אדוניזם

מירנטו

מי שעושה ילד אחד, שניים או עשרה ילדים, לא חשוב אם זה מאישה אחת או כמה נשים, יש לו את החובה בחוק לזון ולפרנס אותם. מי שעושה חמישה ילדים עם משכורת של 5,000 ש"ח, אז כדאי לו למצוא עבודה יותר מכניסה על מנת שיוכל לפרנס אותם. מה שאת שואלתזה למעשה, אם אבא עושה חמישה ילדים, האם הילדים צריכים לאכול פחות או להתלבש בעלי תאנה.

ערסlight

New member
תגובה מצחיקה

ממה שאת כותבת עולה ש"על האבא חובה... וגו'". מזתומרת כדאי לו למצא עבודה יותר מכניסה? ואם לא? אני יודע שזה מה שאומר החוק. זה החלק המרגיז [ושהשתלט עלייך אישית לגמרי]. את אמורה לדעת שהחוק והשכל הישר לא תמיד הולכים ביחד. אני בספק אם את רואה עד הסוף עד כמה אנטיפמיניסטית ומזלזלת בנשים האמירה שלך. ואיפה אחריות האישה? דווקא מהמקום שהילד שיוולד יהיה באחריותה, יש לה חובה אישית לפעול מתוך איזושהי אחריות על עתיד הילד וגם על עצם הוולד. החוק הזה, של חובת האב לזון... נניח שלא היה. כמה ילדים לא היו נולדים ונידונים לחיות על סף עוני ומגודלים ע"י נשים אומללות ומרירות?

ערסון בוא אני אחדש לך משהו

תחזיק חזק..... אתה הולך לקרוא משהו שלא ידעת עליו קודם : א נ י ל א ה מ צ א ת י א ת ה ח ו ק י ם ועכשיו... אחרי התגלית המרעישה הזאת שקפצה עליך ככה בשבת לפני ארוחת הצהריים, את בטח תוכל להבין שאם החוק אומר שהמזונות הם לפי הדין האישי, הרי שאם נולדת יהודי אז עד גיל 6, חבות המזונות מוחלטת על האב, מדין תורה (כן זה הדין האישי שלך), וזה אומר שהחיוב לא תלוי ביכולתו הכלכלית של האב, אלא אך ורק בצרכי הילד. אחר כך יש את ההפרדה עד גיל 15 ואילך. אז אתה מתרגז לחינם ערסון, עלי לא השתלט שום דבר מלבד ידיעת החוק - שמה לעשות זה חלק מהמקצוע שלי. את דעותיי האישיות מן הסתם אני מביעה בלי לחשוש מתגובותיך או מתגובותיהם של אחרים, אך כאן לא היתה שום דיעה אישית, היתה ידיעת החוק בלבד - וכפי שנתגלה לך היום, אני לא המצאתי את החוק. וככה סתם, עכשיו אני אגיד לך את דעתי האישית - דעתי היא שממילא המזונות המינימאליים לא מכסים את צרכי הילדים, והאם שמגדלת אותם יכולה ועושה לטובתם, שהרי ברור ש 1,500 ש"ח לגדל ילד או אפילו 2,000 ש"ח, לא מספיקים לצורך העניין. באופן אישי, הילדים שלי גדלו לא רק על כספי המזונות ולא חשבתי לרגע להסתמך רק על כספים אלו - ולא, לא הייתי מרירה ולא אומללה והילדים שלי לא גדלו על סף עוני. ערסון, נכון שקל להפנות את הכעס אלי? נורא פשוט, בלחיצת מקלדת לעוות לסלף ולהדביק תוויות, אבל נראה לי שהרחקת לכת הפעם (טוב לא רק הפעם...). אז לפני שאתה לוחץ "שלח" בפעם הבאה, תבדוק את עצמך.

ערסlight

New member
אל תחניפי לעצמך.

זה לא שירשור יעוץ. אני יודע שאת לא המצאת את החוקים. על מהותם נכתב כבר רבות כאן. לידיעתך, את אישית לא ממש מעניינת אותי. יש לי בעיה עם העמדה שאת מיצגת וכותבת כאדם פרטי. הטענה שלי היא לא לכלל הנשים [ואת בתוכם, שאני לא יודע עלייך כלום מעבר למה שאני מתרשם מהקריאה בפורום] אלא לגישה שכלכך בקלות אפשר להפוך גבר לאב ואחרכך לתבוע אותו, לדרוש ממנו, על הדרך לשנא אותו ואפילו לשאול שאלות מהסוג שהתחילו את השירשור הזה. וזה שלקחת את זה אישית? אנערף, על ראש הגנב בוער הכובע...

חסר לי איזה אייקון עבורך, אז:

הציטוט שלך: "אני יודע שזה מה שאומר החוק. זה החלק המרגיז [ושהשתלט עלייך אישית לגמרי]". אז לא לקחתי את זה אישית, הבנתי אותך, זה רק התסכול שיצא לך ממצב נתון שקיים במדינת ישראל ונוגע ליהודים - ולא קשור אלי. ערסון - שתהיה לך שנה טובה ומתוקה, שנת בריאות אושר ושכל חלומותיך יתגשמו אמן.

אא ניר

New member
סליחה שאני מתערב,{2}

אבל אם כל חלומותיו יתגשמו {אמן} אז לא נראה לי שתמשיכי ליעץ בפורום הזה, לפחות לא ככה.. שתהיה גם לך שנה טובה ומתוקה, שנת בריאות אושר ושכמעט כל חלומותיך יתגשמו אמן. ט.ל.ח

מפוקסת

New member
../images/Emo221.gif

|שנה טובה| אא ניר שנה טובה לך ולבן שלך

למעלה