אדוני המנהל !

dron a

New member
אדוני המנהל !

לא לפורום כזה פיללנו. כל דצריך בא ודוחף איזה מודעה שהוא רוצה ללא בקרה,ללא פיקוח וללא חשבון. במיוחד מגדילים לעשות ביום שישי שבו הפורום הופך ככלי שרת, וניראה כמקומון זול,שבמקום אחר הוא לא היה מצדיק את הקיום שלו. כבוד המנהל,למרות כל נסיונותינו לשנות את האוירה,אנו לא מצליחים. לכן דרושה תגובתך האסטרטיבית,ולא נראה כמקומון זול,ולא כפורום מכובד. נ.ב כבר עכשיו שומעים תגובות של שאט נפש כשמזכירים את הפורום. אשמח לקבל את תגובך.

t h e m o o n

New member
תגובה לאדוני המנהל!

אני חושב בתור צופה מהצד ומתלבט,שדרון a צודק. האתר לא נראה טוב ולצערי גם לא נישמע טוב. יש מספיק מקומונים שזרוקים ברחבי העיר{ומלכלכים אותה}, מכדי שבאתר זה גם יוסרקו ויובאו לידי הגולשים הכתבות למינהם. שלא משרתים את האתר. לכן גם אני חושב שתגובתך נחוצה והכרחית.

the buty

New member
בהחלט נכון

שלום לכל חברי הפורום ,
הצטרפתי לפורום הזה מתוך התעניינות אמיתית ואכפתיות לגבי הקורה בעיר לוד. לרב אני נמנעת מלכתוב ולהשתתף באופן פעיל לאור ההשמצות ההדדיות בין חברי הפורום התומכים במועמדים השונים . ברור מעל לכל ספק שההשמצות יילכו וידעכו לגמרי מייד לאחר הבחירות , אך חברים ,זוכרים שלמדו אותנו כשהיינו קטנים ש "מילה פוגעת יותר ממכה" ? אני מציעה לשים בצד את היריבויות האישיות ולהתגייס לפחות לדבר אחד : שיפור תדמיתה של העיר לפחות מעל גבי אתר זה. בסופו של דבר לכל החברים כאן מטרה משותפת - טובת העיר ותושביה , אנא , התרכזו בדברים חיוביים ... ואם בפוליטיקה חשקה נפשכם ,אמצו את ההצעה הישנה - להציג מצע בלי לכלוכים ... אפשר גם לדבר ב

rachel v

New member
לביוטי../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

למרות שאינני יודעת מי את אני אוהבת אותך על תגובה יפה זו אכן יש דרך אחרת להביע מחלוקות. ולך ממני צרור

zivsb

New member
../images/Emo25.gifאני משוחד! אבל זה אמיתי??

THE BUTY יקרה איך אומרים הגששים? אומרים ככה ועושים ככה

genesis

New member
לביוטי

חיכיתי לך אמש עד שעת לילה מאוחרת בצ'ט ולשווא

the buty

New member
היי איציק...

מסיבות אישיות , נבצר ממני אתמול לפתוח את המחשב ... עוד לילות צ'טוט ארוכים לפנינו ... דרך אגב , בצ'ט הרבה יותר נעים לשוחח עם האנשים , מעניין למה ?! שתהיה לך שבת שלום

noigl

New member
dron a שיר זה מוקדש לך

איפה היית כשהליוויתנים הגדולים התחננו לרחמים והדגים החלו להיעלם מנהרותינו ומנחלינו המזוהמים? האם כתבת ולו מכתב אחד? האם שרת ולו שיר אחד? או שמא פשוט ישבת שם ואמרת לעצמך שאיש לא יקרא את מכתבך שאיש לא ישמע את שירך? איפה היית כשכדור הארץ החל לגווע? נילקח מסימני כוכבים

zivsb

New member
רוצים תגובה מבקרת וספרותית?../images/Emo127.gif

לא אני העשה זאת בפרטי

dron a

New member
לנויגל!

למרות שגזרתי על עצמי לא להגיב לך,בכל זאת אני יחרוג ולו רק הפעם בלבד. אני לעולם לא נטשתי את הפעילות שלי למען העיר והקהילה{שחשובה לי}. וכשמשהו מפריע לי, ואני לא מצליח לשנות,אז אני מביע אותו בקלפי בצורה הכי דמוקרטית שבידי האזרח הקטן. נ.ב לידעתך אני בן מזל דגים. ותחשבי על זה. ותודה לך על השיר

zivsb

New member
DRON A מה אתה אומר"?דגים?../images/Emo127.gif

מה ?זה נגד מעומד מסויים? גלה לי !!!!! אתה בנו של "חבר"

dron a

New member
לזיו!

נכון------ שאני בן של חבר. נכון------שאני בן מזל דגים, לא נכון --------שבתור גולש וותיק בפורום,שאני אישית למדתי להעריך, לא מצאתה לנכון לחזק את משפחת ארד. וליצג את הפורום בכבוד.

אתם באמת רוצים תגובה ממני ???

תשברו את הראש לבד אני ישב כאן וישחק את תפקיד המנהל ורק ימחוק את מה שבא לי ואיך שבא לי כאשר אני בקשתי וירדתי על ברכי בבקשה תפסיקו תשמרו על תרבות דיבור ושפה נקיה מישהו שמע לקולי עשה כדברי אף לא אחד אז מצידי תזרקו בוץ אחד לשני אני ישב כאן ויספור את הימים לסוף הבחירות . גיא

zivsb

New member
לי יש בלון כחול בחוץ!../images/Emo65.gif

וכאן השבוע זה רק לדם ואכן יש מה לנזוף בי ולך מותר! ומתקבל באהבה

genesis

New member
גיא ידידי

לדעתי אתה טועה הפעם. חוץ מכמה משתתפים שכנראה מקבלים הוראות ממטות הבחירות שלהם, להשמיץ, ולזרוע שינאה ,לדעתי הרוב הגדול של משתתפי הפורום כאן , מתורבתים ולא נגררים אחר פורעי תרבות דיבור. אתה מסתכל באופן צר על כמה משתתפי פןרום כאלה או אחרים המנסים להרוס פורום זה. גם ההחלטה שלך לביטול המפגש בין חברי הפורום משרתת את מטרות אותם קוצץ פורעים. מצטער אם אני נשמע בוטה איציק

rachel v

New member
../images/Emo24.gif למנהל

אתה צודק גיא, ואחר כך שיתלוננו תושבי העיר מדוע התדמית השלילית לעיר.

למעלה