אדוניזם

מירנטו

New member
אדוניזם

אולי מישהו יודע מבחינה חוקית מישהו יודע אם גבר יש לו ילדים מנשים שונות באיזה שלב זה מוגדר כאדוניזם?האם יש על כך ענישה בחוק?

מירנטו

New member
מזונות

ואדם כזה שיש לו ארבעה ילדים מארבע נשים שונות האם יש לו הקלה במזונות?או מה קורה עם המזונות ?כמה הוא משלם לכל אחת?הוא מרויח 5000וזה אמיתי.תודה.

שלי 9

New member
יש לך טעות יקירתי,הודניזים זה

משהו אחר לגמרי ,הדוניזים זו נהנתנות, (לא שריבוי נשים זה לא סוג של נהנתנות..אבל בכל זאת:)

ערסlight

New member
גבירתיזם

מנהלת! רני מציע את השאלה הזאת לטקס הענקת פרסים כשאלה מצטיינת בקטגוריה "אני אהבלית" של השנה.

מירנטו

New member
ערס

אתה ממש גבר.אם אתה יודע את התשובה אולי זה אתה?לפחות תענה את התשובה למען האהבלית.

ערסlight

New member
אם כבר ביקשת.

עשיית ילדים זה דבר חוקי לגמרי. ממש לא מוכרחים אישה אחת בשביל זה. [גם לא גבר אחד]... קוראים לזה "זכות יסוד" אני מכיר אישית מישהי שיש לה 3 ילדים משלושה אבות שונים. יש בדואים בארץ שבשיטה הזו "צוברים" 20-30 ילדים מארבע נשים במקביל. הבעיה מתחילה בזה שיש נשים שכלכך רוצות ילד שלא חושבות על כלום. וברגע שאשה נכנסת להריון לגבר אין מילה בעניין. ואת יודעת [אולי] שהיום לא כל הריון חייב להגמר בלידה. בפעם הבאה תבדקי גובה הכנסה ומחויבויות קודמות מראש.

מירנטו

New member
זה לא מפעל לילדים

אלו נשמות רכות. ושוב שאלתי אם גבר עושה את זה מרצון ומבטיח לאישה הכול ואז עובר הלאה כשהיא בהריון בשלב שלא יכולה לעשות הפלה.זה כמו רצח סידרתי.

מירנטו

New member
זה לא מפעל לילדים

אלו נשמות רכות. ושוב שאלתי אם גבר עושה את זה מרצון ומבטיח לאישה הכול ואז עובר הלאה כשהיא בהריון בשלב שלא יכולה לעשות הפלה.זה כמו רצח סידרתי.

מירנטו

New member
על זה אני בדיוק מדברת.

ובכל זאת הן מאמינות לגבר ועושות איתו ילד בתקווה שהפעם זה שונה ובחיי הן בחורות משכילות מאוד אפילו ותמימות כבר לא בשלב הזה אבל מכחישות.אין דרך לעצור את הדבר הזה?זה פוגע בכולם.במיוחד בילדים.

תגידי את רצינית?

תגידי לי..כל אחד הולך וסופר היכן השאיר זרע? ומה אם אלו הנשים שגונבות זרע..נכנסות להריון ולא מידעות את האב המיועד..? לזה יש עונש? תגידי את רצינית?

למעלה