טוב יותר מרבים מהאזרחים בעיר,כי בסרט הזה הייתי שנים ארוכות יחד איתם!!! הלואי ואתבדה והעיר הזו תשגשג ותפרח ואז אומר לך ללא בושה "טעיתי" זו לא בושה לטעות.

למעלה