"אדוני" - הקליפ המלא

shoshos

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo26.gif

סתם שאלה... את השיר "אדוני" הלחינו לרוני? או שיש לו גם גרסה אנגלית!?

perrinat

New member
אין גירסה באנגלית

עברי לידר כתב והלחין לרוני את השיר

MaY1212

New member
$&%^&$&*$^*../images/Emo2.gif$&*^&*$^&*$&*^&*%^&*%

^&)%^&*%^&*%^&^&^&*^%*%^^&*)^&*$%*&$ $*&%^&*%^&*^%&*^&^%&%^*&*)*(^&*$%&*)&*)*$#@$%$#&^^ #&#%^&#%&%^&#%^&#%^&&%^&&^^&^&$%^&$^&%^&*%&* $*&$*$^%*$&*)*&^%$%&^%$&^*))*%^$%^& %$#%^&$&**&%)%^*^#%^@#!!@#$^@%$@^#&^$$*$& OMG זה יותרא מושלם מהפעם הראשונההההההההה ^&)%^&*%^&*%^&^&^&*^%*%^^&*)^&*$%*&$ $*&%^&*%^&*^%&*^&^%&%^*&*)*(^&*$%&*)&*)*$#@$%$#&^^ #&#%^&#%&%^&#%^&#%^&&%^&&^^&^&$%^&$^&%^&*%&* $*&$*$^%*$&*)*&^%$%&^%$&^*))*%^$%^& %$#%^&$&**&%)%^*^#%^@#!!@#$^@%$@^#&^$$*$&
רוניייי....איייי...למות!

האזנתי לשיר וצפיתי בקליפ... ../images/Emo13.gif

אני אפילו לא אכנס לביקורת המוזיקלית אודות הצליל הפופי-אלקטרוני של "אדוני" (ודווקא תדעו שאני לרוב בעד הסגנון הזה, אבל רק כשהוא מגיע עם אלמנטים של פאנק או רוק!). אני דווקא אתייחס לקליפ: אם בתחילת הדרך שלה אמרה רוני שהיא "לא בריטני ספירס ולא כריסטינה אגילרה, אלא רוני סופרסטאר", כרגע היא מוכיחה ההפך. רוני מוכיחה שהיא לחלוטין בריטני ספירס. זה מתחיל בתפאורת הרקע בקליפ הנ"ל, קליפ הזהה לקליפים האחרונים של בריטני (שׂמו כמה מסכי פלאזמה וקראו לזה "תפאורה". לכו תבנו מדינה.
) וממשיך בלבוש הכה-בריטני שלה. למרות כל זאת, אחלה שיר. פופ במיטבו. אני גם מחכה וגם מצפה לאלבום.

perrinat

New member
../images/Emo12.gifמה רע בצליל הפופ אלקטרוני../images/Emo35.gif

Henree שולט
ואני לא יודעת עד כמה רוני היא בריטני. אולי צריכים לשאול את הבמאים של הקליפים של בריטני ואת שירי שחר לגבי הדמיון של הקליפים...

היאממש מזכירה את בריטני אבל היא לא!

היא רוני..וזה לא משנה כמה הקליפים נראים כמו של בריטני.. היא רוני וזהו..

המממ..פשוט לא =P

התפאורה?אולי מזכירה את Do Somethin החדש של בריטני במעט,וגם זה בקושי. וחוצמזה,אני לא מכירה שום קליפ של בריטני[ואני מכירה את כולם,כן =P] שדומה לקליפ הזה. אם כבר הקליפ הזה דומה לקליפ אחר-זה לרוק יור בודי של ג'סטין טימברלייק =P

אני לא יכולה לראות במדיה

פלייר כי הוא נדבק מישהו יכול לעזור לי????? יש בתוכנה אחרת?

אוקיי המון תודה הצלחתי קליפ מהמם

המילים פגז..... אני נשפכת פה היא ממש לא היא...פה היא מזה מופקרת... "רוני המופרעת"

היא עשתה שינוי תדמית..

שינוי רציני אפילו.. היא הרבה יותר בוגרת..והמילים הרבה יותר בעלות משמעות.. היא גם נראית בוגרת וסקסית(
) יותר.. לדעתי השינוי ממש מחמיא לה יותר מאשר תדמית "הילדה הטובה של אמא".. אני מקווה שכל הדיסק יהיה בסגנון הזה!!

shoshos

New member
חח עכשיו הבנתי מה הקשר לאדוני....

פשוט שראיתי את זה באורנג' זה היה רק הפזמון. אחלה שיר

כנסו תראו מה עשיתי

תראו הדיסק "אדוני"..<חחח..> יאללה נשנשיםם הייתיי פוו עכשיו אני חייבית לרוץץ אני צריכה ללכת להתארגן למסיבה אחזור ב-6 לפוו יאללה תהנו לכםם יאללה בהיי
נ.ב-הקליפ יצא מדהים!,והשיר בכלל מהממם!

למעלה