תגובה למנהל! אז מה נמשיך להראות כמקומון זול....... יש גם דרך אחרת.
ג גיא מנשרוב New member 17/10/03 #21 dron a ידידי היקר לצערי כן עד שאתם והכוונה שלי לאתם זה כולם כאן בפורום תשנו גישה כלפי החברים כאן . גיא
dron a ידידי היקר לצערי כן עד שאתם והכוונה שלי לאתם זה כולם כאן בפורום תשנו גישה כלפי החברים כאן . גיא
R rachel v New member 17/10/03 #23 ../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif עם ../images/Emo14.gif כ ו ל ם?
D drshatil New member 17/10/03 #13 אדוני המנהל חבל שהנך מוחק כתבה שאין בה שמץ של גסות ,אין בכוונתי לכתוב כאן יותר .
ג גיא מנשרוב New member 17/10/03 #19 לא יודע על מבדיוק אתה מדבר אבל אני מקבל את החלטתך לא לכתוב כאן יותר שבת שלום וחג שמח גיא
ג גיא מנשרוב New member 17/10/03 #24 מצטער בדקתי ואין שום הודעה שנמחקה בשם שלך אני מוכן לצלם לך את ההודעות שנמחקו עד לרגע זה אני אישית לא מחקת הודעה שלך . שבת שלום וחג שמח גיא
מצטער בדקתי ואין שום הודעה שנמחקה בשם שלך אני מוכן לצלם לך את ההודעות שנמחקו עד לרגע זה אני אישית לא מחקת הודעה שלך . שבת שלום וחג שמח גיא
D drshatil New member 17/10/03 #26 היתכן שהודעה נמחקת מעצמה ? התקשרו אלי אנשים הבוקר שקראו את הכתבה ,והביעו תמיכה בצורתה ,מעניין כיצד הבוקר היא נעלמה .
היתכן שהודעה נמחקת מעצמה ? התקשרו אלי אנשים הבוקר שקראו את הכתבה ,והביעו תמיכה בצורתה ,מעניין כיצד הבוקר היא נעלמה .
ג גיא מנשרוב New member 17/10/03 #30 ושוב לא מחקתי לך שום הודעה ושוב לא מחקתי לך שום הודעה ושוב לא מחקתי לך שום הודעה ושוב לא מחקתי לך שום הודעה ושוב לא מחקתי לך שום הודעה ושוב לא מחקתי לך שום הודעה
ושוב לא מחקתי לך שום הודעה ושוב לא מחקתי לך שום הודעה ושוב לא מחקתי לך שום הודעה ושוב לא מחקתי לך שום הודעה ושוב לא מחקתי לך שום הודעה ושוב לא מחקתי לך שום הודעה
N noigl New member 17/10/03 #31 גיא ייתכן שיש איזה בעיה גם לי נימחקו מספר הודעות אז יכול להיות שיש איזה בעיה טכנית?
D drshatil New member 17/10/03 #35 ../images/Emo79.gifבמיוחד אם הוא ../images/Emo122.gif חיפש ולא מצא כלום .
Z zivsb New member 17/10/03 #36 זה הכי נוח!מאשימים אותו והוא?../images/Emo140.gif יש לך "זרנוק" להראות אותו בפורום? תשפריץ לכולם ואת כולם ואז אני אחזור לספריה יש לי חוסר
זה הכי נוח!מאשימים אותו והוא?../images/Emo140.gif יש לך "זרנוק" להראות אותו בפורום? תשפריץ לכולם ואת כולם ואז אני אחזור לספריה יש לי חוסר