אדון או גברת?

nubi

New member
כמה דברים

מערכת המין מושלמת בסביבות שבוע 16. עד אז בהחלט אפשר לטעות ב-US אבל משבוע 16 ואילך-רצוי שלא. חייבת להיות התאמה בין תוצאות מי שפיר למה שרואים בסקירה (מבחינת המין). אם אין התאמה (ויש ח"וח) מקרים כאלו-צריך לברר את העניין (הכוונה שרואים איברי מין של בת ותשובת מי השפיר היא XY). יש מומים בלב שנראים כבר מההתחלה (כמו למשל חוסר התפתחות של העורקים הגדולים, או יציאה לא נכונה של העורקים מהלב) ויש מומים שנראים רק בסוף (למשל VSD ניתן לראות רק בלידה, אחרי שמחזור הדם העוברי הפך להיות למחזור דם של מבוגר). לכן, לא ניתן לצאת בהכללה לגבי כל המומים וטיב הרופא. לגבי קרום בתולין-תרשי לי. זו ממברנה מאוד דקה ואני בספק אם מישהו רואה אותה ב-US. (אותי למשל שיגע שהייתי בסקירה אצל אחד הרופאים המפורסמים פה בפורום, זה לקח משהו כמו שעה+. את יודעת למה? כי לימדתי אותו איפה השיניים, איך מסתכלים על החיך והשפתיים לבדוק אם יש או אין שסע-אז לפני שמתמקדים בקרום בתולין, יש דברים חשובים יותר).

nubi

New member
ולגבי מערכת העצבים המרכזית

זו אחת המערכות הבודדות שמתפתחת לאורך כל ההריון ולמעשה היא ממשיכה להתפתח עד גיל 6 (זה לא מיקרי שגיל 6 נבחר לכיתה א'). מבחינת מע' העצבים והמוחות, אם לא נתגלו מומים בשתי הסקירות מניחים שהכל ימשיך ויתפתח בצורה תקינה, אולם זה עדיין לא מבטיח ב-100% שזה מה שיקרה.

../images/Emo6.gif הוא מספר אותן בדיחות

כל הזמן. היינו לא מזמן בסקירה עם הבת השניה ולא היה נעים לא לצחוק (כי הוא באמת נחמד ומשתדל) אבל הוא ידע שהוא חוזר על הדברים ועל כמה בדיחות כמו בדיחת הבתולים בגיל 15 הוא פסח הפעם.

ענתש

New member
הוא גם אומר את זה...

אותנו הוא שאל אם כבר היינו אצלו פעם וכשאמרנו שכן הוא אמר שאם ככה אנחנו כבר מכירים את הבדיחות
שימי לב, אגב, שהוא נוהג לשאול את הבעל במה הוא עוסק ומתאים את סוג הבדיחות לסוג העיסוק של הבעל (הנה פה המוח, זה בעצם ה-CPU...).

נכון מאד!../images/Emo6.gifגם על הבדיחות ועל הבעל

איזה כיף שהיית אצלו ויש עם מי לחלוק בדיחות..

Nona a

New member
מעניין אם רק על מחשבים יש לו בדיחות

אצלנו הוא אמר "אה, אז אתם אנשי מחשבים" וחזר על הקטע של ה-CPU והמעבד וכל זה בדיוק כמו בהריון הקודם כשהיינו אצלו (בעלי טוען שבינתיים הוא למד גם לומר "סקאזי" ...). ולגבי הבדיחה על הקרום בתולין עד גיל 15 - הוא חזר על זה בסקירות של שני ההריונות ....

ענתש

New member
כן, יש לנו חברים שהבעל רופא

והוא קיבל בדיחות של רופאים...

tamytamy

New member
לא מדויק... פרופ' אחירון למשל עושה

בשבוע 13 (ז"א 13+4 למשל) סקירה מוקדמת. והוא בהחלט נחשב לרופא רציני, מהמובילים בארץ. אני יודעת כי עשיתי אצלו.

למעלה