אדון המנהל!

dron a

New member
אדון המנהל!

מכיוון שיש לנו פנאי,עקב ההתפתחויות הדרמטיות,אז אולי קצת שירה לא תזיק. אני מוכן לפתוח: יש לי יום יום חג,יש חג יום יום הללויה.

ערב שירה בציבור

באתי אליך באתי אליך בחיל ורעדה נפשי מפרפרת כציפור לכודה מודע לרקורד שלך מוקיר את בינתך עטיתי על פני מסכה עם הבעה מלאת ביטחון וחיוך של מיליון התרסתי מבטי נכוחה מנסה להסתיר את המבוכה ואת מבעד למסך עשן שלחת רק מבט קטן כזה מין כאילו לא סקרן וכל כך לא מובן לרגע חלפה בי תהיה אולי אני בכלל לא כאן או שמא זה מבחן ואולי את לא מעוניינת וכמיהה עמוקה להיבלע ורגע לפני שנמוגתי קמת ונעמדת מולי ואז בעינייך ראיתי את השתקפותי הייתי בהן כה יפה עטוף בהבעתך הרכה הכרוכה בסימן שאלה שהבהיר לי שגם את ולבי גאה לקראתך גיא מנשרוב 1989

dron a

New member
להמשך ערב שירה

כשרק עולה השחר, איתה אני רוצה עם יום חדש ביחד, לרחוב איתה לצאת. לצאת כי אהבנוה, ואוהבים כעת, לצאת איתה קבוע, אל תוך תוכה לצאת. לצאת אל תוך הקיץ, לרוץ בלי לעצור, לים שמול הבית, אתה לצאת לאור. כי היא הרי יודעת שאנו יכולים, לצאת פה מהדעת וגם מהכלים. מחר נצא לדרך, תרמיל וחלילים, נשוב עם בוא הערב ללון באוהלי, לצאת איתה בלילה אפל ומכוכב. בשביל אשר למעלה גולש כבר החלב. לצאת כי אהבנוה ואוהבים כעת. לצאת איתה קבוע אל תוך תוכה לצאת

dron a

New member
zivsb איכה!

מדוע אינך מצטרף לערב השירה, האם המגירה שלך התרוקנה? אנא

אור ירח

אור ירח שנינו עומדים לאור הירח מביטים אחד לשני בעיניים ומחכים לשחר שיעלה שנינו מביטים אחד לשני בעיניים ולא יודעים, לא חושבים, לא שומעים רק מ ר ג י ש י ם ........ מרגישים את כל מה שמקפץ בלב מרגישים את מה שמתנפץ בלב את הבלבלות את הסרטים את הפרפרים שכולנו כבר מכירים מרגישים את הדם שזורם, מרגישים את הלב שדופק מרגישים כל נשימה עד שנוגעים ורק אז מתחברים... גוף אל גוף... שריר אל שריר דם אל דם... א ה ב ה...... גיא מנשרוב 2002

ה דרומי

New member
שירה או חמשירה.

באתי כי רציתי לשנות אבל אחרים שמו לי רגלים ולכן לא אוכל לשנות כי שמו לי רגלים. רציתי לתרום אבל היו אחרים שדאגו לי שלא אוכל לתרום. ימים יגידו אם אותם אחרים יתרמו יותר טוב ממני. היום אני יושב וסופר את העולים לרגל שבאו מכול העולם להשתתף במר גורלי. ימים טובים יגיעו ואני ישב לי ויצחק על כול העולם ויברח את כול מרבה הרגלים.

dron a

New member
ל-הדרומי../images/Emo39.gifמכל ה-../images/Emo23.gif

על השתתפותך בערב השירה.

dron a

New member
ל rachel v נודע לי

שהמוזה שרתה אצלך אתמול בלילה, אז אנא שתפי אותנו

zivsb

New member
בעקבות מידע../images/Emo127.gifבלי מוזה

נשלפו הבקבוקים נחלצו הפקקים הנוזל ניגר לכוסות צהלו המקורבים בעטו בחברים לא עזרו הצילצולים החברים פגועים מי ישתה את הכוסות המלאים?

למעלה