אדון כמעט וגברת כבר

nooriko

New member
אדון כמעט וגברת כבר

מנגנים עכשיו את גרייס ג'ונס ב88 FM. אני אוהבת אותה. ונזכרתי בכתבה בהעיר של היום. על גברת בשם שרית שהתחזתה לבחור הומו ופיתתה גברים באתרי גייז. היו לה שתי דמויות קבועות להתחזות. אחד שהוא שושואיסט כזה שחי בבלגיה מין סוכן מוסד. ואחר שהוא אב שכול. סיפור מהסרטים. במקרה ממש ממש במקרה חבר מאוד טוב שלי נפל ברשתה. הוא לא אחד מהמרואיינים בכתבה. היא עצמה גם התראיינה "והתנצלה", הגברת שהיא אדון. היא לא העלתה בדעתה שמעשיה יפגעו במישהו. גרייס ג'ונס עכשיו באויר לילה טוב

e-magine

New member
היש בכתבה איזה הסבר

למה ששרית עשתה? אני לא גר באזור בו מוכרים את "העיר" ככה שאין לי סיכווים לקרוא את זה בזמן הקרוב. מעניין אם מה עם גרייס ג'ונס, לא שמעתי עליה איזה 20 שנה לפחות.

קא זו או

New member
הספקתי לרפרף והנה כמה ציטוטים:

בסוף הכתבה, בתשובה לשאלה הזו: תרצי לנצל את ההזדמנות החגיגית של שבוע הגאווה כדי להתנצל בפני האנשים שנפגעו? כן, לא היתה לי כוונה לפגוע, היה רצון לדבר מלב אל לב, כמו בצ'טים רגילים....הכוונה היתה לתת ולקבל בצורה אחרת. ..בפני מי שנפגע אני מתנצלת מכל לבי...כנראה לאט הייתי מספיק מודעת.." - העיר, 25.6.04, עמ' 50:ב, כל הקיצורים הם על אחריותי אני רוצה לומר, שהדיון שערכנו בענין כאן, רק חשף חלק מהמורכבות הפסיכולוגית שברשת. באותו דיון באשנ"ב, שעליו דיווחתי למטה, טען סמנכ"ל תוכן של MSN שהאינטרנט הוא רק מאגר מידע. לדעתי, האינטרנט הוא הרבה יותר מזה, והסיפור בהעיר ממחיש זאת.

e-magine

New member
אוי ל"אתר תוכן"

שסמנכ"ל התוכן שלו חושב שהאינטרנט הוא רק מאגר מידע.

nooriko

New member
האינטרנט הוא הרבה מעבר למאגר מידע

הוא הרבה הרבה מעבר לזה. זה מין מגרש משחקים ענק כזה. ויש סכנות. הוא מספק המון סטימולציות וריגושים ורב הנסתר על הגלוי... :)

nooriko

New member
אין שום הסבר

וזה באמת מוזר מאוד. הרושם הוא שמבחינתה היא סתם "השתעשעה" ולא ממש חשבה על האנשים שאיתם ובהם היא משתעשעת.

e-magine

New member
לזה באמת הייתי רוצה ללכת

איני יכול וממש חבל לי. כבר כמה שנים שמארגנים דברים באורנים, פרופ' אבינועם בן זאב תמיד משתתף, הפעם לפי התכנית נראה לי הכי מעניין. מה שנשאר לי כרגע לעשות הוא לחזור כמו תוקי על המנטרה: מדוע כנס על אינטרנט לא יכול להיות גם וירטואלי? הכלים קיימים והם לא עולים הרבה. אנשים בחירים בתחום האינטרנט אמורים להיות מעודכנים בכך, האם הם לא יודעים מה שאני יודע, או שבאצם מביעים אי אמון באינטרנט כמדיה להעברת כנסים."

למעלה